5 skole opptak programvare for bedre skoleledelse

Måten vi lagrer og administrerer informasjon har endret seg mye i det siste året. I tillegg til det økologiske perspektivet på å kaste bort papir ved å skrive ut skjemaer, opptakspapirer, er skoladministrasjonen langt mer effektiv når den utføres ved bruk av en dataprogramvare.

Ved hjelp av spesialisert programvare kan du bedre forstå studentrekruttering, strømlinjeformet dataregistrering, forenkler håndtering av personell, og holder deg også i konstant kontakt med dine fremtidige studenter.

I denne artikkelen vil vi utforske noen av de beste programvarealternativene for skoler og universiteter som vil hjelpe deg med å bedre dine studenter.

5 programvare for studentopptak

1

Alma Suite

Alma er en utrolig kraftig opptaks- og registreringsprogramvare som er designet med et meget intuitivt brukergrensesnitt som forenkler prosessen.

Alma er en skybasert plattform som inneholder en verktøykasse full av nyttige funksjoner som dekker et bredt spekter av bruksområder:

 • Administrasjon av klasserom - fjerntilgang / kontroll, rapportkort, samarbeidsverktøy, etc.
 • Gradebook - oppmøte sporing, klasse Oppsummering, leksjon Planlegging, etc.
 • Skoleadministrasjon - bokhandel, cafeteriaforvaltning, pensumadministrasjon, etc.
 • Studentinformasjonssystem - oppmøte sporing, tester, etc.

I denne artikkelen vil vi fokusere på funksjonene som letter en enkel opptaksprosess.

Du kan bruke Alma til å håndtere søknader, kandidater, evalueringer, avgifter som må betales, søknadsskjemaer, scoring av studentene dine, K-12 (skolekarakterer oppnådd før college), og til og med en selvbetjeningsportal som tillater Du tilpasser profilen din og samhandler med andre brukere.

Alma kan til og med brukes av foreldre som ønsker å gjøre prosessen med å velge og søke om skoler lettere. Denne programvaren tar deg gjennom en trinnvis prosess som dekker prosessen fra henvendelse til innmelding og til og med utover.

En av de beste funksjonene i Alma er studentenes informasjonssystem. Dette elementet gjør det enkelt å spore elevoppmøte, klasseregister, administrere klasserom og til og med tilordne elektroniske oppgaver og tester til elevene dine.

Prøv Alma Suite

2

SchoolAdmin

SchoolAdmin er et annet flott programvarealternativ som tilbyr tilpasses CRM (kundeforholdsadministrasjon), ved å enkelt lage flotte dokumenter av all informasjonen som din potensielle student har gitt i opptaksprosessen.

Denne programvaren gir alle funksjonene som trengs for at du bare kan samle inn informasjon om hver kandidat. Du kan se informasjonen som er lagret i adskilte profiler som omfatter data som spenner fra interesser, hvem de sist snakket med, hva de snakket spesielt om, og informasjon om deres prosess med opptak til det tidspunktet.

En av de beste funksjonene i SchoolAdmin er innskrivingsadministrasjonen . Dette gir deg rask tilgang til all informasjon du måtte trenge ved å holde arbeidsflyten din organisert.

Denne programvaren tilbyr forskjellige verktøy som gjør at du enkelt kan administrere registreringsprosessen som - flere sjekklister, filtrerbare lister, søkere, innmeldingsdata etc. Hvis datamengden din har overveldende stor, har School Admin en svært sofistikert søkemotor som lar deg tilpasse søkefeltene.

Du kan enkelt sende personlige e-postmeldinger opprettet spesifikt basert på analysen av kandidatene, og til og med dele informasjon om skolen med interesserte familier ved hjelp av automatiserte kommunikasjonsplaner.

Andre bemerkelsesverdige funksjoner i SchoolAdmin inkluderer:

 • Personlig e-post og brevgenerering - aksept brev, åpent hus invitasjoner, etc.
 • Tekstmeldinger - umiddelbar tekstkommunikasjon med kandidater
 • Dynamiske henvendelsesskjemaer - skjemaer som stiller de rette spørsmålene basert på kandidatens evner
 • RSVP
 • Smart forespørsel sjekkliste - analyserer profilene til kandidatene dine og tilbyr et forslag basert på aplicant's ferdigheter
 • Enkel søknadsprosess - gir foreldre rask tilgang til barnas søknad
 • Avtaleplanlegging - lar foreldre enkelt søke på nettet, og du kan bruke den til å angi datoer for besøk, intervjuer, test datoer, etc.

Prøv SchoolAdmin

3

Powerschool

PowerSchool er en annen flott administrasjonsprogramvare som gjør det enkelt å administrere innskrivingsprosessen til nye studenter.

Ved hjelp av elektroniske skjemaer, gjør dette verktøyet administratorer til å samle data effektivt, samtidig som registreringsprosessen blir enklere for foreldrene og elevene. Denne funksjonen reduserer administrasjonskostnadene, og lar deg og dine søkere spare tid ved å fjerne behovet for å fylle ut skjemaer for hånd.

På grunn av PowerSchools onlinefunksjoner er hele databasen med student og studentinformasjon beskyttet. For foreldre og studenter er enkel tilgang til denne informasjonen viktig fordi informasjonen oppdateres, kan forhindre uønskede situasjoner som medisinske komplikasjoner, beredskapsinformasjon, etc.

