Her er det beste antivirusprogrammet for Opera-nettleseren

Opera er en populær nettleser med en overflod av funksjoner. Selv om denne nettleseren ikke er like populær som Chrome eller Firefox, har den fortsatt en dedikert brukerbase. Hvis du bruker Opera, og du leter etter en antivirusprogramvare, skal vi i dag vise deg de beste antivirusverktøyene som fungerer med Opera.

Beste antivirusverktøy for Opera-nettleseren

Alle antivirusprogrammer er fullt kompatible med alle nettlesere, og den eneste forskjellen er at noen antivirusprogrammer kommer med en dedikert nettleserutvidelse. Denne nettleserutvidelsen vil skanne nettstedene du besøker, og vise deg skadelige webresultater.

Selv om noen programmer på vår liste ikke har en dedikert utvidelse til Opera, tilbyr de stor sikkerhet og pålitelighet, så du bør prøve dem ut uansett.

1

Bitdefender (anbefalt)

Et flott antivirusprogram for Opera er Bitdefender. Bitdefender Antivirus tilbyr beskyttelse mot all slags skadelig programvare som gjør det til en komplett databeskyttelsesløsning. Programmet bruker atferdsdeteksjon for å overvåke appene dine, og hvis noen mistenkelig handling oppdages, vil du bli varslet umiddelbart.

I tillegg til standard malware, tilbyr Bitdefender Antivirus beskyttelse mot ransomware, og det gir også anti-phishing og anti-fraud detection. For å beskytte dine online legitimasjonsbeskrivelser har Bitdefender Antivirus også en sikker nettlesingsfunksjon som vil skanne alle koblingene og søkeresultatene som sikrer deres gyldighet.

Programmet har også en redningsmodus som er nyttig for å fjerne rootkits og annen skadelig programvare som kan vises før Windows starter. Bitdefender Antivirus er optimalisert for å være lett på ressursene dine, og det kommer også med spill, film og arbeidsmodus, slik at du kan fokusere på arbeidet ditt uten forstyrrelser.

Det er også verdt å nevne at Bitdefender har funksjonen Global Protective Network, og det utfører tunge skanning i skyen uten å påvirke ytelsen. Når det gjelder tilleggsfunksjoner, har Bitdefender sin egen sikre nettleser, nettverksbeskyttelse, passordbehandling og filtrimmer.

Vi må også nevne sårbarhetsscannerfunksjonen som skanner PCen din for sårbarheter og informerer deg om du trenger å gjøre noen sikkerhetsrelaterte endringer.

Hvis du vil ha ekstra beskyttelse, har Bitdefender Internet Security-versjon webkamerabeskyttelse som forhindrer ondsinnede brukere i å aktivere webkameraet ditt uten din kunnskap. Denne versjonen har også Safe File-funksjonen som kan forhindre uautoriserte brukere og programmer fra å endre filene dine.

Det er også foreldrekontrollfunksjon, slik at du kan blokkere skadelige nettsteder og begrense bruken av Internett. Når det gjelder beskyttelse, har denne versjonen også en innebygd brannmur, slik at du kan kontrollere hvilke applikasjoner som kan få tilgang til Internett.

For fullstendig beskyttelse er det Bitdefender Total Security-versjon som har alle funksjonene fra den forrige versjonen. Denne versjonen har imidlertid også tyverifunksjoner som lar deg enkelt spore din bærbare eller nettbrett hvis den blir stjålet.

Bitdefender Antivirus er et flott verktøy, og det er et perfekt antivirusprogram for Opera, så sørg for å prøve det.

Egenskaper:

 • Antivirus, spyware og ransomware beskyttelse
 • Sikker surfing, phishing og svindelbeskyttelse
 • Redningsmodus
 • Sosiale nettverk beskyttelse
 • Sårbarhetsskanner
 • Passordbehandling, file shredder

Bitdefender Internet Security funksjoner:

 • Webkamera beskyttelse
 • Sikker filer
 • Foreldrekontroll
 • brannmur

Bitdefender Total Security-funksjoner:

 • Anti-tyveri

- Last ned nå Bitdefender Antivirus

2

Emsisoft Anti-Malware

En annen stor anti-malware å bruke med Opera Browser er Emsisoft's Anti-Malware verktøy. Dette verktøyet gir beskyttelse mot over 300 000 daglige trusler. Dette verktøyet er designet for å fungere på PC-er og bærbare datamaskiner, så selv om du har en eldre PC, vil den fungere uten problemer.

Dette verktøyet har et variert utvalg av funksjoner i sitt arsenal, men den mest beryktede er Behavior Blocker. Dette er en ekstremt nyttig funksjon som overvåker alle nedlastede og endrede filer og blokkerer eller isolerer dem så snart det oppdager noe merkelig.

Emsisoft Anti-Malware bruker også et dual-engine scan system som styrker sikkerheten din. Timer oppdateringer holder alle nye trusler unna, og det gir deg også forbi logger, slik at du kan analysere alle truslene som har blitt oppdaget.

Dette er et flott verktøy for bruk med opera, spesielt når den siste testen viser at Opera ikke er så godt beskyttet. Du finner Emsisoft i lenken under til en bra pris.

 • Få nå Emsisoft Anti-Malware
3

BullGuard (foreslått)

BullGuard leveres med sanntidsbeskyttelse designet for å beskytte deg mot alle typer malware. Søknaden kan også forhindre phishing-angrep og beskytte sensitiv informasjon som online-legitimasjon og bankdata. I tillegg kan den også beskytte deg mot ransomware og hindre hackere fra å kapre filer og PC.

Programmet bruker trippelbeskyttelse, slik at det lett kan gjenkjenne skadelig kode i ethvert program. Siden BullGuard kontinuerlig skanner PCen, blir eventuelle skadelige filer flyttet til karantene så snart de blir oppdaget.

Det er mange måter for ondsinnet programvare å infisere PCen din, og derfor har BullGuard en sårbarhetsscannerfunksjon. For å sikre at datamaskinen er trygg, er det viktig å installere sikkerhetsoppdateringer og holde antivirusdefinisjonene oppdatert. Takket være sikkerhetsskanneren blir du varslet om du mangler en viktig oppdatering, eller hvis du bruker et usikkert Wi-Fi-nettverk.

Denne funksjonen skanner også nedlastede applikasjoner for gyldige digitale signaturer for å forhindre at skadelige programmer kjører. BullGuard kryssrefererer nettverksprotokollen din mot Internett-leverandørens profil og kontrollerer nettverks kryptering for å gi maksimal sikkerhet.

Hvis du er en gamer, vil du være glad for å høre at BullGuard kommer med en Game Booster-modus som holder antivirusprogrammet ditt roligere i bakgrunnen under spilløkter.

Den grunnleggende versjonen av BullGuard tilbyr flotte funksjoner, men hvis du trenger bedre beskyttelse, vil du kanskje vurdere BullGuard Internet Security. Denne versjonen har foreldrekontrollfunksjonen, slik at du enkelt kan blokkere skadelige nettsteder, bruke søkefiltre, begrense Internett-bruk og overvåke Internett-aktivitet.

En annen funksjon i denne versjonen er en innebygd brannmur som gir deg sluttbeskyttelse. Ved hjelp av denne funksjonen kan du enkelt forhindre uautoriserte applikasjoner å koble til Internett.

For ultimate beskyttelse tilbyr BullGuard Premium Protection-versjonen. Denne versjonen har en nettverksskannerfunksjon som kan skanne alle nettverksenheter for sikkerhetsproblemer. Det er også Identifiser beskyttelsesfunksjon, og ved hjelp av denne funksjonen blir du varslet om noen av dine personlige opplysninger blir publisert på nettet.

Samlet tilbyr BullGuard antivirus flotte funksjoner, selv i den grunnleggende versjonen, og vi anbefaler på det sterkeste at du prøver det.

Egenskaper:

 • Real-time antivirus, anti-spyware, phishing og ransomware beskyttelse
 • Sårbarhetsskanner
 • Game Booster

BullGuard Internet Security-funksjoner:

 • brannmur
 • Foreldrekontroll
 • Cloud Integrated Backup

BullGuard Premium Protection funksjoner:

 • Identitetsbeskyttelse
 • Hjemme Nettverksskanner

- Last ned nå Bullguard (Gratis nedlasting)

4

Panda Antivirus (antydet)

Panda Antivirus er et annet antivirusprogram for Opera, men det kommer også med noen skjulte funksjoner. Den grunnleggende versjonen tilbyr sanntidsbeskyttelse for PCen din, men den tilbyr også toveis brannmur for å beskytte Wi-Fi-nettverket ditt. Når det gjelder Wi-Fi-nettverk, kan dette verktøyet også skanne Wi-Fi-tilkoblingen din for sikkerhetsproblemer.

I tillegg kan dette verktøyet beskytte din identitet online og stoppe nettofusk, identitetstyveri og phishing-forsøk. I tillegg til antivirusbeskyttelse fungerer Panda Antivirus Pro også som Android-antivirus. Verktøyet har også tyverifunksjon for Android, slik at du enkelt kan finne, låse eller tørke enheten eksternt.

Panda Internet Security er kompatibel med både Mac og Windows, og den har også foreldrekontrollfunksjon, slik at du enkelt kan blokkere skadelige nettsteder. Det er også en Data Shield-funksjon som lar deg beskytte dataene dine mot uautorisert tilgang. Denne funksjonen kan være nyttig siden det vil beskytte PCen din mot ransomware.

Den siste versjonen er Panda Global Protection, og denne versjonen har alle tidligere nevnte funksjoner, men den har også en passordbehandling og en file shredder. I tillegg er det også en filkrypteringsfunksjon, slik at du enkelt kan kryptere og beskytte filene dine.

Panda Antivirus er et flott antivirusprogram for Opera og din PC, så vær sikker på å prøve den ut.

Egenskaper:

 • Malware og Wi-Fi beskyttelse
 • Svindel, identitetstyveri og phishing-beskyttelse
 • iPhone-stedstjeneste
 • Antivirus for Android
 • Anti-tyveri beskyttelse for Android

Panda Internet Security funksjoner:

 • File Backup
 • Foreldrekontroll
 • Dataskjold
 • Antivirus for Mac

Panda Global Protection funksjoner:

 • Filkryptering
 • Makuleringsmaskin
 • Passordbehandling
 • TuneUp
 • Smartwatch kontroll

- Kjøp nå Panda Internet Security (få 50% på alle planer)

5

Avira Antivirus

Hvis du leter etter et antivirusprogram for Opera, må vi nevne Avira. Dette antivirusprogrammet tilbyr sanntidsbeskyttelse mot skadelig programvare, men det kan også beskytte deg mot ransomware. I motsetning til andre antivirusprogrammer på vår liste, har Avira Antivirus et innebygd VPN, noe som kan være nyttig for noen brukere.

Søknaden leveres med en nettleserutvidelse som kan beskytte personvernet ditt og forhindre phishing-angrep. I tillegg kan denne utvidelsen også blokkere skadelige nettsteder. Utvidelsen kan også markere infiserte nettsteder i søkeresultatene, slik at du aldri vil besøke et skadelig nettsted.

En annen funksjon av Avira er den innebygde passordbehandleren, slik at alle dine online passord blir lagret og beskyttet av et hovedpassord. Avira Antivirus tilbyr også System Speedup-funksjonen som kan optimalisere og forbedre PC-hastigheten.

Det finnes også et programvareoppdateringsverktøy som sjekker om de installerte applikasjonene dine er oppdatert. Denne funksjonen kan være nyttig for å finne sikkerhetsproblemer på PCen.

For mer beskyttelse er det også en Avira Prime tilgjengelig. Denne versjonen har førsteklasses antivirusbeskyttelse, ubegrenset VPN og den fullstendige versjonen av Tune-up-verktøy. I tillegg har denne versjonen premium mobile apper tilgjengelig.

