Windows 8.1, 10 Battery Drain Rapportert av HP, Dell, Lenovo og Sony Users

Som det ser ut, kommer Windows 8.1 med batteridrikker for et stort antall HP, Dell, Lenovo og til og med Sony-brukere. Les for å finne ut om du kan bli påvirket av batteriproblemer i Windows 8.1

I følge et par innlegg på ulike postfora fra forskjellige produsenter blir tavle- og bærbare brukere rammet av batteridriftproblemer etter oppgradering til Windows 8.1. Den første til å klage er en HP-bruker som har en Pavilion G6-bærbar datamaskin som kjører Windows 8.1. Ifølge ham har batteridrikken økt utrolig siden oppgradering til Windows 8.1

En annen HP-bruker har veid inn, sier at sitt laptopbatteri har gått fra over 6 timer til 2, 5 timer. Problemene synes å være tilstede spesielt blant Pavilion-brukere, som noen med en Pavilion M6 har rapportert det samme problemet.

Windows 8.1 tømmer batteriet for HP-bærbare og tablet-brukere

Her er noen flere klager samlet fra frustrerte HP-brukere:

Batteridrift på en HpEnvy1000 laptop som kjører Windows 8.1

Jeg har også opplevd dette problemet. Min HP Envy1000 driftstid reduseres markant fra 5 timer til 2 timer. Håper dette blir løst snart

Batteridrift på en HpEnvy M6 bærbar datamaskin som kjører Windows 8.1

Jeg har lagt merke til en veldig imponerende batteridrift på HP Envy M6 (jeg eide den bare fem måneder siden) siden jeg oppdaterte SO fra Windows 8 til Windows 8.1. Fra seks timer til tre. En annen forskjell jeg har lagt merke til er at systemet nå informerer om gjenværende batteri på en langt mer stabil måte. I Windows 8, i perioder med lett bruk av CPU, økte batteritiden mye (ja, jeg har sett en gang åtte timer igjen!), Men nå er det mer estimert, tre timer og litt med 100% batteri, og det øker knapt når jeg ikke bruker PC intenst. Jeg gjør det ikke nå om dette er et relevant faktum, men jeg lider stort batteridrift, uansett.

Batteridrift på en HpEnvy M6 1155eo laptop som kjører Windows 8.1

Samme her, ved hjelp av Windows 8.1 på HP Envy M6 1155eo. PS! Lurer på om noen vet hvordan man får hp recovery manager og energy star power plan tilbake

Batteridrift på en H pEnvy 17 T bærbar datamaskin som kjører Windows 8.1

Jeg har HP Envy 17T og jeg har også dette problemet. Batterilevetiden min gikk fra 4 timer til 1, 5. Jeg skal prøve å installere min grafikkdrivere på nytt og slå av min Bluetooth i kveld når jeg kommer hjem.

Som vi kan se, synes spesielt brukere av HP Envy bærbare datamaskiner å ha disse problemene. En potensiell løsning foreslått av en plakat på forumene, er å gjøre følgende:

  • Deaktiver Bluetooth fra Enhetsbehandling
  • Last ned og installer den bærbare PCens originale grafikkdrivere fra HPs nettsted.

For Windows 8-tabletter ser det ut som at det å gå ut av Bluetooth også kan være alvorlig drenering av batteriet, et problem som er til stede i Windows 8.1, en brønn.

Windows 8.1-batteriet tømmes for Dell-brukere

Det ser ut til at noen Dell-brukere er berørt av dette, en av dem som sier følgende:

Jeg har nylig oppgradert for å vinne 8, 1 fra seier 8.Initialt AMD-kort og bluetooth fungerte ikke bt etter å ha kontaktet dell support Jeg oppdaterte til de nye driverne og fik disse problemene løst. Men jeg har en annen - Dekreament i batteribackup. Først begynte systemet mitt å vise meg tilbake til klokken 7:00 bt nw etter oppdatering, det er knapt 4:20 timer. Jeg bruker inspiron 3521 touch kjerne i5, 1 GB AMD Graphics, 4GB RAM.

Et grunnleggende råd ville være å oppdatere BIOS, men det virker ikke for alle Dell-brukere. Hvis du har et lignende problem, gi oss beskjed i kommentarfeltet sin detaljerte beskrivelse, og vi vil prøve å søke etter et svar sammen.

Sony Vaio laptop rammet av Windows 8.1 batteri problemer

Det slutter ikke her, da det ser ut som at noen Sony Vaio Duo 13- brukere har hatt problemer med batteriet etter oppgradering til Windows 8.1. En av dem sier:

Ive oppgradert til Windows 8.1, Installert alle nye drivere, og jeg har et batteri drenering problem! På Windows 8 var batterilevetiden omtrent 6-7 timer (jeg har slått på batterispenningsfunksjonen). Nå, med Windows 8.1, batteriet varer, kanskje 3-4 timer. Vil det være noen feil for det, eller skal jeg installere Windows 8 på nytt?

Brukeren ble bedt om å prøve å installere Fast Access-programmet på nytt, men til nå har det ikke fungert. Vi har også nådd ut til noen Microsoft MVP-brukere og venter på å høre fra dem.

En venn av meg som bruker en ThinkPad 2 Windows 8-nettbrett har også rapportert følgende:

Min tilknyttede stand ved var utmerket i Windows 8, mistet vanligvis ca 4% i ca 8 timer med tilkoblet standby. Nå etter at jeg har oppgradert til Windows 8.1, er min tilkoblede standby veldig dårlig. Til tider kan det miste ca 12% i ca 5 timer. Jeg tenker på å installere alle driverne fra Lenovos nettsted, bare i tilfelle Win 8.1 installerte drivere som forårsaker problemer.

Vi oppdaterer dette innlegget når vi finner mer informasjon om disse irriterende batteridriftproblemer i Windows 8.1

Fikser for batteridrift problem

Når disse problemene oppstod, begynte mange brukere å søke etter løsninger. Vi gjorde det også, og her er en rask liste over veiledninger og hvordan kan du hjelpe deg med å løse dette irriterende problemet som skyldes ulike årsaker på forskjellige Windows-enheter:

  • Oppdatering av Windows 10-skapere forårsaker batteridrift [Fiks]
  • Cortana Drenering Batteri på Windows 10? Slik løser du det
  • Fiks: Vi fant en eller flere innstillinger som kan påvirke batteriets levetid
  • Løsning: Batteridrift i Windows 10 Årsdag Oppdatering
  • Beste Windows-telefon batteribesparende apps

Du kan finne mer spesifikk informasjon ved å bruke sidenes søkefelt.