8 beste gratis antivirus i ett år: Ta tak i noen av disse i 2019

Å vite hvilken antivirus å investere i for å beskytte dine personlige eller kontordata og enheter fra potensielle trusler kan være vanskelig hvis du ikke kommer til å prøve å kjøre den først.

Selv om det er gratis nedlastingsversjoner for de fleste, om ikke alle, antivirusprogramvare, blir det å stjele antivirus i ett år gratis. Hva som er enda bedre er å få det beste antivirusprogrammet i ett år gratis, så du kan kjøre det på enhetene dine og se funksjonene på jobb før du oppdaterer til en betalt versjon.

Vi sjekket ut det beste antivirusprogrammet for ett år gratis, og her er våre favorittvalg.

Beste antivirus for ett år gratis

 1. Bitdefender
 2. Panda
 3. Bullguard
 4. AVG
 5. Avast
 6. McAfee
 7. Kaspersky
 8. Avira Antivirus

1. Bitdefender (anbefales)

Bitdefender er hyllet for sin allsidige, kontinuerlig og kraftig beskyttelse mot sofistikerte trusler, enten det er hjemme eller for forretningsbruk.

Når du bruker dette antivirusprogrammet i ett år gratis, får du glede av på-forespørsel og tilgang til virus-skanning og fjerning, avansert trusseldeteksjon ved hjelp av detferdsmessige deteksjon som overvåker dine aktive apper og tar øyeblikkelig handling.

Det kommer også med anti-phishing-funksjon som sniffer og blokkerer nettsteder som utgjør pålitelig å stjele dataene dine, i tillegg til svindel avansert filtreringssystem som advarer når du besøker svindelwebsteder.

Få nå Bitdefender gratis eller kjøp den betalte versjonen for full beskyttelse.

2. Panda (foreslått)

Denne antiviruspoolen har avanserte beskyttelsesteknologier, deteksjons- og reparasjonsfunksjoner, for å klassifisere alle dine løpeprosesser på alle endepunkter fra en sentral plattform.

Du kan styre og administrere systemene dine fra hjemmet, kontoret eller på eksterne steder, samt beskytte alle enhetene mot alle former for skadelig programvare og spam. Det har også antispambeskyttelsesmoduler, og kontekstuell intelligens brukes til å avsløre mønstre av ondsinnet oppførsel, og generere defensive strategier for å motvirke eventuelle trusler.

Det er enkelt å bruke og vedlikeholde, minimerer ressursbruk, gir garantert tilgjengelighet og konstant systemovervåking.

Få Panda gratis versjon eller kjøp den betalte versjonen for maksimal sikkerhet for PCen din og personlige data .

3. BullGuard (foreslått)

BullGuard er et brukervennlig, lett å navigere og effektivt antivirus med innovative multi-layered beskyttelse blokkerer ondsinnede trusler for å sikre optimal ytelse for alle enheter, enten hjemme eller på jobb.

Den kombinerer tradisjonell signaturbasert beskyttelse med atferdsbasert beskyttelse for å beskytte mot utbrudd av skadelig programvare, med bransjeledende registreringshastigheter.

Den har også en sårbarhetsskanner for å oppdage lett utnyttet, utdatert programvare, sterk sikkerhetskopiering for filsikkerhet i tilfelle systemkrasj eller datatap, antispamfilter og automatisk PC-tune opp.

- Få nå BullGuard

 • LES OGSÅ: 5 beste antivirus med tune opp for å skjerme datamaskinen din

4. AVG

AVGs Internett-sikkerhet er et effektivt program som holder malware unna systemet og enheter.

Det tar opp mindre lagringsplass, går raskere, og du kan også bruke den på gamle eller sakte enheter.

Med dette antivirusprogrammet i ett år gratis, kan du nyte antispam-, brannmur- og e-postbeskyttelse, nettleserbeskyttelse og beskyttelse for dine data og identitet mot tyveri på nettet.

AVG kommer også med PC-tune-up, kjøre kryptering, pluss den nyeste skybaserte beskyttelsesfunksjonen, og er kompatibel med Windows 10.

Få planlagt beskyttelse i sanntid, på forespørsel og på tilgang for å beskytte systemet og enhetene mot trusler som rootkits eller skadelige koblinger.