Andre bemerkelsesverdige funksjoner inkluderer:

 • Enkel registreringsprosess og verktøy som lar deg enkelt administrere de oppkjøpte dataene
 • Enkel å bruke forespørsel og søknadsskjemaer
 • Kan eksportere standard og tilpassede rapporter av dataene dine
 • Skolevalg og lotterifunksjoner - det forenkler registreringsadministrasjonen med innebygde arbeidsflyter og brukerrettigheter

Prøv PowerSchool

4

Azorus

Azorus er en utrolig kraftig CRM-programvare, og selskapet tilbyr deg selv muligheten til å konsultere dem som standard.

Azorus har et bredt spekter av funksjoner som filtermotor og segmentering, e-postkommunikasjon, hendelsehåndtering, selvbetjeningswebportal, sporing og rapportering, sisintegrasjon, etc. Hvis du vil se en detaljert liste over alle funksjonens evner, kan du besøke den offisielle Azorus Nettsted.

Selv om du kan gjøre så mye mer med Azorus, vil vi i denne artikkelen bare fokusere på Azors evne til å bygge skjemaer og digitale rekrutteringsfunksjoner.

Form Builder inkludert i Azorus er spesielt designet for å tillate enkel opptak ved bruk av profesjonelle karakter webskjemaer. Denne funksjonen gjør det enkelt for administratoren å samle viktig informasjon fra studenten.

Du kan til og med velge å se spesifikk informasjon om studenten basert på hvordan søkeren samhandler med skjemaet. Azorus har evnen til å endre skjemaet basert på hva studenten klikket eller hva de har lagt til i nettformularen.

Digital Recruit-funksjonen som du finner i Azorus, gir deg mulighet til å samle data frakoblet på den bærbare datamaskinen, og last deretter opp det enkelt å laste det opp til CRM-databasen etter at jenta er ferdig og du har tilgang til en Internett-tilkobling. Denne funksjonen gir deg trygghet om sikkerheten til dine data, og gjør det også langt mer effektivt å samle inn data.

Du kan bruke Digital Recruit med et ubegrenset antall økter og på et hvilket som helst antall enheter. Etter at dataene er lagret, viser denne funksjonen deg konkrete og nøyaktige resultater av informasjonsinnsamlingsprosessen.

En av de viktigste tjenestene som tilbys av Azorus, er den hjelpen du kan få fra nettstedets lag. Dette gjør denne programvaren til en av de beste alternativene på markedet for CRM på skolen din.

Her er noen av disse tjenestene:

 • Hjelper med å administrere kontoer
 • Tillater deg å planlegge kommunikasjon med årlig gjennomgang
 • Bistand med e-postutvikling - Velkommen e-post,, filtrering, etc.
 • Tester for å se om mottatte e-post er kompatible med vanlige e-postklienter
 • Web- og grafikk tjenester bygget inn i plattformen
 • Opplæring av eldre personell eller opplæring av nyansatte
 • Anmeldelser og assistanse vedrørende skjemafelter, søkefiltre, linker, dataimport, hendelsesbehandling, rapportering etc.

Prøv Azorus

5

ezRecruit

ezRecruit er et annet flott programvarealternativ for CRM, selv om sammenlignet med Azorus, tilbyr den en kortere liste over funksjoner. Selv om dette er et lettvektsprogramvare, er dette verktøyet spesielt utviklet for å hjelpe skoler, høgskoler og andre utdanningsinstitusjoner med rekrutteringsprosessen av studenter, og også administrere forretningsforbindelser med skolens sponsorer.

Noen av de beste funksjonene til ezRecruit inkluderer:

 • Tillater deg å fokusere på rekrutteringsprosessen uten å gå seg vill i filer
 • Reduserer markedsføringskostnadene for rekrutteringskampanjene dine
 • Øker konverteringsfrekvensen din ved å gi tydelig og kortfattet informasjon
 • Tillater deg å administrere teamet ditt effektivt
 • Enkelt og intuitivt brukergrensesnitt - gir deg et klart syn på rekrutteringsprosessen
 • Online applikasjonsbehandling
 • Du kan velge mellom å bruke ezRecruit online eller som en SaaS (software-as-a-service)

Prøv ezRecruit

Konklusjon

I denne artikkelen har vi utforsket noen av de beste opptaksprogrammene for skole som lar deg strømme opp til opptaksprosessen uansett hvor mange studenter du kanskje trenger å behandle.

Du kan finne et bredt spekter av funksjoner som gjør at du enkelt kan holde kontakten med elevene og foreldrene som søker, holde tritt med karakterer i sanntid, sortere studentens applikasjoner på en lett forståelig måte.

Noen programvarealternativer tillater selv både studenter og lærere / admins tilgang til å endre personlig informasjon som medisinske poster og preferanser i innebygde spørreskjemaer.

Funksjonene som programvaren i denne listen dekker, vil sikkert tillate deg å dekke alle behovene til din institusjon.

Vi vil gjerne vite hvilken programvare du bruker til å administrere din skoleopptaksprosess. Gi oss beskjed i kommentarseksjonen nedenfor.