5 av det beste antivirusprogrammet med nettsiderblokker / webfiltrering

De fleste antivirusprogrammer har lagt til webfiltrering og blokkering, som tidligere var begrenset til Internett-filterprogramvare. Internettfiltrering fungerer ved å gi brukerne tilgang til å opprette spesifikk brukeridentitet eller brukernavn for hvert familiemedlem som bruker en datamaskin.

Dette gir deg imidlertid muligheten til å sette begrensninger til enkelte nettsteder for bestemte medlemmer basert på alder eller modenivå. Dette kan blokkere tilgangen til nettsteder som er flagget for visse innhold som pornografi, narkotika eller vold.

Nettblokker skanner gjennom innholdet på nettstedet før det vises på skjermen og blokkerer upassende nettsteder.

Er du interessert i et antivirusprogram med webfiltrering? Les videre, dette innlegget er ment for deg.

Best Antivirus med nettfiltrering å bruke i 2018

1

BitDefender Total Security

BitDefender er et av verdens mest antivirusvirksomheter og viser seg årlig med sin årlige utgivelse av sikkerhetsprogramvare som alltid vurderer på toppen.

Brukere som trenger total sikkerhet for sine flere enheter, har BitDefender Total Security for å ta vare på deres behov. BitDefender Total Security er en av de mest funksjonelle suitene som er tilgjengelige i bransjen.

  • Bitdefender Total Security 2019 [Full gjennomgang]

BitDefender gir gode karakterer i malware deteksjonstester og bruker ikke mye av systemressursene mens du skanner. Det har også en god falsk positiv vurdering, noe som betyr at den ikke blokkerer sikre nettsteder og identifiserer ondsinnede nettsteder godt.

Antivirusprogramvaren blokkerer ransomware og beskytter mot phishing-nettsteder som prøver å stjele påloggingsinformasjon. Det skanner også flyttbare stasjoner og eliminerer trusler.

I tillegg kommer dette programmet også med file shredder som permanent fjerner slettede filer fra harddisken din. Den har også 2 GB online backup for å holde viktige filer som et forebyggende tiltak mot systemkrasj.

Brannmuren gir ekstra lag med beskyttelse mot hack og utnytter angrep ved å utføre reparasjoner på program og windows som patcher blir utgitt.

  • Last ned Bitdefender Antivirus (eksklusiv rabatt)
2

Emsisoft Anti-Malware (antydet)

Emsisoft Anti-Malware er en ekstremt kraftig sikkerhetsprogramvare med et redesignet grensesnitt, betydelige forbedringer og offisielle priser fra AV-komparanter og Virus Bulletin.

Surfbeskyttelsen ble nylig forbedret for å gjenkjenne mistenkelige verter og gi maksimal sikkerhet mot de nyeste skadelige nettstedene.

Programmet vil automatisk blokkere tre kategorier av mistenkelige verter:

  • Malware verter
  • Phishing-verter
  • PUP verter

Den andre typen verter som faller under kategorien " personvernrisiko ", blokkeres ikke automatisk, da dette inkluderer noen nettsteder som brukes til annonsering eller sporing.

I Beskerm-menyen hvis du går til Surf Protection og velg et alternativ fra rullegardinmenyen Personvernrisiko, blir du bedt om å få en Alert for denne typen nettsteder.

Det anbefales å bruke standardinnstillingen " Blokker og varsle " slik at du umiddelbart vet når en forbindelse er blokkert. Dette gir deg en klar melding når et bestemt nettsted ikke har lastet inn.

Dette pålitelige antivirus kommer til en mer overkommelig pris, og tilbyr høy ytelse. Sjekk ut mer på den offisielle nettsiden og prøv.

  • Sjekk nå Emsisoft Anti-Malware
3

Comodo Internet Security Premium

I motsetning til det meste av webblokkeren og filtreringsantivirus på denne listen, er Comodo Internet Security gratis å bruke. Internett-sikkerheten er ganske enkelt å sette opp. Det amerikanske antivirusprogrammet produserer en unik sikkerhetspakke som bruker et brannmursystem.

