Løs opp "PUBG-feil i nettverkslogg oppdaget" i 8 enkle trinn

Siden EA sa at kampen royale sjangeren ikke er lukrativ lenger, toppet genren. Spesielt PUBG og Fortnite på ulike plattformer. Men selv om PlayerUnknown's Battlefield er ute av Beta-fasen, og det er et metrisk tonn moro, har det mange problemer. En som tok vår oppmerksomhet nylig berører " Nettverkslag funnet " -feil som blokkerer spilleren på plass.

Dette er til en viss grad en del av anti-cheating server mekanisme som forhindrer lag bryteren. Ikke desto mindre er vi sikre på at flertallet av de berørte brukerne ikke snyder, men heller har problemer med tilkobling, eller at spillet svikter. Til det formål oppnådde vi noen løsninger på problemet ditt. Sørg for å sjekke dem ut nedenfor.

Slik løser du PUBG "Network lag detected" -feil i Windows 10

 1. Kontroller tilkoblingen din
 2. Tweak brannmur og antivirus
 3. Deaktiver bakgrunnsprogrammer
 4. Oppdater drivere
 5. Kontroller spillets integritet
 6. Reduser skjermoppdateringshastigheten
 7. Oppdater spillet
 8. Installer spillet på nytt

1: Kontroller tilkoblingen din

Nå er det en oppdeling i PUBG-fellesskapet om dette problemet. På den ene siden har vi en tidevann som sterkt antyder at problemet er individuelt og ikke et utbredt problem vi kan knytte til Bluehole og deres servere. På motsatt side er det brukere som er sikre på at Bluehole-serverne er skyldige. Vi kan være enige om at sannheten er i midten. Uansett er det viktig å sjekke forbindelsen nøye og forsegle alle hullene på enden.

Her er noen ting du kan gjøre for å unngå at nettverket lags og forbedre spillopplevelsen angående forbindelsen:

  • Bruk alltid en kablet tilkobling. Unngå å bruke trådløst mens spill på alle kostnader, da det er ustabilt og latenspistene er ganske vanlige.
  • Start modemet på nytt.
  • Flash DNS.
   1. Trykk på Windows-tasten + R for å oppkalle kommandolinjen Run Elevated.
   2. I kommandolinjen skriver du ipconfig / flushdns, og trykker Enter.

  • Start på nytt damp.
  • Kontroller serverstatusen. Kanskje andre lider av det samme nettverkslagret.
  • Sjekk PING på forskjellige servere.
  • Oppdater ruteren / modem firmware.
  • Aktiver QoS (servicemodus for spill) i modeminnstillingene.
  • Angi PUBG som appen Høy prioritet i modeminnstillinger.
  • Deaktiver IPv4 og hold fast med 5 GHz trådløs frekvens hvis du virkelig trenger Wi-Fi.

2: Tweak brannmur og antivirus

En annen viktig ting du bør sjekke er Windows-brannmur eller en tredjeparts brannmur hvis du har en aktiv. Å tillate PUBG å kommunisere fritt gjennom brannmuren er av største betydning. Videre, hvis du har en tredjeparts antiviruspakke som inneholder en brannmur, må du sørge for at hvitlisten PUBG og Dampen skal utføres. Du kan deaktivere den for resten av en spilløkt. I tillegg, hvis du bruker en VoIP for in-game chatting, ikke glem å la den forbi brannmuren, så vel.

Slik tillater du uhindret kommunikasjon av PUBG gjennom Windows-brannmur:

 1. Skriv inn brannmur i Windows Søkebjelke og velg " Tillat en app gjennom Windows-brannmur ".

 2. Klikk på " Endre innstillinger " -knappen.

 3. Foruten PUBG, sjekk både Private og Public Network-boksene.
 4. Bekreft endringer.

3: Deaktiver bakgrunnsprogrammer

Selv om du i utgangspunktet har en over gjennomsnittlig båndbreddehastighet og lav ventetid, kan noen av tredjepartsprogrammene som arbeider i bakgrunnen være et problem. Deaktivering av disse bør hjelpe mye hvis du er, si, at du springer i bakgrunnen. Dessuten kan deaktivering av antivirus (eller aktivering av spillmodus, hvis tilgjengelig) i løpet av spillene sikkert hjelpe.

Når det gjelder programmer du bør vurdere å deaktivere, ville vi fokusere på båndbredde-hogging applikasjoner. Dette inkluderer VoIP- og chat-apper, torrentklienter, oppdaterere for ulike tredjeparts applikasjoner, media streaming tjenester, sky tjenester osv. Videre hjalp noen av brukerne med å deaktivere Windows 10 Gaming-modus.

