6 beste VPN-programvare for Skype å laste ned gratis i 2019

Rundt om i verden bruker flere og flere personer Skype som de facto VoIP-tjenesten til å lage video- og taleanrop på nettet, da det lar noen lage en konto og begynne å ringe andre Skype-brukere gratis.

Imidlertid er det mange land hvor bruk av Skype er forbudt eller har vært tillatt i begrenset grad, ettersom ISPer blokkerer tilgangen til egoistisk gevinst, for å unngå konkurranse, eller på anmodning fra den regjerende regjeringen (for å overvåke kommunikasjon).

For å omgå denne begrensningen, kommer VPN-er imidlertid til nytte da de gir deg tilgang til Skype, og noen gjør dette gratis også.

Hvis landet ditt har blokkert Skype - som Kuwait, Libya, Nord-Korea, Oman, UAE og andre - må du koble til en VPN-server som ligger i et land der tjenesten ikke er utestengt, og du kan gjøre dette ved å installere en VPN. Internett-leverandøren din ser ikke at du bruker Skype.

Å velge det beste VPN er avhengig av faktorer som sterk kryptering, raske og stabile tilkoblinger for klarhet i VoIP-kommunikasjon, nulllogger og apps for bruk av flere plattformer og flere operativsystemer.

Hvis du ikke er klar til å betale for en VPN-tjeneste, kan du gå til den gratis versjonen, som er pålitelig og klarert til å gi personvern og sikkerhet når du er online. Sjekk ut det beste VPN for Skype å laste ned gratis i 2019 nedenfor.

Skype VPN å laste ned gratis på Windows 10

1

CyberGhost (anbefalt)

Denne VPN har blitt vurdert som en av de beste VPN for Skype i 2018, da du kan nyte sporing uten bruk av internett med full sikkerhet mens du er på den.

Den tilbyr høy hastighet, sterk 256-biters AES-kryptering, helt gratis og sikker pakke, og hvis du vil ha det ultimate i sikkerhet, kan du konfigurere L2TP / IPSec og PPTP-protokollene på enheten din.

Andre funksjoner inkluderer automatisk drepebryter som gjør at du mindre mottakelig for IP-adresselekkasjer når serveren er nede, sikkerhetsblokkene på annonser og skadelig programvare, ikke-loggpolicy, og det er brukervennlig.

 • Kjøp nå Cyber ​​Ghost VPN (77% flash salg)

Merk: Du kan laste ned CyberGhost gratis og bruke det i prøvemodus i 7 dager.

2

Hotspot Shield (foreslått)

Dette er en virkelig pålitelig VPN-tjeneste som du kan bruke komfortabelt med Skype uten den uhyggelige følelsen at Big Brother hører inn på samtalene dine eller ser hva du deler.

Mens de fleste betalte versjoner av ulike VPN-er tilbyr ekstra funksjoner, men begrenser hele opplevelsen på deres gratis versjoner, gir denne VPNen deg enda en Chrome-utvidelse, som tillater tilkoblinger til 14 land (unntatt USA), slik at du kan oppheve innholdet i 15 land - inkludert hvor du er.

Du får også 750MB nedlastinger for bruk daglig (dette er stort vurderer det er en gratis tjeneste), raske hastigheter, pluss det er så enkelt å bruke, selv om deres personvernpolitikk kan bli bedre.

- Få nå Hotspot Shield og sikre din tilkobling

 • LES OGSÅ: 6 beste VPN-tjenester for å se på British TV i 2018
3

NordVPN

En annen stor VPN som vi vil vise deg, er NordVPN. Denne VPN bruker AES 256-bit kryptering for å kryptere dataene dine og dermed holde onlineaktiviteten din helt trygg fra tredjeparter. Når det gjelder krypteringsprotokoller, støtter dette programmet både IKEv2 / IPsec og OpenVPN-protokoller, slik at dataene dine forblir beskyttet til enhver tid.

Denne VPN har også CyberSec-funksjonen som automatisk kan oppdage farlige nettsteder og blokkere dem for å beskytte PCen. I tillegg vil denne funksjonen også blokkere popup-vinduer og visse irriterende annonser for å holde surfingopplevelsen så rask som mulig.

For maksimal sikkerhet og personvern, vil du gjerne vite at Double VPN-funksjonen også er tilgjengelig. Denne funksjonen kobler deg til flere VPN-servere for å skjule din identitet helt på nettet. Hvis du er bekymret for ditt privatliv på Internett, vil du være glad for å høre at NordVPN har en streng loggpolicy, slik at din surfaktivitet ikke blir lagret på NordVPNs servere.

Søknaden har også automatisk drepbryter og DNS-beskyttelse, og du kan til og med koble til løknettverket ved hjelp av NordVPN. Når det gjelder antall tilgjengelige servere, er det over 5000 servere tilgjengelig i 62 forskjellige land, så du bør kunne få tilgang til ethvert geografisk begrenset innhold uten problemer.

