8 mest populære gratis antivirus for online skanning

Hvis du ikke er klar til å investere og / eller installere et godt, fullverdig antivirusprogram, er det to andre alternativer du kan prøve som er gjort tilgjengelig - gratis antivirus eller gratis online-søk.

Et antivirusprogram for online-skanning kan ikke være et virkelig gratis antivirus, og det vil heller ikke gi ytterligere fordeler, men det vil i det minste gi deg beskjed om eventuelle trusler eller de som allerede lurker i systemet eller nettverket ditt.

Forskjellen med gratis prøveversjon eller gratis utgaver av antivirusprogramvare er antivirus for online-skanning utfører sitt arbeid på en server på internett.

Online-søk er gjort forskjellig avhengig av hvilket antivirus du bestemmer deg for å bruke, som noen du kan gjøre online, mens andre lar deg laste ned og skanne gratis.

Her er de mest populære gratis antivirusprogramvaren for online-skanning:

 • Bitdefender
 • Panda Security
 • F-Secure
 • Kaspersky
 • Norton
 • ESET
 • Trend Micro

Beste antivirus for online skanning for bruk i 2018

1

Bitdefender (anbefalt)

Bitdefenders QuickScan er et antivirusprogram for online-skanning som bruker en ny teknologi for å kombinere intelligent lokal skanning og skyskanning, og dermed oppdage e-trusler i minnet raskt.

For å kunne bruke QuickScan, besøk Bitdefender QuickScan- nettsted, og installer nødvendig ActiveX / plugin når du blir bedt om det. Når du er ferdig, klikker du på Start, les lisensavtalen for sluttbrukerprogramvare nøye, og velg deretter Godta når du er ferdig, eller Avslutt hvis du ikke godtar vilkårene.

- Last ned Bitdefender Antivirus fullversjon til en spesiell 50% rabattpris

Hvis du klikker Godta, starter skanneprosessen, så gi det et øyeblikk å fullføre, og klikk deretter på Rapporter for å åpne loggen i tekstredigeringsprogrammet, og lagre det på ønsket sted.

Ytterligere detaljer om skanningsrapporten finner du i Oppdag og fjern skadelig programvare under kategorien Bekjempelse av skadelig programvare i rullegardinmenyen.

Skann nå med Bitdefender QuickScan

 • LES OGSÅ: Anmeldelse: Bitdefender Total Security 2018, det beste antivirusprogrammet for Windows PC
2

BullGuard (foreslått)

BullGuards virusskanner fungerer med nettlesere for å raskt skanne kritiske områder på enheten eller datamaskinen.

Når du installerer nettleserutvidelsen på enten Firefox eller Internet Explorer, begynner Virus Scanner å skanne kjøringsprosesser, nettverkstilkoblinger, filer, plugins, systemmapper og andre filer som DLL og EXE innen sekunder, hvoretter du kan se en detaljert rapport om skanningen.

Hvis du har mistanke om at datamaskinen har utrolige ting, vil dette gratis antivirusprogrammet for online-skanning finne dem ut og bli kvitt dem, da det ser ut av datamaskinens innhold og oppdager potensiell skadelig programvare.

Hvis det rapporteres om at det er skadelig programvare, kan du laste ned gratis 60-dagers prøveversjon av BullGuard Internet Security med omfattende skanne- og fjerningsfunksjoner for å kvitte seg med skadelig programvare.

 • Last ned nå Bullguard (Gratis nedlasting)

Den gratis online-skanningen ser etter skadelig programvare som virus, ormer, trojanere, spam, spionprogrammer, hacking, phishing, svindel og sosialteknikk blant mange andre trusler.

Du trenger ikke å avinstallere din nåværende sikkerhetsprogramvare for å kjøre BullGuards virusskanner, da den er lett og ekstremt rask, og du får vite om datamaskinen er infisert eller ikke på 60 sekunder.

Skann nå med BullGuard Virus Scan

3

Panda (foreslått)

Med Panda's Cloud Cleaner, et gratis antivirusprogram for online-skanning, kan du skanne PCen din gratis ved hjelp av denne avanserte desinfektoren som er basert på kollektiv intelligens (skyskanning) for å oppdage malware som tradisjonelle løsninger ikke kan.

Det gir deg også muligheter for elektronisk skanning hvis du kan starte den infiserte datamaskinen, eller hvis du ikke kan starte den.

Hvis du kan starte den infiserte datamaskinen, bruker du Panda Cloud Cleaner, det gratis desinfiseringsverktøyet eller Panda Cloud Cleaner Portable, et bærbart desinfiseringsverktøy uten installasjonsprogram for avanserte brukere.

- Kjøp nå Panda Internet Security (få 50% på alle planer)

På den annen side, hvis du ikke kan starte den infiserte datamaskinen, bruker du Panda Cloud Cleaner USB-skanning som følger med en rednings USB for å desinfisere PCer som ikke kan starte opp, eller Panda Cloud Cleaner Rescue ISO som er et desinfeksjonsverktøy for datamaskiner som ikke vil oppstart, men for avanserte brukere.

