Fix: Fallout Shelter krasjer på Xbox One

Fallout Shelter er et vanedannende spill som gir deg kontroll over en toppmoderne underjordisk Vault. Som spiller må du bygge den perfekte Vault, holde beboerne lykkelige og beskytte dem mot farene i Wasteland. Hold dem i live, og de vil takke for det.

Originalt lansert i 2015, er spillet nå tilgjengelig på både Xbox One og Windows PC. Begge versjonene inkluderer alle funksjonene og forbedringene som Bethesda har lagt til siden 2015. Det er mange spesielle Dweller-tilpasningsalternativer, Quests og mystiske grotter å avdekke og utforske.

Samtidig gir Fallout Shelter også en serie egne problemer, og begrenser spillopplevelsen.

Fallout Shelter krasjer på Xbox One

Kanskje det vanligste problemet er den konstante krasj på lanseringen. Denne feilen ser ut til å være utbredt for Xbox One. Slik beskriver en bruker dette problemet:

Jeg har alvorlige problemer med spillet så langt, fra de uvanlig sakte nedlastningstidene til spillet krasjer når det treffer hovedmenyen. Jeg har prøvd å avinstallere og installere det på nytt, men ingenting ser ut til å fungere for meg. Er det noen som har det samme problemet eller vet hvordan du skal gå om dette? (Du vet, foruten å sitte tålmodig og vente på at den skal fungere)

Fix Fallout Shelter krasjer

  1. Avinstaller spillet
  2. Bytt Xbox til strømsparingsmodus
  3. Start konsollen på nytt
  4. Last ned Fallout Shelter igjen.

Spillerne bekrefter at denne metoden virkelig fungerer. Så hvis du opplever krasjer, følg trinnene ovenfor og se om dette løser problemet.

Eneste måten jeg kunne få på jobb var ved å avinstallere, bytte min Xbox til strømsparingsmodus, starte Xbox på nytt og deretter laste ned. Konstant nær skrivebordet med øyeblikkelig på, fungerer som en sjarm nå som det er strømsparing.