Det er verdt å nevne at NordVPN også har P2P-støtte, og med lynrask hastighet er det et av de beste VPN-verktøyene der ute. Samlet sett tilbyr NordVPN gode funksjoner, og takket være det brede utvalget av tilgjengelige servere og ingen logger, er det en av de beste VPNene på markedet.

Oversikt:

 • 256-bit kryptering
 • Ingen logg policy
 • Støtte for IKEv2 / IPsec og OpenVPN protokoller
 • Dobbel VPN-funksjon
 • Automatisk drepbryter og DNS-lekkasjebeskyttelse
 • P2P-støtte
 • Over 5000 servere i 62 land

- Last ned nå NordVPN

 • LES OGSÅ: 7 beste VPN-programvare for Amazon Prime [2018 List]
4

Hide.me VPN

Dette er en malaysisk VPN-leverandør som begrenser brukere av den gratis versjonen til tre serversteder i Singapore, Nederland og Canada, men tjener opptil 2 GB per måned fri bruk av sine tjenester - en gi og tar virkelig.

Hastigheten er rask, og personvernreglene er svært sterke, med en robust kryptering for å holde informasjonen og dataene dine sikre, og du kan finne den på alle populære plattformer. Det er veldig ideelt for hjemme og offentlig Wi-Fi beskyttelse.

Når det gjelder Skype, trenger du fullstendig anonymitet mens du nyter den beste kvaliteten på samtaler med de raskeste hastighetene, som er hva Hide.Me handler om, selv om det ikke aktiverer eller lettere omgå omgåelse av opphavsrett.

Når du er online via denne VPN, er dataene kryptert for å holde deg anonym, så du kan få tilgang til Skype trygt og privat.

Få Hide.Me VPN gratis

 • LES OGSÅ: 5 beste VPN for QuickBooks
5

Windscribe

Dette VPN er ganske nytt på scenen, men det kommer med glede som 10GB data per måned, en utmerket personvernpolicy og 8 serverlokasjoner med gratis service.

Det har ingen loggregler for aktiviteten din, IP-frimerker eller besøkte nettsteder, men den lagrer brukernavnet ditt når du er koblet til en server, selve serveren og dataene som er overført, men dette slettes faktisk innen tre minutter etter at du avslutter din elektroniske økt .

Som TunnelBear, belønner denne også brukere som tweet om tjenesten, tjener deg ekstra 5GB og 1GB hver gang du inviterer vennene dine til å bli med. Faktisk, hvis en venn slutter seg og oppgraderer til deres Pro-abonnement, blir du belønnet med ubegrenset plan og 47 flere servere å nyte.

Funksjoner inkluderer en innebygd ad blokkering og brannmur, sterk AES 256-bit kryptering, sjenerøse gratis planer, fleksibel tilkobling, et sikkert hotspot, slik at du kan slå datamaskinen til en sikker WiFi-router, proxy gateway, cruise control for automatisk å velge det beste plassering for deg, tidsspoofing, cookiemonster for å spore informasjonskapsler som ikke er angitt og sletter dem når du lukker faner og den sikre linken for å avsløre sporingspraksis for nettsteder.

Last ned Windscribe VPN gratis

6

TunnelBear

Her er en annen gratis tjeneste som er super søt, men også veldig sikker og pålitelig.

Denne bjørnen holder ingen logger, men begrenser båndbredden til bare 500 MB per måned, sammenlignet med Hotspot Shield som gir 750 MB daglig, og det er fortsatt gratis.

Imidlertid er ideen bak et VPN ikke bare hvor mange MBer du kan få, det handler om hastighet og sikkerhet for ditt privatliv på nettet, så dette gjelder fortsatt i mange henseender.

Funksjoner inkluderer mange serversteder i 20 land, men brukere av den gratis tjenesten kan bruke alle andre servere bortsett fra den i Australia. Ellers fungerer det på alle enheter, pluss hvis du slipper en vennlig tweet om dem, tjener du en ekstra 1GB per måned.

TunnelBear har egne DNS-servere, og støtter VoIP-tjenester som Skype, noe som betyr at du kan ha multimedia-økter og videokommunikasjon online. Den støtter ikke P2P-fildeling og nedlasting (for eksempel torrenter eller andre nettsteder der du kan laste ned innhold fra slike nettverk).

Samlet sett er den globale dekningen god, oppsettet er enkelt og enkelt å bruke, kryptering er utmerket, pluss at du kan koble opptil 5 enheter samtidig.

Last ned TunnelBear VPN gratis

Klar til å laste ned det beste VPN for Skype gratis? Gi oss beskjed om hvilken som fikk oppmerksomheten din ved å legge igjen en kommentar i avsnittet nedenfor.