Fullstendig reparasjon: Windows Store-hurtigbufferen kan være skadet

Windows Store er den viktigste delen av Windows 10, og er enda viktigere i Windows 10 S. Nesten hver Windows 10 bruker bruker minst ett app eller spill fra Windows Store. Så, eventuelle potensielle problemer med denne funksjonen kan ødelegge brukeropplevelsen.

En av de vanligste problemene knyttet til Windows Store er feilmeldingen "Windows Store Cache kan være skadet". Denne feilen kan påvirke Windows Store på ulike måter, men mesteparten av tiden kan brukerne ikke laste ned og oppdatere apper.

Hva gjør hvis hvis Windows Store-hurtigbufferen er skadet

Windows Store-hurtigbufferen kan bli skadet. Meldingen forhindrer deg i å laste ned programmer fra Windows Store. Når det gjelder Windows Store-problemer, er det noen lignende problemer som brukere rapporterte:

 • Cache i Windows Store-buffer - Cachen din kan være ødelagt, og det kan føre til at det oppstår ulike feil. Du kan imidlertid fikse det ved å deaktivere antivirusprogrammet ditt.
 • Windows Store-hurtigbufferen og lisensene kan være skadet . Hvis du støter på denne meldingen på PCen, må du sørge for å installere den siste oppdateringen og kontrollere om det hjelper.
 • Windows Store-hurtigbufferen tilbakestilles ikke - Noen ganger kan det hende du har problemer med å tilbakestille Windows Store-hurtigbufferen. Hvis det skjer, må du prøve å opprette hurtigmappen manuelt.
 • Windows Store-hurtigbufferen mangler - Flere brukere rapporterte at deres Windows Store-hurtigbufferen mangler. Hvis du har dette problemet, kan du prøve å opprette en ny brukerkonto og sjekke om det hjelper.

Løsning 1 - WSReset

Den første logiske løsningen for å løse dette problemet kjører WSReset-skriptet. Dette verktøyet nullstiller Windows Store helt og løser eventuelle problemer underveis (forhåpentligvis). Så det kan også være nyttig å håndtere dette problemet.

Her er akkurat det du trenger å gjøre for å tilbakestille Windows Store:

 1. Gå til Søk og skriv wsreset, og trykk Enter .

 2. Vent til prosessen er ferdig.
 3. Start datamaskinen på nytt.

Åpne Store, logg på Microsoft-kontoen din igjen, og se om du kan laste ned og oppdatere apper igjen. Hvis problemet fortsatt er der, gå videre til en annen løsning.

Løsning 2 - Sjekk antivirusprogrammet ditt

I noen tilfeller er det mulig at antivirusprogrammet ditt forstyrrer Windows Store. Hvis du fortsetter å få Windows Store-hurtigbufferen, kan det være skadet melding, er det mulig at antivirusprogrammet blokkerer tilgangen til bestemte filer som forårsaker at dette problemet oppstår.

For å løse problemet foreslår brukerne å sjekke antivirusprogrammet og deaktivere visse funksjoner. Etter å ha gjort det, sjekk om problemet fortsatt er der. Hvis det ikke hjelper, må du kanskje deaktivere antivirusprogramvaren helt og se om det løser problemet.

Hvis ikke, ville ditt endelige valg være å avinstallere antivirusprogramvaren. Når du avinstallerer antivirusprogrammet, kontroller du om problemet fortsatt er der. Hvis ikke, kan du vurdere å bytte til en annen antivirusløsning. Det finnes mange gode antivirusverktøy på markedet, men hvis du leter etter et antivirusprogram som ikke vil forstyrre systemet, anbefaler vi at du prøver BullGuard .

Løsning 3 - Lagre cache for hvile

Hvis tilbakestilling av Windows Store ikke hjalp, la oss prøve å tilbakestille lagringsbufferen. Her er akkurat det du trenger å gjøre:

 1. Aktiver visning skjulte mapper.
 2. Kopier-lim inn denne banen i adressefeltet til Windows Filutforsker, men erstatt med kontonavnet ditt:
  • C: \ Users \\ AppData \ Local \ Packages \ Microsoft.WindowsStore_8wekyb3d8bbwe \ LocalState
 3. Gi nytt navn til Cache-mappen fra LocalState-mappen. Det er ditt valg å endre navn på det.
 4. Opprett en ny, tom mappe og oppgi navnet Cache.
 5. Start datamaskinen på nytt, og du er god til å gå.

Nå åpner Store igjen, og se om problemet fortsatt eksisterer. Hvis det gjør det, gå videre til en annen løsning.

Løsning 4 - Avinstaller film og TV-app

Ifølge brukere kan noen ganger andre Universal-programmer føre til dette problemet. Hvis du har Windows Store-hurtigbuffer, kan det være skadet melding, kan problemet være Filmer og TV-app. For å fikse problemet, anbefales det å fjerne dette programmet ved hjelp av Powershell . Dette er relativt enkelt, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Trykk Windows Key + S og skriv inn powerhell . Høyreklikk Windows PowerShell fra listen over resultater, og velg Kjør som administrator .

 2. Kjør nå Get-AppxPackage * zunevideo * | Fjern-AppxPackage- kommandoen.

Etter at du har kjørt denne kommandoen, blir Filmer og TV-appen fjernet. Nå bør du kunne starte Windows Store uten problemer. Hvis du trenger mer informasjon, kan du sjekke ut denne artikkelen for å finne ut hvordan du avinstallerer Windows 10s opprinnelige apper.

