Hva er de beste VPN-løsningene for Enigma2? Her er vårt svar

Enigma2 er i utgangspunktet en åpen kildekode programvare som brukes på PCer for å motta digitale stasjoner. Den leveres vanligvis med et intuitivt grafisk brukergrensesnitt og er installert på en satellittmottaker. Det kommer også med mange funksjoner som auto buketter og tredjeparts plugins. Enigma 2 bilder leveres vanligvis av tredjeparts utviklere og brukes til å se online og digitalt innhold.

I tillegg kan Enigma2-firmware installeres i forskjellige mottakerkasser og gjør det mulig for brukere å ta opp programmer via hjemmenettverket. Brukere kan se bukett- og TV-stasjoner som tilbys av bukettabonnenten. En VPN er programvare som muliggjør sikker tilkobling til nettsteder, og den brukes til å omgå regionale restriksjoner.

Du kan lese alt om Virtual Private Network her.

Å velge det beste VPN for Enigma2 kan være forvirrende da det er mange VPN-tjenester tilgjengelig. Vi har tatt tid til å teste mange VPN-tjenester på Enigma2 og har avgjort på de beste 5 av dem. Les nedenfor da vi gir deg en detaljert gjennomgang av hver av VPN-programvaren.

Beste VPN for Enigma2

1

CyberGhost (anbefalt)

CyberGhost er en utmerket all-around VPN-tjeneste som er ideell for Enigma 2-enheter. VPN tilbyr brukere over 1000 servere i 60 land. CyberGhost krypterer dataene dine med en 256-biters kryptering, slik at dataene dine kan bli ulæselige til overvåkingsorganer og Internett-leverandøren din.

Også andre VPN-sikkerhetsfunksjoner inkluderer drepebryter og DNS-lekkasjesikkerhet som sikrer at du unngår utilsiktet lekkasje av informasjonen din og holder identiteten din trygg til enhver tid.

I tillegg tilbyr VPN også utmerket kundeservice med henvendelser som raskt reagerte på. Brukere kan utføre opptil 5 samtidige tilkoblinger med et enkelt abonnement

I mellomtiden kommer CyberGhost til en bra pris i denne perioden, og inkluderer en 30-dagers pengene tilbake-garanti.

Hvorfor velge CyberGhost? Cyberghost for Windows
  • 256-biters AES-kryptering
  • Over 3000 servere over hele verden
  • Flott prisplan
  • Utmerket støtte
Få nå CyberGhost VPN

- LES OGSÅ: 8 beste VPN-er for å lage videosamtaler på Windows 10-PCer [2018 Guide]

2

Hotspot Shield (foreslått)

Hotspot Shield er en utmerket VPN-tjeneste som er høyt rangert blant VPN-brukere. VPN tilbyr over 1200 servere i 50 land som ligger strategisk over hele verden

Hotspot Shield-servere er også sikret med 256-biters kryptering av militærgrad, noe som sikrer at informasjonen ikke kan leses hvis den er tilgjengelig av din ISP eller regjeringen. DNS-lekkasjen sikrer at du ikke trenger å bekymre deg for at IP-adressen din blir utsatt når VPN er nede. Kill-bryteren og skjult modus er også gode sikkerhetsfunksjoner innlemmet av VPN.

Hotspot Shield har imidlertid en gratis VPN-tjeneste, men det er ikke tilrådelig å bruke som det er fylt med annonser og ikke 100% sikkert. Premieplanene koster $ 5, 99 fakturert årlig med 30-dagers pengene tilbake-garanti.

  • Få nå Hotspot Shield og sikre din tilkobling
3

VyprVPN

VyprVPN tilbyr førsteklasses VPN-tjenester med mange servere over 75 serversteder. De tilbyr brukere ubegrenset båndbredde, og du kan koble til den raskeste serveren med ett klikk.

Brukergrensesnittet er rent og funksjonene er ordnet på brukermenyen. Det er mange sikkerhetsfunksjoner som kameleonprotokoll, drepebryter og DNS-lekkasjerbeskyttelse. Alle dataforbindelser er kryptert med toppmoderne teknologi. VPN tilbyr også geo-block bypass som gir deg tilgang til geografisk plassering fra din Enigma2-aktiverte enhet.

VPN er krysskompatibel og kan brukes på Mac, Linux og mest Windows-enheter. Deres serverhastigheter er gode og gir pålitelig internett.

Last ned VyprVPN

4

IPVanish

IPVanish er et populært VPN som brukes over hele verden, og er et utmerket verktøy for Enigma 2. Programvaren tilbyr mange servere på forskjellige steder.

Denne beste VPN for Enigma2 opprettholder også en policy for ingen logg, noe som betyr at informasjonen din ikke er logget på sine servere. VPN har avanserte sikkerhetsfunksjoner som drepbryter og DNS-lekkasjerbeskyttelse. Disse funksjonene sikrer at din onlineaktivitet ikke overvåkes eller spores av hackere eller snoop.

IPVanish sikrer også tilkoblingen din ved å dirigere tilkoblingen via sine servere kryptert med 256-biters kryptering som krypterer tilkoblingen din. Brukerne får også rask hastighet fra sine servere som muliggjør optimal streaming eller spillopplevelse.

Denne VPN-tjenesten er et ideelt VPN til bruk i din Enigma2-enhet som det kommer til en rimelig pris, og tilbyr en syv-dagers pengene tilbake-garanti.

Last ned IPVanish

  • LES OGSÅ : 5+ beste VPN-klientprogramvare for Windows 7-PCer
5

ExpressVPN

ExpressVPN er et av de beste VPNene som er tilgjengelige; den har fått tillit og støtte fra industrien over en lang periode. ExpressVPN driver en sterk krypteringsserver og har en veldefinert personvernpolicy.

Express VPN har også servere på over 185 steder i over 60 land, og siden de eier sine servere, kommer de med raske, pålitelige forbindelser. Datatilkoblingen din er sikret med en toppmoderne 256-biters kryptering som sikrer at dataene dine alltid er trygge. DNS-lekkasjerbeskyttelses- og drepebryteren gir ekstra sikkerhetsfunksjoner som holder informasjonen trygg.

Dette beste VPN-en for Enigma2 tilbyr brukere en skjult modusfunksjon som forhindrer at Internett-leverandøren din oppdager din IP-adresse; Dette bidrar til å redusere båndbredde-gasspjeldingen. De har også topp service, kundeservice, som hjelper brukerne til når de har problemer.

Derfor anbefales ExpressVPN for Enigma 2-brukere og leveres med en 30-dagers pengene tilbake-garanti. Du kan også betale i bitcoin som er ideell for sikkerhetsbevisste brukere.

Last ned ExpressVPN

Del med oss ​​din erfaring med å bruke noen av de beste VPN for Enigma2 vi markerte i dette innlegget. Du er velkommen til å kommentere nedenfor.