Dette antivirusprogrammet har en URL-filtreringsfunksjon som filtrerer trafikk og blokkerer infiserte nettsteder trafikk fra å skrive inn nettleseren din. Det oppdager også phishing-nettsteder og gir tilstrekkelig beskyttelse mot disse nettstedene.

Når du kommer inn på et anerkjent shoppingområde, for eksempel Amazon, tilbyr Comodo deg alternativer som et sikkert shoppingmiljø, eller du kan fortsette med din usikrede nettleser.

Comodo Internet Security Premium sikkert shoppingmiljø bidrar til å beskytte dine online-transaksjoner fra eksterne snoops. Programmer som kjører i denne modusen, er isolert fra programmer på skrivebordet.

I denne sikre modusen kan tastelogger ikke fange tastetrykkene dine eller ta skjermbilder. Den advarer også om skjulte lekkasjer i Wi-Fi-nettverket og slutter å utnytte angrep.

Videre har denne antivirusprogramvaren mange gode funksjoner som kombinerer antivirusbeskyttelse med nettsidefiltrering. Det bruker også et unikt brannmursystem, og brukere kan utføre sikre transaksjoner med sitt sikre shoppingmiljø.

Last ned Comodo Internet Security Premium

  • LES OGSÅ: 3 beste antivirus for Amazon Web Service for å beskytte din skyskonto
4

Sophos Home

Sophos Antivirus er mer kjent for å gi beskyttelse for store bedrifter og organisasjoner. Dette antivirus gir utmerket webbeskyttelse og overvåker innkommende trafikk og blokkerer tilgang til infiserte og mistenkelige nettsteder. Det viser også høyt i å identifisere og blokkere phishing-nettsteder.

I tillegg har den høye phishing-detekteringsfrekvenser, og er blant de høyeste i feltet i denne kategorien og gir kvalitetsbeskyttelse mot Firefox, Chrome og Internet Explorer.

Dette programmet utmerker seg også i URL-filtrering ved å filtrere nettsteder som er vert for skadelig programvare og ransomware og forhindrer at trafikken kommer fra nettleseren din.

I mellomtiden gir dashbordet tilgang til eksternt overvåkning og kontroll av antivirusprogrammet. Den viser alle dine aktiviteter og viser detaljer om varsler, nettside blokkert og trussel fjernet.

Også, dette programmet gir deg mulighet til å ignorere eller fjerne mistenkelige programmer og filer.

Last ned Sophos Home

  • Les også: 7 av det beste antivirusprogrammet for nettleserkapere
5

Symantec Norton Family Premier

Symantec, selskapet bak det populære Norton-antivirusprogrammet, tilbyr også Internettfiltreringsprogramvare som leverer opp til standarden som forventes fra et hvilket som helst Norton-produkt.

Norton-familie premier er ikke et antivirusprogram, men mer av overvåkings- og foreldrekontrollprogramvare.

Norton familie brukergrensesnitt er ganske enkelt på øyet, da menyen er skilt med store faner og ikoner. Hovedvinduet har tre menyer Enhet, Barn og Foreldre.

Du kan konfigurere noen av kategoriene i henhold til dine preferanser, og legge til eller redusere begrensninger i visse seksjoner.

Det sentrale aspektet av denne programvaren er imidlertid webfiltreringen som hindrer barn i å komme inn på upassende nettsteder. Du kan velge å velge nivået på tilsyn fra High, som blokkerer tilgangen helt, til Moderat som gir advarsel, men tillater tilgang, til Low som bare overvåker, men blokkerer ingenting.

I tillegg bruker Norton-familien avanserte websporingsfunksjoner på vinduer for sosiale nettverksvideoer og filtre for upassende HTTPS-nettsteder.

Når den brukes sammen med det frittstående Norton-antivirusprogrammet, gir det full beskyttelse mot skadelige web malwares, phishing-nettsteder og ransomware.

Det er også et trygt søkealternativ som blokkerer et nettsted som er upassende og ondsinnet når du bruker søkemotorer som Google, Bing og Ask.com.

Last ned Symantec Norton Family Premier

Del med oss ​​din erfaring med å bruke noe av antivirusprogrammet med nettfiltreringsfunksjoner som vi nevnte ovenfor.

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i februar 2018 og har siden oppdatert for friskhet og nøyaktighet.