Prøv disse tilfeldige PC-spillene i 2018 og fortell oss om du fortsatt kjeder deg

Hvis du leter etter et nytt spill å spille, men ikke kan bestemme hvilken du skal ta, gir vi deg en hjelpende hånd. I denne artikkelen kommer vi til å liste en rekke tilfeldige spill å spille når du kjeder deg.

Tilfeldige spill å spille på datamaskinen

1. Bulletstorm: Full Clip Edition

Disse spillene utfordrer spillerne til å ta rollen som Grayson Hunt, en mann som er revet mellom to vanskelige valg: overlevelse eller hevn. Grayson er et forbannet medlem av eliten Assassin-gruppen Dead Echo og finner seg strandet sammen med sitt mannskap. Han må gjøre et tøft valg: konfrontere kommandanten bak sviket hans eller få sitt lag av planeten i live.

Bulletstorm: Full Clip Edition lar spillere å utføre mesterlige drap og bruke et unikt kampsystem som belønner dem for å utføre de mest kreative og dødelige dreper tenkelige. Du kan delta i singleplayer-kampanjer, en av 30 konkurransedyktige score-utfordringsnivåer, eller 12 samarbeidende multiplayer-kart.

 • Kjøp Bulletstorm: Full Clip Edition fra Amazon eller Steam.

2. Yooka-Laylee

Yooka-Laylee er en helt ny open-world platformer som lar spillere utforske store, vakre verdener. I dette episke eventyret vil spillets helter takle et stort utvalg av puslespill og utfordringer i deres søk etter Pagies, golden bounties som låser opp nye verdener.

Spillere har en høy grad av frihet og kontroll i dette spillet. De kan kjøpe og låse opp trekk, utvide deres favorittverdier til enda større, mer komplekse lekeplasser, og tilpasse spillestilen. Yooka-Laylee tilbyr en unik opplevelse for hver gamer.

 • Last ned Yooka-Laylee fra Amazon eller Steam.

3. Impact Winter

Har du det som trengs for å overleve i et kaldt vintermiljø i 30 dager til hjelpen kommer? Impact Winter utfordrer spillerne til å ta på seg rollen som Jacob Solomon, leder av et provisorisk team som forsøker å overleve etter en ødeleggende asteroidkollisjon.

Din viktigste oppgave er å lede teamet ditt til overlevelse, koordinere overlevende, og hold opp sin moral. Sørg for teamet ditt og forene sine ferdigheter i en frysende kamp for livet.

 • Last ned Impact Winter fra Amazon eller Steam.

4. Marvel's Guardians of the Galaxy: The Telltale Series

Marvel's Guardians of the Galaxy: The Telltale Series leverer en helt ny historie med stjernene Lord, Gamora, Drax, Rocket, og Groot der de oppdager en meget kraftig artefakt. Hver av dem ønsker å få hendene på det - men det gjør en hensynsløs fiende som er den siste av hennes slag. Tenk to ganger før du handler og reagere, fordi dine beslutninger og handlinger vil påvirke historien du opplever.

 • Last ned Marvel's Guardians of the Galaxy: The Telltale-serien fra Amazon eller Steam.

5. Syberia 3

Syberia 3 tar spillere til et fortryllende og mystisk univers. Etter å ha forlatt øya, er Kate funnet å dø på kanten av en elv av den nomadiske Youkole-stammen. De blir sittende fast i landsbyen Valsembor og må finne en måte å fortsette sin reise på. Å være på et sted for lenge er farlig både for stammen og for Kate. Ruthless fiender kommer etter Youkole-stammen mens Kates fortid tar opp med henne.

 • Last ned Syberia 3 fra Amazon eller Steam.

6. Dragon Quest Heroes 2

Dragon Quest Heroes 2 er en hack-and-slash RPG som gir et svært viktig oppdrag på spillerne: gjenopprett orden til en gang fredelig verden invadert av monstre. Spillere kan bli med i grupper på opptil 4 spillere og samarbeide for å beseire en ond trussel.

Spillet tilbyr et spill av spillbare figurer, hver med unike trekk og evner. Du vil gjenkjenne en rekke kjente ansikter fra Dragon Quest-serien og fire helt nye helter.

 • Last ned Dragon Quest Heroes II fra Amazon eller Steam.

