7 av den beste programvaren for å åpne CSV-filer i Windows 10

CSV-fil (Comma Separated Value-fil) er et regnearkfilformat som inneholder datasett som er adskilt av kommaer. Hver ny linje er adskilt av et komma for å representere en ny databaserad. CSV-filer er viktige som de bidrar til å utveksle data og brukes i mange vitenskapelige og forretningsprogrammer.

Men CSV-filer åpnes av regnearkprogrammer - dette gjør at du kan endre filene til celler som overfører data mellom ulike databaser. Her er den beste programvaren du kan bruke til å åpne CSV-filer på Windows 10-datamaskinen.

Åpne CSV-filer med disse verktøyene

1

Microsoft Notisblokk

Microsoft Notisblokk er et populært tekstredigeringsprogram som brukes til grunnleggende programmering og redigering av tekstformatfiler. Den har begrensede alternativer, siden det er en tekstredigerer i motsetning til en full Word-prosessor, selv om du kan endre tekst, skrift, størrelse og skript.

Verktøyet støtter mange filformater, inkludert HTML, CFG og CSV-systemfiler. Notisblokk kan vise og endre innhold som er lagret i CSV-filformat.

Tekstredigeringsprogrammet er et nyttig redigeringsprogram for koding som støtter HTML og andre kodingsformater. I mellomtiden er Notisblokk et lett, men kraftig innebygd verktøy på Windows-systemet.

2

Intuit Quicken Deluxe

Intuit Quicken Deluxe 2017 er et personlig regnearkprogram som brukes til å spore og administrere finansielle kontoer. Den har mange funksjoner som ordner utgiftene dine, og lar deg overvåke budsjettet ditt og holde gjelden fri.

Med Quicken Deluxe kan du enkelt importere data fra andre økonomistyringsprogrammer og enkelt sette inn dine foretrukne innstillinger. Programmet støtter også CSV-format, og du kan vise, endre og formatere informasjonen som finnes i CSV-formatet.

I tillegg tilbyr Quicken Deluxe også brukere et rapporteringsverktøy som lar deg opprette tilpassede finansielle rapporter. Finansverktøyet er et flott program for brukere som vil ha mer kontroll over deres økonomi, og dette gjør det til et nyttig verktøy for brukere som ønsker å få tilgang til CSV-filformat.

Last ned Intuit Quicken Deluxe

3

Libreoffice

LibreOffice er en åpen pakke som har flere applikasjoner som tillater brukere å opprette og endre ulike typer dokumenter. Suiten er gratis å laste ned og tilbyr lignende funksjoner til den polare Microsoft Office-pakken.

I mellomtiden har denne kontorpakken et tekstbehandlingsprogram, regnearkprogram og databasehåndteringsprogram som en del av sin suite.

Regnearkprogrammet kalles Calc støtter CSV-filformat, og du kan bruke dette programmet til å vise redigere, endre og lagre CSV-filformat. Calc har mange verktøy som har blitt organisert i et brukervennlig grensesnitt.

LibreOffice kan også brukes til å lage presentasjoner og administrere en database. Det er et utmerket alternativ til Microsoft Office Suite, da det er billigere og lignende i funksjoner til sin dyrere rival.

Last ned LibreOffice

4

Apache Open Office

Apache Open Office er et åpent kontorsuite som ligner på LibreOffice, og brukes til å opprette og endre dokumenter. Programmet har mange applikasjoner som speiler Libre-kontoret med en tekstbehandler, kalt forfatter-regneark kalt Calc, som er et regnearkprogram.

I tillegg støtter denne programvaren CSV-filformat; Derfor kan brukerne åpne, vise og endre innholdet i filen. Den har verktøy som kan brukes til å organisere CSV-filer og støtter kan industristandardformater som DocX og PDF.

Apache Open Office er gratis å bruke og god programvare for å åpne CSV-filer.

Last ned Apache Open Office

5

Corel Quattro Pro

Corel Quattro Pro er utviklet av Corel og er en regnearksapplikasjon for styring av kontoer og økonomi.

I tillegg har Quattro Pro et fint grensesnitt som ligner på Microsoft Excel. Dette betyr at det vil være lettere for brukerne å justere og bruke programmet effektivt. Quattro pro støtter også CSV-format, og brukere kan vise og endre formateringsalternativer som font, cellefarge, kantlinje og størrelse.

I mellomtiden er denne programvaren enkel å bruke og er nå en del av Corel Word Perfect-kontorpakken. Quattro er et utmerket alternativ til Microsoft Excel, da det har lignende funksjoner.

Last ned Corel Quattro Pro

6

File Viewer Plus

File Viewer Plus er et enkelt verktøy som brukes til å vise filformater. Søknaden er et praktisk program å ha på systemet ditt, da det støtter over 1000 forskjellige filformater.

Men CSV-filer kan enkelt vises ved hjelp av denne programvaren. Selv om søknaden er begrenset, og du ikke kan manipulere filen enkelt som andre applikasjoner nevnt ovenfor.

Videre er File Viewer et godt, praktisk program å ha på systemet ditt, slik at du kan se et stort antall systemfilformater.

Last ned File Viewer Plus

7

Microsoft Excel

For å spare best for det siste, er Microsoft Excel bransjestandard regnearkprogram for å organisere og manipulere data. Programmet lar brukerne sortere data og lar verktøy for å analysere og samle data enkelt.

I tillegg har Excel mange matematiske funksjoner som lar deg manipulere data og beregne resultater. Brukerne kan også laste ned forhåndsdefinerte maler som er satt til deres preferanser for å organisere data.

Excel støtter et stort antall formater, inkludert CSV-systemformat. Med Excel har du flere funksjoner når du åpner CSV-filen din; Derfor kan du redigere, manipulere og visualisere dataene i filen. Du kan også endre skriftstørrelsen og mønsteret til informasjonen i CSV-filformatet.

Videre er MS Excel den beste programvaren for å åpne CSV-filer og anbefales for alle felt, da du enkelt kan holde statistiske kontroller og analyser. MS Excel er imidlertid pakket under Microsoft Office Suite, men kan lastes ned som et frittstående program.

Last ned Microsoft Excel

Som konklusjon er programmene vi nevnte ovenfor, den beste programvaren for å åpne CSV-filer. Noen av programmene er imidlertid begrenset i funksjonalitet. Derfor er Microsoft Excel den anbefalte programvaren for å åpne CSV-filer i Windows 10-datamaskiner.