Full Fix: Windows 10 Blue Screen Loop

Windows 10 forbedret på mange av funksjonene som ble introdusert i Windows 8, men det medførte også nye problemer med det. Oppgraderingsprosedyren for Windows er ikke den beste tingen å gå gjennom til en PC - men siden det gratis Windows 10-tilbudet bare var for oppgraderinger fra Windows 7 og 8, har de fleste som kjører Windows 10, valgt oppgraderingen, noe som bringer alle problemene med det med dem.

Windows 10 kan ha mange designforbedringer som Windows 8 manglet, men fra et stabilitetssynspunkt, fortsetter det fortsatt tradisjonen med ting som Microsoft har hatt siden den første Windows-utgivelsen. Det vi skal snakke om i dag er, selv om det er de blå skjermsløyfer.

Vi vet alle om den beryktede blåskjermen - skjermen som kommer opp når Windows selv ikke klarer å håndtere feilene i koden. Det kan være noen kode - kanskje en driver, eller noen programvare du lastet ned. Gjennom årene har Microsoft jobbet hardt for å eliminere denne blå skjermen med døden, men det er fortsatt mange ting å fikse. Mens det ikke er gjort, er alt vi kan gjøre forsøkt å finne ut hva som er galt og prøve å fikse det slik at vi kan komme tilbake til vårt virkelige arbeid. Så her skal vi dekke to løsninger på dette problemet, de kan fungere eller de kanskje ikke, det avhenger av hvorvidt du lider av en lignende årsak eller ikke - men det er verdt et skudd uansett.

Blå skjermsløyfe på Windows 10, hvordan fikse det?

Blå skjermsløyfe kan være problematisk og hindre deg i å få tilgang til systemet ditt. Når det gjelder problemer med blå skjerm, er det noen vanlige problemer som brukere rapporterte:

 • Blå skjerm omstartsløyfe - Reboot loop kan være et stort problem, men i de fleste tilfeller kan du fikse det ved å finne og fjerne den problematiske driveren.
 • Blå skjerm uendelig loop feil - Noen ganger kan du bli sittende fast i uendelig sløyfe på PCen. For å løse problemet, anbefaler vi deg å utføre en oppstartsreparasjon og kontrollere om det løser problemet.
 • Blå skjermsløyfe Windows 10, 8.1, 7 - Dette problemet kan vises på nesten hvilken som helst versjon av Windows, og selv om du ikke bruker Windows 10, bør du kunne bruke de fleste av våre løsninger til din versjon av Windows.
 • Blå skjerm av dødstartsløyfe Windows 10 - Blå skjerm er også kjent som en blå skjerm av død, og hvis du ikke får tilgang til Windows på grunn av denne feilen, må du prøve å prøve noen av våre løsninger.
 • Blåskjerm automatisk reparasjonssløyfe - Noen ganger kan du bli sittende fast i automatisk reparasjonssløyfe. Hvis det skjer, prøv å installere Windows 10 på nytt og sjekk om det hjelper.

Løsning 1 - Sjekk antivirusprogrammet ditt

Noen ganger kan blå skjermsløyfe oppstå på grunn av antivirusprogrammet ditt. Selv om det er viktig å ha et godt antivirusprogram, kan antivirusprogrammet ditt noen ganger forstyrre systemet, og det kan forårsake ulike problemer.

For å fikse dette problemet, anbefaler vi deg å skrive inn sikker modus og avinstallere antivirusprogrammet. Selv om du avinstallerer ditt antivirusprogram, vil du fortsatt være beskyttet av Windows Defender, så du trenger ikke å bekymre deg for sikkerheten din.

Hvis du fjerner antivirusproblemet ditt, løser du problemet, bør du vurdere å bytte til en annen antivirusløsning. Bitdefender er et av de beste antivirusprogrammene på markedet, og det vil ikke forstyrre systemet ditt på noen måte, så hvis du leter etter et nytt antivirusprogram, kan Bitdefender være det riktige valget for deg.

Løsning 2 - Avinstaller drivere i sikker modus

Windows 10 har noen problemer med eldre lyddrivere som du kanskje bruker - siden du har oppgradert fra eldre Windows-versjoner. Så det du må gjøre er å gå til sikkermodus. For å komme inn i sikker modus, følg trinnene nedenfor.

 1. Trykk på Windows-tasten + I- knappen på tastaturet samtidig, og så vil du se innstillingsvinduet pop opp
 2. Nå i dette vinduet, gå til Oppdater og Sikkerhet.
 3. Naviger nå til Gjenoppretting> Avansert oppstart> Start omstart nå.

 4. Når datamaskinen har startet på skjermbildet Velg et alternativ, velger du Feilsøking> Avanserte valg> Oppstartinnstillinger> Start på nytt .

Hvis du ikke har tilgang til Windows i det hele tatt, kan du bare starte datamaskinen på nytt noen ganger. Gå nå til Feilsøking> Avanserte alternativer> Oppstartinnstillinger og start PCen din i sikkermodus.

Når du har slått inn sikker modus, må du starte Enhetsbehandling og fjerne problematiske drivere. Dette er ganske enkelt å gjøre, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Trykk Windows Nøkkel + X for å åpne Win + X-menyen. Velg nå Enhetsbehandling .

 2. Finn driveren du vil fjerne, høyreklikk den og velg Avinstaller enhet .

 3. Når bekreftelsesdialogboksen vises, merk av Fjern driverprogramvare for denne enheten, hvis tilgjengelig. Klikk nå på Avinstaller- knappen.

