VPN vil ikke fungere med Sky Go? Slik løser du dette i 4 trinn

Sky Go er en av de streamingtjenestene som tilbyr et overveldende høyt antall kvalitets-TV-programmer. Mange brukere er imponert over hva som er på menyen, med TV-programmene, filmene, sportsarrangementene, nyhetene og dokumentarfilmene. Det er bare ett lite problem.

For å kunne nyte Sky-innholdet må man lever i Storbritannia eller Republikken Irland. Dette kan krysses av VPN som etterligner en UK / RoI IP-adresse for å gi deg tilgang. Men det er noen ganger lettere sagt enn gjort, da VPN ikke jobber med Sky Go for så mange brukere.

For å behandle det, har vi utarbeidet en liste over mulige løsninger, og de finner du nedenfor. Hvis du ikke kan koble til og streame på Sky Go, må du sjekke dem ut.

Slik får du Sky Gå og jobbe med VPN når du er i utlandet

 1. Pass på at klokkeslettet og datoen er satt til Storbritannia eller Republikken Irland
 2. Installer Sky Go-appen eller bruk en annen nettleser for nettbasert klient
 3. Endre servere til de forskjellige UK / RoI stedene
 4. Pass på at VPN ikke er blokkert av Sky Go

1: Kontroller at klokkeslettet og datoen er satt til Storbritannia eller Republikken Irland

Første ting først. Uoverensstemmelsen mellom systemtiden og VPN-tiden (tid tildelt en bestemt IP-adresse) kan føre til at problemer med å få tilgang til Sky Go på PCen din fra utlandet. Sky Go kan bruke noen anti-proxy-tjenester for å blokkere alle i den forskjellige tidssonen. Enkelte brukere løste problemet ved å bare stille inn systemtid for å etterligne tidspunktet for UK / RoI-serveren. Deretter bør du ha tilgang til Sky Go, både app eller nettleserbasert klient.

Hvis du ikke er sikker på hvordan du gjør det i Windows 10, må du følge instruksjonene nedenfor:

 1. Trykk på Windows-tasten + I for å åpne appen Innstillinger .
 2. Åpne tid og språk .

 3. Under delen Dato og klokkeslett, deaktiver begge " Angi tid automatisk " og " Angi tidssone automatisk ".
 4. Velg Tidssone og velg Dublin-London tidssone fra rullegardinmenyen.

 5. Nå kan du aktivere alternativet " Set time automatically " og det er det.
 6. Start VPN og gi Sky Go et nytt forsøk.

2: Installer Sky Go-appen eller bruk en annen nettleser for nettbasert klient

Oppstart, VPN-applikasjonssekvens er også viktig. Pass på å starte VPN og velg samme eksakte serverplassering som er koblet til kontoen din. Hvis du allerede har gjort det, og problemet fortsatt er vedvarende, anbefaler vi at du installerer Sky Go-skrivebordsklienten-appen eller bytter til en annen nettleser hvis du i stedet bruker et nettleserbasert tilgangspunkt.

Tilsynelatende er de mest vanlige nettleserne av hylle for Sky Go. Chrome og Mozilla er angivelig, har problemer, og det virker som det samme gjelder for Opera. Den best egnet nettleseren for jobben er, tro det eller ikke, Internet Explorer. Men vi regner med at Edge vil gjøre en god jobb også.

Når det gjelder å installere en Sky Go-app på systemet, følger du trinnene nedenfor:

 1. Aktiver VPN og sørg for at regioninnstillingene er satt til Storbritannia.
 2. Trykk på Windows-tasten + I for å åpne Innstillinger .
 3. Klikk på Apps .

 4. Under Apper og funksjoner, finn Sky Go- appen og fjern den.

 5. Start datamaskinen på nytt.
 6. Åpne Microsoft Store og installer Sky Go- appen igjen.
 7. Start VPN og gi Sky Gå en annen tur.

3: Endre servere til de forskjellige UK / RoI stedene

Vanligvis vil dette innebære å endre din server / geo-plassering til en hvilken som helst annen plassering i Storbritannia eller Republikken Irland. Men det er ikke hvordan tingene fungerer når det gjelder å få tilgang til Sky Go-tjenesten fra utlandet. Hvis du bruker en ikke-premium VPN-tjeneste, er det vanskelig å håndtere dette.

Du kan prøve TunnelBear (angivelig fortsatt fungerer med Sky Go), men på grunn av begrensningene på en datapakke, vil du forbruke gratis 500 MB ganske fort. Så antar vi at du bruker et premium, abonnementsbasert VPN-verktøy.

Videre, med premium-løsningen, kan du be om et bestemt sted som støtter Sky Go. Bare kontakt tjenesteleverandøren og be om et gyldig sted som kan kjøre Sky Go uten problemer.

4: Kontroller at VPN ikke er blokkert av Sky Go

Endelig bør du dobbeltsjekke før du bestemmer deg for å skaffe tjenester av en bestemt premium VPN. Mange av dem er begrenset / blokkert av Sky Go. Selv om vi er tilknyttet CyberGhost VPN, er vi sikre på at det vil fungere som beregnet siden det ikke er blokkert for øyeblikket. Videre kommer den innpakket i en flott design og med ubegrenset data- og båndbreddehastighet.

VPN-løsningene bekreftet å jobbe med Sky Go for øyeblikket er:

 • CyberGhost VPN (foreslått)
 • NordVPN (anbefalt)
 • ExpressVPN
 • VyperVPN
 • PrivateVPN
 • TunnelBear VPN

Så sørg for å sjekke minst en av dem og gi den en prøve. Hvis problemet er vedvarende, anbefaler vi at du kontakter den ansvarlige støtten og ber om oppløsningen. Det er en av fordelene med premium VPN-løsning - de må gi en betalende kunde med oppløsningen av problemet ved hånden.

Viktig oppdatering : Hvis du er interessert i å se UEFA Champions League, kan du være interessert i vår dedikerte veiledning om hvordan du ser UCL uten at noen streaming streker. Du vil finne det flere løsninger og verktøy som du bruker / kan bruke for å se alle UEFA Champions League-kamper uten å slite på bizarre nettsteder med tonnevis av popup-vinduer.

Det burde gjøre det. Hvis du har spørsmål eller forslag angående VPN for Sky Go og relaterte problemer, sørg for å legge dem inn i kommentarfeltet nedenfor.