Panda gir web- og e-postsupport, støttet av 24/7 helårlig fjern- og chat-støtte, grunnleggende tune-up og virusfjerning, samt vedlikehold og reparasjon av OS, vanlige programmer og smartphone-apper.

Skann nå med Panda Cloud Cleaner

 • LES OGSÅ: 7 beste sikkerhetsantivirus med prøveversjon for 2018
4

F-Secure

F-Secure Online Scanner skanner og renser din PC gratis, bli kvitt virus og spionprogrammer. Det fungerer også selv om du har installert annen sikkerhetsprogramvare.

Dette antivirusprogrammet for online-skanning er enkelt å bruke med noen få klikk, hvoretter du laster ned og kjører det.

Det etterlater ingenting på PCen, pluss det er helt gratis, da det er et frittstående program som automatisk laster ned signaturfilene før du skanner PCen. Den begynner automatisk å skanne etter skadelig programvare, men du kan ikke tilpasse eller velge hvilken antivirusskanning du vil kjøre.

I tilfelle det finner infiserte filer, vil F-Secure be om at du starter datamaskinen på nytt slik at den kan rense dem. Du kan også se detaljer om hvor malware er plassert, malware typen og antall infiserte filer.

Skann nå med F-Secure Online Scanner

5

Kaspersky

Det er ingen måte du kan diskutere antivirusprogramvare uten å nevne Kaspersky minst en gang.

Kasperskys Security Scan er også en frittstående app som du må laste ned og kjøre på PCen.

Det er enkelt, enkelt å bruke, pluss du får til å utføre en full systemskanning virkelig rask og planlegge vanlige skanninger hvis du vil, selv om det gjør dette to ganger i uken som standard.

Dette antivirusprogrammet for online-skanning leverer rapporter som presenteres i flere seksjoner som malware, systembeskyttelse og andre problemer det finner etter at de viktigste er oppdaget.

For riktig skanning og opprydding av systemet eller PCen er det imidlertid bedre å laste ned enten en gratis prøveversjon eller kjøpe et av Kaspersky-produktene i deres sikkerhetsprogramvare.

Skann nå med Kaspersky

 • LES OGSÅ: 5 beste antivirus med tune opp for å skjerme datamaskinen din
6

Norton

Nortons Security Scan, drevet av Symantec, leverer kraften og hastigheten til Norton Scan-teknologien gratis!

Som en frittstående app må du laste ned og kjøre den for å utføre sikkerhetsskanning og la den oppdage om det finnes virus eller annen skadelig programvare på PCen, i tillegg til å rydde opp mistenkelige cookies.

Skann nå med Norton Security Scan

7

ESET

ESETs Online Scanner er en gratis virussscan som oppdager og fjerner skadelig programvare, er enkel å bruke, og kjører fra hvilken som helst nettleser.

Noen av fordelene som følger med dette antivirusprogrammet for online-skanning, inkluderer en-klikk-aktivering uten å registrere noen kontaktinformasjon, omfattende gjenkjenning av både kjent og ukjent skadelig programvare, oppdatert trussel og heuristiske deteksjonsalgoritmer og grundig skanning.

Den nyeste versjonen har forbedret brukervennligheten, finner og fjerner skadelig programvare i systemregistret, tilbyr omstart og rescan for skadelig programvare som kan rengjøres med omstart, samt skanner Autostart-steder og oppstartssektor.

Skann nå med ESET Online Scanner

 • LES OGSÅ: Bitdefender Box 2 har som mål å være den beste IoT-antivirusenheten
8

Trend Micro

HouseCall by Trend Micro er et gratis antivirusprogram for online-skanning som oppdager og reparerer skadelig programvare på PCen din.

Funksjoner inkluderer et brukervennlig grensesnitt, rask skanning, tre skanningsalternativer fra rask, full eller tilpasset, Smart Scan - den nyeste antivirusbeskyttelsen - med reduserte nedlastingstider, skanner resultater sammenligninger og filgjenoppretting.

Som en frittstående og nettleser-uavhengig applikasjon, har det ingen kompatibilitetsproblemer, pluss at du kan nyte fordelene ved forbedret gjenkjenning og opprydning, da den adresserer sofistikerte trusler på alle nettverksenheter med anbefalinger om hvordan du eliminerer dem.

Andre gratis verktøy du kan prøve med Trend Micro, inkluderer anti-ransomware verktøykasse, Rubotted og RootKit Buster.

HouseCall rydder opp trusler, men hindrer ikke dem. Trend Micros Internett-sikkerhet inkluderer imidlertid alle HouseCall-funksjoner, samt automatiske virusoppdateringer, personlig brannmur, spamblokkering, spionvareoppdagelse og fjerning, beskyttelse mot identitetstyveri og beskyttelse for ruteren / Wi-Fi.

Skann nå med Trend Micro House Call

Klar for en testkjøring med noen av disse antivirus for online skanning? Gi oss beskjed om hvilken du prøvde og del din erfaring i kommentarfeltet nedenfor.