 • Få nå AVG GRATIS Last ned fra den offisielle nettsiden

5. Avast

Dette kraftige antiviruset gir 100 prosent uavbrutt og sertifisert beskyttelse, for data og identitet.

Du kan glede deg over funksjoner som Skjerm for fil / web / e-post som overvåker malware som skjuler i programmene dine for mistenkelig aktivitet, en brukervennlig VPN og beskyttelse for innboksen din og deling av poeng, nettadresser og e-postvedlegg.

Det oppdager også ukjente filnedlastinger, oppdaterer programvare automatisk, og har tilleggsprogrammer for nettleseren for enkel og sikker auto-fylling i online påloggingsfora.

- Få nå Avasts beste tilbud

 • LES OGSÅ: Beste personvernprogramvare for Windows 10

6. McAfee

McAfee tilbyr avansert sikkerhet som beskytter alle enhetene mot trusler, kompatibilitet med alle operativsystemer, og brukervennlighet med den robuste, brukervennlige programvaren som både er enkel å installere og administrere.

Det gir beskyttelse som datakrypteringssikkerhet for online bruk, antiphishing-filter og 24-timers datatyverbeskyttelse.

Det er så enkelt å bruke, pluss at du kan overvåke sikkerhetsstatusen til enhetene dine, og få automatiske oppdateringer om de nyeste trussjonsdefinisjonene.

Få McAfee

7. Kaspersky

Kaspersky har utviklet seg gjennom årene, og tilbyr nå enkel administrasjon fra en skybasert konsoll.

Med dette antivirusprogrammet får du endpoint-sikkerhet, sterk beskyttelse, enkel administrasjon og en flerlags beskyttelse med forbedret mobil sikkerhet og enhetsadministrasjon.

Andre funksjoner inkluderer et sikkerhetssenter som oppdager og avhjelper trusler, pluss et verktøy for svindelforebygging for proaktiv gjenkjenning av svindel på tværs av kanalen i sanntid.

APT Intelligence-funksjonen gir omfattende, praktisk rapportering, slik at du alltid er i kjennskap til og / eller klar over høyprofilerte målrettede angrep.

 • Få Kaspersky GRATIS antivirus

8. Avira Antivirus

Et annet godt antivirusprogram du kan få gratis er Avira Antivirus. Den fria versjonen av dette verktøyet kan oppdage og fjerne både skadelig programvare og ransomware fra din PC. I tillegg vil Avira Antivirus også blokkere annonser og gjøre nettleseropplevelsen raskere.

Programvaren kan også analysere hjemmenettverket ditt og gi deg beskjed om det er noen sikkerhetsproblemer som du må adressere. Avira Antivirus kan også analysere personvernstatusen din og fortelle deg om det er noen personverntrusler. I tillegg til disse funksjonene kan den gratis versjonen av Avira også oppdatere programvaren og fungere som en grunnleggende passordbehandling.

Internet Security Suite krever abonnement, men det leveres med phishing og avansert ransomware beskyttelse. Denne versjonen har også en avansert passordbehandling, slik at du enkelt kan opprette sikre passord. Det er også identitetsbeskyttelsesfunksjon som vil informere deg om noen av dine elektroniske kontoer er blitt overtrådt.

Endelig kan Prime-versjonen rense PCen og frigjøre ekstra plass, men det kan også beskytte din online identitet og la deg surfe anonymt. Avira Antivirus i sin gratis versjon gir solid beskyttelse, så hvis du leter etter et gratis antivirusprogram, vil du kanskje prøve dette verktøyet.

Oversikt:

 • Beskyttelse mot skadelig programvare og ransomware
 • Mulighet til å blokkere annonser
 • Nettverkssårbarhetsanalysator
 • Phishing-beskyttelse (Internet Security-versjon)
 • Avansert ransomware beskyttelse (Internet Security versjon)
 • Passordbehandling (Internett-sikkerhetsversjon)
 • Anonym web surfing (Prime versjon)
 • Identifiser tyveribeskyttelse (Prime versjon)

- Få Avira antivirus nå

Fortell oss ditt favoritt-antivirus i ett år gratis ved å slippe kommentaren din i delen nedenfor.

Redaktørens merknad : Dette innlegget ble opprinnelig publisert i desember 2017, og har siden blitt revidert og oppdatert for friskhet, nøyaktighet og fullstendighet.