5 beste Solitaire apps for Windows 10, 8.1, 7 brukere [+ BONUS]

Solitaire for Windows 10 er et flott spill å spille hvis du bruker de beste appene fra Windows Store. For å hjelpe deg, har vi valgt den beste Solitaire-appen som du kan laste ned på datamaskinen din i 2019.

Solitaire er et av de klassiske spillene Windows har hatt siden begynnelsen. Dette spillet har utviklet seg i den utstrekning at mange tredjepartsutviklere har skapt sine egne versjoner av spillet, for alle mulige plattformer.

På grunn av det faktum at det er så mange forskjellige versjoner av Solitaire, begynner folk å lure på hva som er det beste Solitaire spillet for Windows 10, Windows 8 ?

Windows 8, Windows 10 kommer allerede med Solitaire- samlingen. Vi, på WindowsReport, har også gjennomgått andre klassiske Microsoft-spill, som Minesweeper.

Hvis du bare er interessert i å spille Solitaire-spill, les videre for å lære hva som er noen av de mest interessante versjonene av Solitaire som du kan spille på datamaskinen din. Noen av disse versjonene kommer fra uavhengige utviklere og er enda bedre enn den opprinnelige versjonen.

Hva er de beste Solitaire-appene for Windows 10?

  1. Enkel kabal
  2. Solitaire Pro
  3. Spider Solitaire
  4. Solitaire HD
  5. Microsoft Solitaire Collection
  6. Bonus: SolitaireCardGames

Selv om jeg ikke kan si at jeg er enig med dem som tror at den beste Solitaire-appen kan komme fra en annen tredjepartsutvikler, prøvde jeg noen Solitaire-apper for Windows 10, Windows 8. Jeg merket selv noen store forskjeller mellom dem . Jeg sammenlignet dem med den opprinnelige Microsoft-versjonen for å få det samme utgangspunktet.

Jeg analyserte det generelle utseendet på appen, samt gameplay og brukervennlighet av funksjonene som følger med hvert spill. Også spillene jeg testet var de frie versjonene, da jeg ikke trodde det var nødvendig for noen å betale for et allerede gratis spill. De testte spillene er som følger.

Enkel kabal

Mangel på detaljer og dårlig spill er ordene som beskriver dette spillet. Bakgrunnen til appen består av et bleknet mønster og kortene selv har en veldig robust design. Spillet er verre enn andre, som i mange tilfeller kan du ikke ta noen kort fra en lengre linje og flytte dem til en annen del.

Den store annonsen nederst på skjermen er både distraherende og plassert på et sted hvor det er veldig enkelt å klikke på det ved en feil. Mens jeg har testet brukte apps enn denne, kan jeg forsikre deg om at den står ganske lav på hvilken som helst skala.

Solitaire Pro

Appen er opprettet av den samme utvikleren som laget Spider Solitaire-appen som er omtalt i nummer 2-posisjonen, men kvaliteten er ikke så god. Kortene er ganske store, noe som gjør det svært vanskelig å samhandle med dem når kortene blir større. Utformingen av kortene er ikke så bra, men likevel, det er bedre enn appen før.

For at brukerne skal låse opp andre temaer, må de kjøpe premium-appen, som selv om det ikke er mye, er det fortsatt dyrere enn den gratis Microsoft-appen. Totalt sett er appen bedre enn mange andre, men fortsatt miles fra den opprinnelige versjonen.

Spider Solitaire

Selv om dette ikke er et originalt kabalspill, og det er Spider-versjonen, kommer Spider Solitaire i den andre siden av denne toppen. Kortene er ganske godt synlige, til tross for at fargen / tegnet på hvert kort er enormt, og noen ganger forvirrende.

Etter at styret blir fullt og kortene er større, blir det stadig vanskeligere å se og samhandle med kortene. Også annonsen nederst på skjermen er noe forverrende.

Appen har en zoomknapp nederst i høyre hjørne, men når du senker zoomen, forblir sideforholdet på siden det samme, og har dermed ingen gunstig innvirkning på måten du ser på brettet.

Solitaire HD

Fra alle de Solitaire-spillene jeg har testet, var Solitaire HD det beste langt. Jeg hadde den beste grafikken til alle, med varierende lettlestbare kort, lett flyttbare og uten problemer overhodet i hele testen.

Det er muligheter for å endre oppsettet til appen, hvis man skulle velge, og de forskjellige bakgrunnene og kortstilene var av meget høy kvalitet.

Samlet tror jeg at Solitaire HD er det beste alternativet for Microsoft Solitaire, selv om det har en annonse øverst på skjermen.

Microsoft Solitaire Collection

Og til slutt, spillet du sikkert leser denne artikkelen for - Microsoft Solitaire Collection . Det er ikke noe bedre Solitaire spill i Windows Store enn Microsoft Solitaire Collection, bar ingen.

Jo, spillet er ikke perfekt, det har sine feil, noen tekniske problemer her og der. Men når du sammenligner det med andre spill, er Microsofts spill lett år foran konkurransen fra tredjepart.

I tillegg til den vanlige Solitaire spillmodus kan du også spille moduser som Spider, FreeCell, Pyramid og TriPeaks. På toppen av det er det ulike daglige chalanges til livlighet i spillet. Og du trenger ikke en gang å laste ned dette spillet, Microsoft Solitaire Collection kommer nå forhåndsinstallert i Windows 10.

Bonus: SolitaireCardGames

Nå, hvis du ikke vil laste ned noen Solitaire-apper på Windows-datamaskinen, kan du gå til SolitaireCardGames og spille spillet du vil ha på nettet.

Det er 15 Solitaire spill versjoner som du kan velge blant som Solitaire Big, Double Solitaire, Pasjans, Solitaire Time, Klondike Solitaire, Pyramid Solitaire og mer.

Nettstedet tilbyr også nyttig informasjon relatert til Solitaire, inkludert detaljer om spillhistorikken, hvordan man spiller spillet, samt en serie av Solitaire-strategier som kommer til nytte. Nyt det!

Konklusjon

Etter å ha testet disse appene, kom jeg til å innse at den beste kabelen er den originale Microsoft-versjonen. Den har fantastisk grafikk, veldig godt opprettet spill og med oppgraderingene som den har mottatt i Windows 10 Windows 8, er det bedre enn noensinne.

Så, et siste svar på spørsmålet " Hvilken er den beste Solitaire-appen for Windows 10, Windows 8 ?" - Den originale Microsoft-versjonen.

Redaktørens merknad : Dette innlegget ble opprinnelig publisert i april 2013, og har siden blitt fullstendig oppdatert og oppdatert for friskhet, nøyaktighet og fullstendighet.