Hvordan fikse og tilpasse Battlefield 1 målet

For nybegynnere og spillere som nylig logger inn på Battlefield 1 etter lang tid, kan du føle at dine målinnstillinger er litt av. Selv om dette ikke er noe utenom det vanlige, kan det hende at det tar litt tid for både første-timers eller Battlefield-spillere å gjøre et comeback.

Prosessen for å oppnå den perfekte markørens følsomhet og avstand for et perfekt mål er ganske enkelt. Spillopplevelsen vil definitivt bli bedre når du endelig får tilpasningen på poeng. Tilpasningsinnstillingene kan variere fra spiller til spiller, våpen til våpen, ferdighet til ferdigheter, du må finne ut hva som passer deg riktig.

Fiks: Battlefield 1 mus følsomhet og DPI problemer

Hvis du føler at du er overmål eller under sikte, kan det skyldes at følsomhetsinnstillingene ikke er optimalisert, og når vi sier sensitivitet, mener vi DPI. Her er hovedelementene å ta hensyn til og tilpasse for bedre mål:

1. Gå over til menyen> Valg> Kontroller. Det aller første alternativet du kan se er Soldier Mouse Sensitivity- prosentandelen, men det er ikke din største bekymring, da det betyr absolutt ingenting, med mindre du ikke har DPI-sett i henhold til din smak.

Igjen brukerpreferanser varierer for DPI og følsomhetsinnstillinger, noen foretrekker høyere sensitivitet i spillet med lavere DPI-innstillinger, og noen foretrekker konkurrerende spillere foretrekker deres DPI sett fra 600-800 med lavere sensitivitet i spillet. Prøv å bruke en 600 dpi innstilling med 4-5% sensitivitet i spillet .

En enkel regel for å forstå hvordan DPI fungerer, er dette: jo høyere DPI, jo større er målet ditt. Spillere som spiller Overwatch eller Battlefield 4, kan enkelt kopiere sine målinnstillinger over for å spare seg for stresset.

2. Soldatens følsomhet er målet for hvor følsomt du skal bevegelse når du zoomer inn på et våpen eller ser ned et syn. Det er å foretrekke å starte nedre. Begynn med lav følsomhetsinnstillinger bare for å holde ting enkelt, gå gradvis mot mer delikate kontroller.

3. Ved zoomnivå, impliserer vi de forskjellige avstandene du reiser for å gjøre en 360-tur. For å tilpasse zoomnivået ditt for våpen, gå til Tilpass-fanen, velg Tilpass støtte, og velg deretter zoomnivået for hvert av våpnene dine. Du kan starte med å sette zoomnivået på forstørrelsesnivået 1, 25 og deretter justere det til dine egne preferanser. Som et raskt tips, er det bedre å ha samme zoomnivå for alle våpnene dine. Men over zooming er målet ditt ikke anbefalt. Selvfølgelig, hvis du bruker en snikskytteriffel, kan du bruke et høyere zoomnivå.

For mer informasjon om hvordan du retter og tilpasser målet ditt i Battlefield 1, sjekk ut videoen nedenfor: