5 beste gratis VPN for HBO GO / NOW [2019 guide]

HBO GO er en streamingvideotjeneste lansert for rundt syv eller så år siden for å gi etterspurt innhold til HBO-seere, enten det er fortid eller nåværende serie, spesialtilbud, filmer og sportslige handlinger. Den kan nås via nettstedet eller egendefinert mobilapp.

På den annen side er HBO NOW en premium TV-tjeneste lansert for å møte med Netflix, som tilbyr underholdning til folk som bor i USA, med et offentlig mediebibliotek tilgjengelig over internett. Dens abonnenter får gratis tilgang til dette biblioteket via HBO GO nettside skjønt.

Som Netflix, Hulu, iPlayer og Amazon Prime har HBO GO også blokkert VPN-er fra å få tilgang til streamingtjenestene, men det er noen VPN-er som fortsatt lar deg blokkere HBO GO / NOW fra alle steder i verden, slik at du kan se din favoritt og siste show.

Vi avrundet fem av de beste gratis VPN-ene for HBO GO / NOW, som du kan bruke i 2018, basert på deres personvern, kryptering, hastighet og evne til å blokkere geo-restriksjoner, slik at du kan velge en av dem - de er alle gratis å laste ned.

Beste gratis VPN-programvare for HBO GO / NOW

1

CyberGhost VPN (anbefalt)

Denne beste gratis VPN for HBO GO / NOW gir støtte for forskjellige operativsystemer, inkludert Windows, Raspberry Pi og Chrome, men sistnevnte krever manuell konfigurasjon.

Det er enkelt å sette opp VPN med et brukervennlig grensesnitt, raske hastigheter og pålitelige med beskyttelse for ditt privatliv.

Med denne VPN kan du surfe på Internett anonymt og forfalske posisjonen din for å blokkere begrensede nettsteder som HBO GO / NOW, Netflix, iPlayer, Amazon Prime og Hulu.

Funksjoner inkluderer en policy for nulllogger, tilgang til mer enn 830 tier én servere i 29 land, sterk 256-bit kryptering og 2048-biters RSA-nøkkel for autentisering, P2P fildeling, dreibar bryter, DNS lekkasje beskyttelse, god kundebehandling og samtidig bruk på opptil fem enheter.

Den frie planen har imidlertid begrensede steder og annonser, men du kan enkelt oppgradere til deres premieplan som er fem ganger raskere, og gir deg flere servere i flere land.

  • Kjøp nå Cyber ​​Ghost VPN (77% flash salg)

- LES OGSÅ: Slik laster du ned og installerer CyberGhost VPN for Windows 10

2

Hotspot Shield VPN (suggessted)

Denne VPN har en helt gratis versjon som fungerer med streaming-tjenester, men er den beste gratis VPN for HBO GO / NOW å bruke i 2018.

Hvis du er en vanlig Wi-Fi-bruker, er Hotspot Shield VPN best for beskyttelse av personvern. Det er enkelt å bruke, gir deg 500 MB daglig datatilgang, men ytelsen kan være liten, og det er begrensede konfigurasjonsalternativer.

Det er et av de bedre kjente navnene du kan velge å beskytte opptil fem enheter på samme tid, for lett eller sporadisk bruk. Det kommer imidlertid med annonser og visse innholdsbegrensninger, men du kan oppheve blokkeringsnettsteder for favorittprogrammer og innhold.

Den bruker OpenVPN-protokoll med AES 256-bit kryptering for å beskytte dataene dine, og SHA1 samt 2048-biters RSA-godkjenning. Det tillater også Bittorrent, P2P fildeling, og har malware gjenkjenning, pluss en gratis Chrome-utvidelse med annonse- og informasjonskapsler.

  • Få nå Hotspot Shield og sikre din tilkobling

- LES OGSÅ: 6 beste VPN-tjenester for å se på British TV i 2018

3

ExpressVPN

Hvis du bare er i gang med VPN-tjenester, kan du bruke dette beste VPN-en for HBO GO / NOW og lette på med sine fantastiske hastigheter, kompatibilitet med alle enheter, rask tilgang til HBO GO / NOW, brukervennlighet og brukervennlighet nedlasting.