Avira Antivirus er et flott antivirusprogram for Opera, og det er helt gratis å bruke. Men hvis du vil ha tilgang til avanserte funksjoner, må du kjøpe en lisens.

Egenskaper:

 • Gratis
 • Antivirus og ransomware beskyttelse
 • VPN 1GB per måned
 • Browser sporing blokkering, Sikker søkemotor
 • Passordbehandling
 • Tune-up verktøy
 • Manuelle programvareoppdateringer

Avira Prime funksjoner:

 • Premium antivirusbeskyttelse
 • Ubegrenset VPN
 • Full versjon av tune-up verktøy
 • Automatisk programvareoppdaterer
 • Avira premium mobile apps

- Kjøp nå Avira Antivirus Pro

6

Avast Antivirus

Hvis du trenger antivirus for Opera, vil du kanskje vurdere Avast Antivirus. På samme måte som andre verktøy på vår liste, vil Avast beskytte deg mot skadelig programvare og spionprogrammer. I tillegg har dette verktøyet også phishing-beskyttelse som forhindrer at skadelige brukere stjeler dine personlige data.

Avast har spillmodus som lar deg kjøre favorittspillene dine jevnt og uten forstyrrelser. Vi må også nevne at det er en Behavior Shield-funksjon som vil varsle deg om noen applikasjoner virker utenom det vanlige.

For å sikre din sikkerhet, vil Avast sende mistenkelige filer for analyse til skyen for skanning. Programmet har en Wi-Fi Inspector-funksjon som vil skanne Wi-Fi-nettverket ditt for eventuelle svakheter. I tillegg til Wi-Fi, kan du enkelt finne andre sikkerhetsproblemer på PCen takket være Smart Scan-funksjonen.

Til slutt har applikasjonen sin egen passordbehandling, så alle passordene dine vil være sikre fra skadelige brukere.

For mer sikkerhet er det Avast Internet Security-versjon. Denne versjonen leveres med en innebygd brannmur og anti-spam-funksjon. I tillegg er det også DNS-beskyttelse, slik at hackere ikke kan lure deg til å besøke falske nettsteder.

Avast Internet Security har også Ransomware skjerm og Sandbox-funksjon som kjører mistenkelige filer i et trygt miljø uten å påvirke PCen. Når det gjelder tilleggsfunksjoner, er det en passiv modus som lar deg bruke et annet antivirus sammen med Avast. Til slutt er det en funksjon for nettleseropprydding som fjerner uønskede utvidelser, verktøylinjer og tilleggsprogrammer.

Hvis du trenger mer beskyttelse, er det også Avast Premier tilgjengelig. Denne versjonen stopper hackere fra å aktivere webkameraet ditt, men denne versjonen kan også automatisk oppdatere utdaterte applikasjoner for å minimere sikkerhetsrisiko. Til slutt har programmet et filkrypteringsalternativ, slik at du kan slette sensitive filer permanent.

Samlet sett er Avast et flott antivirusprogram for Opera, og siden den grunnleggende versjonen er gratis, kan du prøve den ut.

Egenskaper:

 • Gratis
 • Antivirus- og skadelig programvarebeskyttelse
 • Wi-Fi sårbarhetsskanner
 • Smart skanning
 • Passordbehandling

Avast Internet Security funksjoner:

 • Brannmur, DNS-beskyttelse
 • Anti spam
 • Ransomware Shield
 • Sandbox
 • Passiv modus
 • Nettleseropprydding

Avast Premier:

 • Webkamera beskyttelse
 • Makuleringsmaskin
 • Automatisk programoppdatering

Last ned Avast

Hvis du er på utkikk etter et antivirusprogram for Opera, kan du prøve å bruke hvilket som helst program fra vår liste. Når det gjelder vår toppvalg, vil vi anbefale Bitdefender eller Bullguard, men alle andre programmer fra denne listen skal gi solid beskyttelse for din PC.

Redaktørens merknad : Dette innlegget ble opprinnelig publisert i januar 2018 og har siden blitt revidert og oppdatert med nye produkter, slik at våre brukere vil ha et bredere spekter av alternativer.