Hvor er Microsoft Office Communicator i Windows 10, 8?

Microsoft Office Communicator har blitt brukt i Windows XP, Windows Vista og Windows 7-brukere. Men med Windows 8 og Windows 10, har dette endret seg. Les nedenfor for å finne flere detaljer.

Mange har lurt på hvor det har gått Microsoft Office Communicator-verktøyet i Windows 10, 8. Dessverre har det samme skjebne som Outlook Express eller Windows Live Messenger.

Microsoft Office Communicator 2007 R2 er en enhetlig kommunikasjonsklient, forbedret med VoIP-plattformen av høy kvalitet på Office Communications Server 2007 R2 og utstyrt for å hjelpe brukerne med å oppnå nye produktivitetsnivåer. Brukere kan initiere samtaler, gjennomføre live video eller lydmøter og dele skrivebordsprogrammer med web-tilkoblede kolleger over hele verden.

Microsoft Office Communicator i Windows 10

Den gode nyheten er at Microsoft Office Communicator ikke er 100% utdød da den er blitt erstattet med den offisielle Lync appen for Windows 8 og Windows 8.1-brukere. Følg lenken ovenfor for å få mer informasjon om Lync-appen og hvordan den kan erstatte behovet for den gode, Microsoft Office Communicator. Og du kan laste den ned ved å følge nedlastingslinken nedenfor.

Last ned Lync app for Windows 10, 8

Hvis du leter etter et pålitelig Microsoft Office Communicator-alternativ, kan du også installere Microsoft-lag på datamaskinen. Med denne direktemeldingsappen kan du holde kontakt med dine kolleger, team og samarbeidspartnere. For mer informasjon om Microsoft-lag, gå til Microsofts offisielle nettside.

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i desember 2013 og har siden oppdatert for friskhet og nøyaktighet.