Dette VPN er elsket for sin hastighet og robusthet, pluss sitt nettverk av servere i 94 land over hele verden, og multiplatform og multi-enhet overnatting. Selv om det ikke er strengt fri, får du en 30-dagers pengene tilbake-garanti, men det er helt best over eventuelle gratis alternativer.

Den dokumenterte oversikten over kvalitetsservice snakker for seg selv, med funksjoner som lynrask raske hastigheter, kompatibilitet med Windows, dedikert VPN-klient, ubegrenset båndbredde, og du kan streame favorittflikene dine i HD uten den irriterende videobufferen.

Dine data er også kryptert med AES 256-bitars kryptering i militær klasse, og det kan automatisk velge en protokoll, eller du kan velge å gjøre det manuelt. Det som gjør det raskt, er fordi det kjøres på egen privat kryptert DNS på hver av serverne.

Andre funksjoner inkluderer en policy for nulllogger, aksept for Bitcoin, bruk av Tor for å bla gjennom og femstjerners kundestøtte.

Få ExpressVPN

  • LES OGSÅ: Internett-leverandøren din kan selge nettlesingsloggen din: Slik beskytter du personvernet ditt
4

NordVPN

En annen stor VPN som lar deg se HBO Go er NordVPN. Denne VPN har over 5100 servere tilgjengelig i 62 forskjellige land, noe som gjør det mulig å få tilgang til noe geografisk begrenset innhold uten problemer. Når det gjelder tilgjengelighet, er dette VPN tilgjengelig på alle de store plattformene, inkludert Windows, Linux, Mac OS, iOS og Android. Selvfølgelig er nettleserutvidelsen for Chrome og Firefox også tilgjengelig, så du kan bruke den i stedet for skrivebordsklienten.

Med hensyn til personvernet bruker NordVPN militærgrad 256-biters kryptering som sikrer at nettlesingsdataene dine bare kan leses av deg. For støttede protokoller støtter denne tjenesten IKEv2 / IPsec og OpenVPN. Hvis du vil ha et ekstra sikkerhetslag, tilbyr NordVPN Dobbel VPN-funksjon som kobler til en annen server og rute og krypterer dataene dine to ganger.

Hvis du er bekymret for personvernet ditt, bør du vite at NordVPN har en streng policy for logg, slik at din onlineaktivitet ikke blir lagret på NordVPNs servere. Denne tjenesten har også noen funksjoner som vil beskytte ditt privatliv enda mer, og takket være DNS Leak Protection og Kill Switch, vil forbindelsen din bli avsluttet automatisk hvis VPN slutter å virke, og dermed forhindre at dataene blir utsatt.

NordVPN fungerer også bra med Onion-nettverk for ekstra sikkerhet og med støtte for streaming og P2P-tilkoblinger, kan dette være det perfekte VPN for deg, så du bør sjekke det ut.

Oversikt:

  • Over 5100 servere i 62 forskjellige land rundt om i verden
  • Tilgjengelig på alle større desktop og mobile plattformer
  • 256-bit kryptering
  • Støtter IKEv2 / IPsec og OpenVPN protokoller
  • Streng ingen logger politikk
  • Dobbel VPN, DNS Leak og Kill Switch funksjoner
  • Støtte for løknett og P2P

- Last ned nå NordVPN

5

TunnelBear VPN

Dette er den beste gratis VPN i markedet som er så brukervennlig, plass til både mobile og stasjonære klienter, og har 1000 servere på mer enn 20 steder - selv om den australske serveren kun er tilgjengelig for betalte versjon brukere.

Den eneste begrensningen med dette beste gratis VPN for HBO GO / NOW er at brukerne er begrenset til 500 MB trafikk månedlig, og den har nylig innrettet sin personvernspolicy, så færre data på brukerne blir samlet, pluss at du ikke trenger å gi navnet ditt til å registrere deg .

Det er kanadisk-basert og gir multiplatformbruk med utmerket service, og det er også enkelt å konfigurere på enheten din. Andre funksjoner inkluderer kill switch, DNS lekkasje beskyttelse, GhostBear å omgå firewalls, og det er egnet for nybegynnere.

Få TunnelBear VPN

Har din favoritt gratis VPN gjort listen over de beste gratis VPN for HBO GO / NOW? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.