Slik løser du treg ytelse på Xbox Live

Xbox Live er et spillfellesskap som forener spillere over Xbox One og Windows 10. Microsoft stoler stolt over at Xbox Live er det beste spillnettverket når det gjelder hastighet og pålitelighet, og tilbyr den raskeste multiplayer-opplevelsen mulig med multifunksjonsenheter på tvers av enheter, slik at brukerne kan spille av nyeste spill med andre.

Xbox Live er faktisk en kraftig spillplattform, men det er ikke en feilfri. Noen ganger påvirkes Xbox Live av sakte ytelsesproblemer, og brukere opplever lag når de spiller spill.

Løs Xbox Live sakte ytelse

Hvis du opplever sakte ytelsesproblemer når du spiller Xbox One-spill på Xbox Live, kan du bruke Microsofts dedikerte feilsøkingstreet. Start feilsøkingsprosessen, svar på spørsmålene og utfør de foreslåtte handlingene.

1. Kjør Xbox-hastighetstesten

  1. Trykk på menyknappen på Xbox One-kontrolleren
  2. Velg Innstillinger> Nettverk> Detaljert nettverksstatistikk
  3. Resultatene skal vises om noen få sekunder. Feilsøkingstreet vil da spørre deg om netthastigheten din oppfyller de nødvendige kravene.

2. Velg typen tilkobling du bruker: Kablet eller trådløst.

3. Hvis du bruker en kablet tilkobling, kan du prøve en annen kabel eller en port.

Hvis du bruker en trådløs tilkobling, bør du koble fra tredjeparts headset og kontrollere at andre enheter forårsaker trådløs forstyrrelse.

4. Strøm syklusen din konsoll og nettverksmaskinvare

  1. Trekk ut strømledningen fra baksiden av ruteren, modemet eller gatewayen
  2. Start Xbox One-konsollen på nytt
  3. Vent i fem minutter
  4. Plugg inn ruteren og resten av maskinvaren din

5. Endre brannmurinnstillingene dine

Du kan oppleve tilkoblingsproblemer hvis brannmuren begrenser nødvendig trafikk, noe som blokkerer Xbox One fra å koble til Xbox Live.

6. Aktiver omkretsnettverk (DMZ) for å fjerne begrensninger på internett.

7. Prøv en direkte til modem-tilkobling

Koble Xbox One-konsollen direkte til modemet ditt i stedet for å koble den til ruteren din for å oppdage årsaken til problemet.

8. Ta kontakt med Internett-leverandøren for å løse dette problemet, fordi det kan være et problem med Internett-leverandørens nettverk.

9. Ta kontakt med Xbox Support.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du fikser treg ytelse på Xbox Live, kan du starte Microsofts dedikerte feilsøkingstreet.