En annen ting verdt å peke på er VPN. VPN kan være til hjelp for å unngå geo-restriksjoner og ISP-gasspjeld, men det kan også føre til høy ventetid og lavere online spillytelse. Så, hvis du bruker VPN med PUBG, må du sørge for å bruke riktig og velge en god server. Hvis du spiller på US-server, unngå ikke-amerikanske IP-adresser. Forsinkelsen vil bli for høy på grunn av lang reisetid for datapakker.

Vi har utført en undersøkelse, og du kan finne listen over de beste VPN-verktøyene for PUBG i denne artikkelen.

4: Oppdater drivere

Drivere finner seg alltid i utgangspunktet en hvilken som helst gitt feilsøkingsliste. Og det er en god begrunnelse bak det. For det første vil feil drivere påvirke spillets ytelse, online eller offline. Et problem fører til en annen, og hvis systemet er dårlig konfigurert, vil alt annet lide. På grunn av det foreslår vi å anskaffe de nyeste driverne, med hovedfokus på GPU.

Avhengig av din GPUs produsent er her stedet for å lete etter funksjonelle drivere.

 • AMD / ATI
 • NVidia
 • Intel

Trenger vi å si for å unngå generiske drivere som tilbys av Windows-oppdatering? De kan være et godt kompromiss for en ikke-gaming GPU. For GPU som kan fungere rundt PUBG, trenger du en skikkelig driver levert av OEM.

5: Kontroller spillets integritet

Hvis du har kjøpt spillet via Steam, og du er forbi feilsøkingen for tilkobling, anbefaler vi deg å sjekke spillets integritet. Dette kan ikke være noe viktig, men hvis "Nettverkslogg oppdaget" spørsmålet begynner å vises plutselig, kan du kontrollere at spillfilene for korrupsjon er en løsning på problemet. Verktøyet identifiserer automatisk fraværet av enkelte filer og laster ned erstatningsfilene tilsvarende.

Slik kjører du dette verktøyet via Steam og kontrollerer eventuelle feil i PUBG-installasjonen:

 1. Åpne dampklienten .
 2. Velg Bibliotek .
 3. Høyreklikk på PUBG og åpne Egenskaper .

 4. Velg kategorien Lokale filer .
 5. Klikk på " Kontroller integriteten til spillfiler ... ".

 6. Dette kan ta litt tid. Når det er ferdig, start på nytt Steam og PUBG.

6: Reduser skjermoppdateringshastigheten

Noen brukere løste problemet ved å bare endre skjermens oppdateringshastighet fra 144 Hz til 60 Hz. Vi er klar over at dette nedgraderer spillets opplevelse og estetikk. Men hvis du vil spille spillet uten den nevnte feilen, anbefaler vi at du gjør det. På den annen side er dette ikke en 100% garanti for at spillet vil fungere uten "Network lag detected" prompt. Bare gi den en prøve.

Slik reduserer du skjermoppdateringsfrekvensen:

 1. Høyreklikk på skrivebordet og åpne Skjerminnstillinger .

 2. Naviger til bunnen og åpne egenskapene for Displayadapter .

 3. Under Monitor-fanen, reduser du oppdateringshastigheten fra 144 Hz til 60 Hz .

 4. Bekreft endringer og start spillet igjen.

7: Oppdater spillet

Siden spillet er ute hvis det tester beta-fase, har utviklerne en ganske god innsikt i de plagerende problemene som brøt spillerne opplever. Mange problemer fra Beta ble løst med den endelige utgivelsen. Tilkoblingsproblemer og server lags er vesentlig redusert, selv om denne kampen royale fortsatt har egne problemer. Alt i alt, sørg for å oppdatere spillet så snart som mulig. Mange problemer blir sortert ut på den måten.

Spillet oppdateres på egenhånd, men du løper inn i et problem, oppdateringsvis, bare klikk Steam> Innstillinger> Nedlastinger og fjern bufferen . Deretter bør du kunne hente den nyeste klientversjonen for PUBG. Og det vil forhåpentligvis adressen "Nettverkslogg oppdaget" -feil.

8: Installer spillet på nytt

Til slutt, hvis ingen av de foregående løsningene fungerte for deg, er det bare 3 ting vi kan anbefale. Du kan installere spillet på nytt og se etter endringer, noe som er et langt skudd. Du kan også finjustere innstillingene dine i spillet, redusere dem. Aktivering av vSync hjalp noen brukere, sammen med å deaktivere noen mildt overflødige effekter.

Og det tredje alternativet er å sende en billett til en utvikler og vente. Det er en grunn til at spillet får blandede anmeldelser, uansett hvor stor spillerbasen er. Vi kan bare håpe de vil gjøre opplevelsen bedre over tid, da det har et stort potensial, akkurat som kampens kongelige jevnaldrende.

Med det kan vi pakke det opp. Hvis du har en alternativ løsning på tankene dine eller et spørsmål angående de hengivne, kan du gjerne fortelle oss i kommentarfeltet nedenfor.