Hvordan fikse "Din inngang kan ikke åpnes" VLC feil

Inngangen din kan ikke åpnes VLC kan ikke åpne MRL på YouTube

 1. Lagre Youtube.lau-filen i VLCs spillelistemappe
 2. Slå av Windows-brannmuren
 3. Slå av tredjeparts antivirusprogramvare
 4. Sjekk etter VLC-oppdateringer
 5. Last ned YouTube-videoen med en tredjeparts videofiler

" Innspillet ditt kan ikke åpnes " feilen er en som oppstår for noen VLC-brukere når de prøver å spille en video stream eller YouTube-video. Når de skriver inn en URL for YouTube-videoen, oppstår en feilmelding som sier: " Ditt innspill kan ikke åpnes. VLC kan ikke åpne MRL ... "Følgelig kan brukerne ikke spille av videoer som ikke er lagret på HDDene sine. Hvis den samme feilmeldingen dukker opp for deg i VLC, sjekk ut noen av de mulige løsningene for det nedenfor.

VLC kan ikke åpne MRL-streaming

1. Lagre Youtube.lau-filen i VLCs spillelistemappe

 • En oppløsning for " inngangen kan ikke åpnes " VLC-feilen lagrer Youtube.lau-filen i VLC-spillelisten. For å gjøre det, åpne denne nettsiden i nettleseren din.
 • Klikk på Last ned- knappen der for å lagre Youtube.lau-filen.
 • Deretter trykker du på File Explorer-knappen på oppgavelinjen i Windows 10.
 • Åpne mappen du lagret Youtube.lau til.
 • Høyreklikk på Youtube.lau-filen og velg Kopier .
 • Åpne denne mappebanen i Filutforsker: C: Programfiler (x86) VideoLANVLCluppliste.
 • Høyreklikk deretter i spillelisten og velg Lim inn for å legge til Youtube.lau-filen i den mappen.

2. Slå av Windows-brannmuren

" Inngangen kan ikke åpnes " feilmeldingen kan ofte skyldes brannmurer som blokkerer VLC-mediespilleren. Slik kan du midlertidig slå av Windows Defender-brannmuren for VLC, fikse problemet. Du kan slå av Windows Defender-brannmuren som følger.

 • Først trykker du på Skriv inn her for å søke- knappen på oppgavelinjen i Windows 10 for å åpne Cortanas søkeboks.
 • Skriv inn "Windows-brannmur" i søkeboksen.
 • Velg deretter Windows Defender-brannmur for å åpne vinduet som vises i bildet direkte nedenfor.
 • Klikk Slå på Windows Defender-brannmuren på eller av for å åpne alternativene.
 • Velg begge alternativene Slå av Windows Defender-brannmur .

 • Klikk på OK- knappen.
 • Hvis det gjør feilen " Din inngang ikke kan åpnes " -feil, blokkerer Windows-brannmuren sannsynligvis VLC. For å legge til VLC i en unntaksliste, skriv inn 'Windows-brannmur' i Cortana og velg Tillat en app gjennom Windows-brannmur.

 • Trykk på Endre innstillinger- knappen.
 • Bla til VLC på applisten og velg alle avmerkingsboksene hvis de ikke er valgt.
 • Trykk på OK- knappen for å lukke vinduet.

3. Slå av tredjeparts antivirusprogramvare

Tredjeparts antivirusprogramvare kan også inkludere brannmurer. Som sådan må du kanskje også slå av et tredjeparts antivirusprogram før du åpner VLC. Du kan vanligvis gjøre det ved å høyreklikke på et antivirusverktøys systemstatusfeltikon og velge et deaktiver alternativ på hurtigmenyen.

Alternativt kan du åpne antivirusprogrammets primære vindu for å sjekke om VLC er blant de blokkerte applikasjonene i brannmurens programliste. Juster programvarens innstillinger slik at det tillater VLC for alle nettverk.

4. Sjekk for VLC-oppdateringer

Oppdatering av VLC kan fikse feilen " Din inngang kan ikke åpnes " hvis du for tiden bruker en antikk versjon av mediespilleren. For å sjekke om oppdateringer, klikk på Hjelp > Søk etter oppdateringer i VLC . Oppdateringsvinduet for VLC mediespiller vil fortelle deg om det er en tilgjengelig oppdatering. Hvis ja, klikk Ja > Installer for å oppdatere programvaren.

5. Last ned YouTube-videoen med en tredjepart Video Downloader

I stedet for å prøve å spille en YouTube-video ved å skrive inn nettadressen i VLC, hvorfor ikke laste ned klippet i stedet? Det finnes ulike tredjeparts video nedlastingsprogramvare for Windows som du kan laste ned YouTube-videoer til HDD. Du kan lagre YouTube-videoer til harddisk med 4K Video Downloader, WinX YouTube Downloader eller gratis YouTube-nedlasting. Deretter kan du spille av disse videoene i VLC ved å velge klippene fra en stasjonsmappe.

Det er noen av de vedtakene som kan fikse feilmeldingen " Din inngang kan ikke åpnes ", slik at brukerne kan spille av videoer med nettverksstrøm i VLC. Det er imidlertid mange alternativer til VLC at du også kan spille YouTube-videoer med. Denne programvareguide gir ytterligere detaljer for noen av de beste multimedieprogrammene.