Når du har fjernet problematiske drivere, start datamaskinen på nytt og kontroller om problemet fortsatt er der. Vi må nevne at identifisering av problematisk driver kan være et problem, men i de fleste tilfeller er det grafikkort eller nettverksdriver. Hvis du vil finne ut den eksakte driveren som forårsaker problemet, må du gjøre litt forskning på egen hånd.

Løsning 3 - Reparer installeringen av Windows 10

I noen tilfeller kan du kanskje løse problemet ved å bruke en Startup Repair-funksjon. Dette er en relativt enkel prosedyre, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Last ned og kjør Media Creation Tool . Koble en USB-minnepinne til den og følg instruksjonene på skjermen for å lage et oppstartbart medium.
 2. Når du er klar med oppstartbar pinne eller DVD, sett den inn i PCen og start den på nytt. Det bør spørre deg om du vil starte opp fra oppstartsenheten, hvis den av en eller annen grunn ikke - åpne BIOS og finn innstillingene for oppstartsrekkefølge, og sett deretter DVD-stasjonen eller USB-stikket på toppen av oppstartsrekkefølgen og start på nytt igjen.
 3. Når du har startet opp i Windows-installasjonen, vil du se et alternativ for å feilsøke i et av hjørnene, klikk på det.
 4. Klikk nå på "Reparer datamaskinen" og gå til Avanserte alternativer, derfra må du finne et alternativ som heter Startup Repair .
 5. Klikk nå på Startup Repair og følg bare instruksjonene på skjermen.

Hvis du fortsatt har problemer på PCen din, eller hvis du bare vil unngå dem for fremtiden, anbefaler vi deg å laste ned dette verktøyet (100% trygt og testet av oss) for å fikse ulike PC-problemer, for eksempel filtap, skadelig programvare og maskinvarefeil.

Løsning 4 - Deaktiver kjøringssignaturhåndhevelse

Windows 10 har en nyttig funksjon som kalles driver signatur håndheving, og denne funksjonen er designet for å beskytte PCen din mot skadelige drivere. Ved å bruke denne funksjonen kan du kun installere digitalt signerte drivere.

Selv om denne funksjonen er god, rapporterte flere brukere at det kan forårsake en blå skjermsløyfe på PCen. For å fikse problemet, vil vi midlertidig deaktivere denne funksjonen. Du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Start datamaskinen på nytt flere ganger under oppstartssekvensen.
 2. Velg nå Feilsøking> Avanserte alternativer> Oppstartinnstillinger og klikk på Startnytt .
 3. Når datamaskinen har startet på nytt, vil du bli presentert med en liste over alternativer. Velg Fjerne driverforskrift ved å trykke F7 .

Nå skal PCen starte opp til Windows 10. Husk at dette bare er en midlertidig løsning, men du kan bruke den til å få tilgang til Windows og feilsøke problemet videre.

Løsning 5 - Kopier sikkerhetskopien av registret

Hvis du sitter fast i en blå skjermsløyfe, kan problemet være ødelagte filer på PCen. Heldigvis oppretter Windows 10 en sikkerhetskopi av filene dine, slik at du enkelt kan gjenopprette filene dine. For å gjenopprette filene dine trenger du bare å gjøre følgende:

 1. Start datamaskinen på nytt flere ganger under oppstartssekvensen.
 2. Velg nå Feilsøking> Avanserte alternativer> Kommandoprompt .
 3. Kjør nå følgende kommandoer:
 • Kopier d: \ windows \ system32 \ config \ *. * D: \ windows \ system32 \ config \ *. Bak
 • Kopier d: \ windows \ system32 \ config \ regback \ *. * D: \ windows \ system32 \ config / Y

Etter å ha kjørt disse to kommandoene, lukk Kommandoprompt og kontroller om problemet med den blå skjermen fortsatt er der. Husk at dette ikke er en universell løsning, så det kan ikke fungere i alle tilfeller.

Løsning 6 - Prøv å utføre en systemgjenoppretting

Hvis du sitter fast i en blå skjermsløyfe, kan du kanskje løse problemet ved å utføre en systemgjenoppretting. Hvis du ikke vet, er Systemgjenoppretting en Windows-funksjon som vil gjenopprette systemet til en tidligere tilstand og fikse ulike problemer underveis.

Hvis du vil bruke Systemgjenoppretting utenfor Windows 10, trenger du bare å gjøre følgende:

 1. Start datamaskinen på nytt noen ganger under oppstartssekvensen.
 2. Gå nå til Feilsøking> Avanserte alternativer> Systemgjenoppretting .
 3. Velg din konto og skriv inn passordet.
 4. Systemgjenopprettingsvindu vil nå vises. Klikk på Neste for å fortsette.

 5. Hvis tilgjengelig, kryss av for Vis flere gjenopprettingspunkter, velg ønsket gjenopprettingspunkt og klikk Neste .

 6. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre restaureringsprosessen.

Når gjenopprettingsprosessen er ferdig, bør problemet løses, og PC-en din vil begynne å fungere igjen.

Forhåpentligvis hjelper den - hvis det ikke gjorde det, må du kanskje installere Windows 10 på riktig måte, slik at oppstartbar plate vi lagde i metode 2, kanskje er nyttig. Eller du kan bare fortsette søket ditt og søke etter en løsning som kan fungere for deg. Bluescreens er på slutten av dagen enkle programvarefeil, spesielt hvis de bare begynte å skje etter en programvareoppgradering. Å eliminere slike feil fra et operativsystem som er så komplisert som Windows, vil ta en stund for enda en gigant som Microsoft.