Løs: Outlook-kontakter mangler etter oppgradering av Windows 10

Windows 10 blir stadig mer populært blant brukerne. Måned etter måned bekrefter statistikken at antallet Windows 10-brukere øker jevnt og når 25% i forrige måned. Med funksjoner som Cortana, en fornyet startmeny og mer, har Windows 10 blitt favoritt OS for mange mennesker.

Oppgraderingsprosedyren er veldig enkel å følge og, ganske mye, fungerer på egen hånd. Men noen ganger kan ting gå galt, og man kan løpe inn i noen svært rare problemer. Et av disse problemene er å miste kontakter etter oppgradering til Windows 10.

Etter oppgradering til Windows 10 fra Windows 7 SP1 har jeg mistet alle e-postadresser, kalenderen min og alle kontaktlister. Jeg bruker disse til min hjemmevirksomhet. Dette er uakseptabelt. Jeg er ikke en datamaskinguru, men kan finne veien rundt.

Løs Outlook-kontakter mangler etter Windows-oppgradering

I dette innlegget forteller vi deg hvordan du løser dette problemet og får kontaktene dine tilbake. Bare følg trinnene nedenfor, og du vil få kontaktene dine tilbake på kort tid.

På startsiden på Outlook-siden vil det være en pil der du kan klikke for å se en rullegardin som inneholder forskjellige andre funksjoner som Mail, People, Calendar, OneDrive og resten av Microsoft-appene. Der må du klikke på den som er merket som " Folk " og der kan du se alle kontaktene dine.

Hvis ikke, er det det du bør gjøre hvis du bruker Outlook-programmet for Windows 10:

  1. Åpne Outlook-programmet for Windows 10.
  2. Klikk på Innstillinger.
  3. Klikk på Generelt.
  4. Fjern merket for " Skjul i datamaskinmappene mine ". Ved å gjøre dette vil det ikke være skjulte kontakter.
  5. Start Outlook-programmet på nytt.

Hva skjer faktisk når du oppgraderer til Windows 10

Når Windows-oppgraderingene fra Windows 8 eller Windows 7 til Windows 10, oppretter det en mappe som heter " Windows.old ", som inneholder alle filene som ble brukt av den forrige installasjonen. Windows.old-filene hjelper faktisk å gjenopprette systemet til den gamle versjonen av Windows hvis du ikke liker den nye versjonen.

Den inneholder alle systemfiler, installerte programmer og hver brukerkontoens innstillinger.

For å gjenopprette de tapte kontaktene og andre data, gå til C: Windows.oldUsersusernameAppDataLocalMicrosoftOutlook .

Der finner du dataene i Outlook og andre personlige data som er lagret der. Vanligvis er dataene der skjult, og du må kanskje konfigurere Windows for å vise skjulte filer og mapper. Slik viser du de skjulte filene:

  1. Høyreklikk på ønsket mappe.
  2. Klikk på Egenskaper
  3. Fjern merket på skjult og klikk på søk.

Med det sagt kan vi konkludere med denne artikkelen. I tilfelle du har flere spørsmål eller forslag, er du velkommen til å fortelle oss i kommentarfeltet nedenfor.