Løsning 5 - Tilbakestill app-pakker

Hvis ingen av løsningene som ble presentert ovenfor løste problemet, prøver vi å ta opp det med et siste skritt. Nemlig, som du allerede vet, er Windows Store den innebygde funksjonen og kan ikke installeres på en standard måte. Men med noen avanserte Windows-funksjoner kan brukerne tilbakestille apppakker, noe som er noe analogt med reinstallasjonsprosedyren.

Denne operasjonen kan utføres med PowerShell, og slik er:

 1. Høyreklikk Start og åpne PowerShell (Admin).
 2. I kommandolinjen, kopier-lim inn følgende kommando og trykk Enter:
  • Get-AppXPackage -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$ ($ _. InstallLocation) \ AppXManifest.xml"}
 3. Start datamaskinen på nytt og ikke åpne Windows Store eller / og apps.
 4. Høyreklikk Start og åpne kommandoprompt (Admin).
 5. I kommandolinjen skriver du WSReset.exe og trykker Enter.
 6. Start PCen på nytt og se etter endringer i Windows Store.

Løsning 6 - Tilbakestill Windows Store-appen

Ifølge brukerne kan appene dine møte visse feil, og for å fikse dem, anbefales det å tilbakestille dem. Hvis du får Windows Store-hurtigbuffer, kan det være skadet melding, du må nullstille Windows Store. Dette er ganske enkelt å gjøre, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Åpne Innstillinger-appen . Du kan gjøre det raskt ved å trykke på Windows Nøkkel + I.
 2. Etter å ha gjort det, gå til Apps- delen.

 3. Velg Microsoft Store fra listen og klikk på Avanserte alternativer .

 4. Klikk på Tilbakestill- knappen. Klikk nå Tilbakestill- knappen i bekreftelsesdialogen for å fortsette.

Etter å ha gjort det, vil applikasjonen tilbakestilles til standard og det vil løse dette problemet. Som du kan se, er dette en enkel og rask løsning, så vær sikker på å prøve den ut.

Løsning 7 - Pass på at du laster ned de nyeste oppdateringene

Noen ganger kan problemer med Windows Store oppstå hvis systemet ditt er utdatert. Mange brukere rapporterte at Cache for Windows Store kan være skadet på PCen, og for å løse dette problemet, er det viktig å holde systemet oppdatert.

Windows 10 laster vanligvis ned de nødvendige oppdateringene automatisk, men noen ganger kan du gå glipp av en oppdatering eller to på grunn av visse problemer. Du kan imidlertid alltid se etter oppdateringer manuelt ved å gjøre følgende:

 1. Åpne Innstillinger-appen .
 2. Gå nå til Oppdater og Sikkerhetsseksjonen .
 3. I høyre rute klikker du på Søk etter oppdateringer .

Windows vil se etter tilgjengelige oppdateringer og laste dem ned i bakgrunnen. Etter at oppdateringene er lastet ned, vil de bli installert så snart du starter datamaskinen på nytt. Når PC-en din er oppdatert, sjekk om problemet fortsatt er der.

Løsning 8 - Sjekk regionen din

Hvis du får Windows Store-hurtigbuffer, kan det være skadet melding på PCen, kan problemet ditt være din region. Ifølge brukerne hadde de dette problemet med Windows Store, men de klarte å fikse det ved å sette deres region til USA. Dette er ganske enkelt å gjøre, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Åpne Innstillinger-appen og gå til Tid og språkinnstilling .

 2. I venstre rute velger du Region og språk . I den høyre ruten velger du USA som land eller region .

Etter å ha gjort det, vil regionen din bli endret, og problemene med Windows Store vil bli fullstendig løst.

Løsning 9 - Endre dine personvernalternativer

Flere brukere rapporterte at de fikser Windows Store-hurtigbufferen, kan bli skadet, bare ved å endre deres personvernalternativer. Dette er ganske enkelt å gjøre, og du kan gjøre det rett fra Innstillinger-appen ved å følge disse trinnene:

 1. Åpne Innstillinger-appen og gå til Personverns seksjon.

 2. Når vinduet Personvern åpnes, slår du på alle alternativer.

Etter å ha gjort det, sjekk om problemet er løst.

Løsning 10 - Opprett en ny brukerkonto

Hvis du får tak i Windows Store-hurtigbufferen, kan det hende at det er skadet melding, det kan skyldes at brukerkontoen din er skadet. Dette er ikke et stort problem, og for å fikse det, trenger du bare å opprette en ny brukerkonto. For å gjøre det, følg disse enkle trinnene:

 1. Åpne Innstillinger-appen og naviger til Kontoer .

 2. Nå i venstre rute går du til familie og andre mennesker . I høyre rute klikker du Legg til noen andre til denne PCen .

 3. Velg Jeg har ikke denne personens påloggingsinformasjon .

 4. Klikk nå Legg til en bruker uten en Microsoft-konto .

 5. Skriv inn ønsket brukernavn og klikk på Neste for å fortsette.

Etter å ha opprettet en ny brukerkonto, bytt til den og kontroller om problemet fortsatt er der. Hvis ikke, må du flytte dine personlige filer fra den gamle kontoen til den nye, og begynn å bruke den nye kontoen i stedet for den gamle.

Det handler om det, vi håper absolutt at minst en av disse løsningene hjalp deg med å løse problemet med Windows Store. Hvis du har kommentarer, spørsmål eller noen alternative løsninger, gi oss beskjed i kommentarene nedenfor.