7. Outlast 2

Hvis du allerede har spilt Outlast, er du sikker på at du vil treffe buy-knappen for Outlast 2 også. Outlast 2 er satt i samme univers som det første spillet, men har forskjellige tegn og en annen innstilling.

Spillet er en vridd ny reise inn i dypet av det menneskelige sinn hvor ingenting er noe svart eller hvitt. På slutten vil bare tid fortelle hvem som hadde rett og hvem hadde galt, godt og ondt. Outlast 2s utviklere lover deg at dette spillet vil teste din tro, og skyve deg til et sted hvor du er gal, er den eneste sane ting å gjøre.

 • Last ned Outlast 2 fra Amazon eller Steam.

8. Sniper: Ghost Warrior 3

Snikskytter: Ghost Warrior 3 utfordrer spillerne til å gå bak fiendens linjer og oppnå vanskelige oppdrag i en uforglemmelig åpen verden. Du kan velge å spille som ett av følgende fire tegn:

 • Spill som Snikskytter og engasj dine mål fra lang rekkevidde.
 • Spill som en Ghost og eliminere dine fiender stille med et bredt utvalg av imponerende takedowns.
 • Spill som en kriger hvis du foretrekker å dykke helt i midten av handlingen. Du kan velge ditt favorittvåpen fra et bredt utvalg av assault rifler, hagler, maskingeværer og til og med eksplosiver.
 • Spill som alle tre: Du er en amerikansk snikskytter falt bak fiendens linjer i Georgia, hvor krigsherrer har tatt over deler av området. Ditt oppdrag er å hindre hele landet fra å kollapse inn i kaos.

Last ned Sniper: Ghost Warrior 3 fra Amazon eller Steam.

9. Hva er igjen av Edith Finch

Hva gjenstår av Edith Finch er en samling av underlige historier om en mystisk familie. Spillere tar rollen som Edith, en kvinne som utforsker hennes slektshistorie, og prøver å finne ut hvorfor hun er den siste som levde i live. Hver historie du oppdager, gir deg mer informasjon om livet til ulike familiemedlemmer og slutter med det familiemedlemmets død.

 • Last ned hva som er igjen av Edith Finch fra Amazon eller Steam.

10. Pinstripe

Pinstripe er resultatet av et enmanslags arbeid i løpet av fem år og er et følelsesladet eventyr gjennom Hell. Du spiller som Teddy, en mann som venter gjennom det frosne livet etter å ha søkt etter sin treårige datter og hennes perverse kidnapper. Når du går gjennom spillet, vil du oppdage mørke hemmeligheter av Teddy's fortid og konfrontere hans demoniske nemese, Mr. Pinstripe.

Du kan kjøpe Pinstripe fra Steam.

11. Ekspedisjoner: Viking

Dette spillet sender deg tilbake i historien til 790 e.Kr. og setter deg i rollen som en høvding av et lite bandet norske krigere som lander på Englands bredder. Hvis du ønsker å skjære ditt navn inn i historiens runde, trenger du stor styrke og rikdom for å øke din lands velstand. Derfra kan du lede stammen til seier!

 • Kjøp ekspedisjoner: Viking fra Amazon eller Steam.

12. Conan Exiles

Conan Exiles er et av de varmeste spillene i øyeblikket. Som tittelen antyder, er dette åpenlevende overlevelsespillet satt i Conan Barbarians land. Som spiller må du gjøre alt du kan for å overleve i en stor og sterk verden, bygge ditt eget hjem og rike og dominere dine fiender. Har du det som trengs for å holde seg i live?

 • Kjøp Conan Exiles på Amazon eller Steam .

13. PUBG

PlayerUnknown's Battlefield er definitivt den mest populære spillutgivelsen i 2018. Tittelen har millioner av aktive spillere som kjemper for å holde seg i live. Dette overlevelsesspillet er kanskje den beste opprettelsen av sitt slag, og den store spillerbasen bekrefter det.

PUBG setter 100 spillere mot hverandre i en kamp for overlevelse. Du må overtale motstanderne dine til å bli den siste personen som står.

 • Last ned spillet fra Amazon eller Steam .

Dette er de mest interessante tilfeldige spillene som kom til vårt sinn. Har du bestemt deg for hvilken du skal kjøpe?

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig utgitt i mars 2017 og har siden blitt fullstendig oppgradert og oppdatert for friskhet, nøyaktighet og fullstendighet.