OneDrive-opplasting er veldig sakte, her er noen løsninger

OneDrive er den skapt og rebranded SkyDrive, tilgjengelig for alle Windows-brukere som ønsker å laste opp og synkronisere sine mapper og filer til skyen. Men som det viser seg, kommer det med problemer for noen.

OneDrive er veldig sakte på opplasting / synkronisering. Vennligst prøv å finne ut om noe er feil på serverne dine i Kina, i stedet for å fortelle oss, sjekk PCen, lese tips om "Maksimere opplastingshastighet" osv. Eventuelle endringer Microsoft gjort på serverne i Kina, kan gi deg en hint.

Så, ved å se på det ovenfor limte utsnittet, kan vi se at den berørte OneDrive-brukeren kommer fra Kina, der flere brukere har sagt at deres opplastingshastigheter er utrolig sakte. Dette kommer bare noen dager etter at vi har rapportert at OneDrive-opplasting ikke virket i det hele tatt for brukere av Windows 10 eller Windows 8.1.

LØSET: Slow OneDrive opplastingshastigheter

Hvis du også opplever lignende problemer, er det noen ting du gjør for å maksimere overføringshastigheten. Unngå å kjøre andre apper på enheten din når du laster opp eller laster ned en stor mengde data og ikke bruker Internett-tilkoblingen din for andre aktiviteter mens du overfører en stor mengde data.

Også, selvfølgelig, hvis Internett-hastigheten din ikke er ganske rask, og du også laster opp store filer, kan disse være de største årsakene. Og her er en annen bruker som veier inn med sin innspilling og bekrefter problemet:

Samme her. Jeg kan ikke si om jeg liker OneDrive eller ikke, nå. Jeg anbefalte outlook og onedrive til alle mine slektninger. Foreslå winphones og overflate. Og nå må jeg forklare hvorfor de ikke kan sende e-post til andre med bare flere bilder, eller kan ikke synkronisere bilder fra PC til pute. Kanskje vi kjenner grunnen, kanskje ikke. Det er ditt ansvar å snu ting rundt.

De opprinnelige berørte brukerne sier at problemet oppstår både for opplasting og nedlasting. Gruppen har blitt sluttet av flere en mer berørt bruker, og det ser ut til at Kina faktisk er mest berørt av lave OneDrive-opplastingshastigheter. Og fra nå av er det ikke gitt en offisiell løsning, her er det siste svaret fra en Microsoft-representant:

Vi beklager det forsinkede svaret. I henhold til våre Support Escalation ingeniører har vi ikke fått andre rapporter med dette sakte opplastingsproblemet i Kina. For ytterligere undersøkelser, vennligst gi oss loggfilene til OneDrive-programmet ditt som kom fra datamaskinen (e) der problemet oppstod. Vennligst referer til den private meldingen som jeg ga for mer informasjon. Pass på at du er logget på Microsofts fellesskap (dette nettstedet) for å kunne se det. Samtalen i det private meldingsområdet er sikkert. Bare deg og våre moderatorer kan se det.

Problemet ser imidlertid ikke ut til å bare påvirke de som bruker OneDrive i Kina, da jeg har sett flere tråder som vises på ulike fora i Europa, USA og forskjellige andre deler av verden. Fra nå er det ikke en offisiell løsning på dette, fordi det ikke er noe vi kan kontrollere for våre maskiner. Men hvis du tilfeldigvis vet en magisk løsning, la oss ved å legge igjen din kommentar nedenfor.

OPPDATERING : Siden skriveren i denne rapporten har vi samlet en liste over de beste løsningene du kan bruke til å fikse treg OneDrive-opplastingsproblemer. Nærmere bestemt fant vi 13 potensielle løsninger for dine problemer som inkluderer:

  • Bruke en kablet Internett-tilkobling
  • Lukker bakgrunnsprogrammer og programmer
  • Unngå å laste opp filer i grupper
  • Sjekker etter oppdateringer og mer.

Ta en titt på vår feilsøkingsveiledning og gi oss beskjed om hvilken løsning som fungerte for deg.