5 beste spillredigeringsprogramvare for nedlasting i 2019

Å redigere en spillvideo er like viktig som å redigere annen video. Ingen ønsker å laste opp innholdet som ser upolert ut. For å laste opp en kvalitetsvideo på YouTube, Vimeo eller en annen lignende plattform, må den derfor redigeres på riktig måte. For å redigere spillvideoer trenger brukerne en pålitelig og ekspert spillredigeringsprogramvare.

Selv om det er mange slike programmer tilgjengelig på nettet, kan det fortsatt være utfordrende å finne den rette. For kvalitet redigering, brukerne trenger en profesjonell kvalitet spill editor programvare som kommer lastet med funksjoner. Her er en rask liste over noen av de beste spillredigeringsprogramvarene basert på deres funksjoner, effektivitet og brukbarhet.

Beste spillredigeringsprogramvare i 2019

1

Blender

Blender, som det står, gir brukerne den kreative friheten med sine spillvideoer. Det er en gratis, men kraftig spillredigeringsprogramvare som kommer full av funksjoner. Programvaren dekker alle funksjoner som er nyttige for animatorer, 3D-utskrift, VFX, spillutviklere, etc. Mens det tilbyr verktøy for animasjon, modellering, simulering, VFX, spilloppretting og mer, tilbyr den også et grunnleggende utvalg av svært kraftige verktøy for videoredigering.

Programvaren hjelper brukerne med å utføre grunnleggende aktiviteter som video kutting og spleising, og også intrikate oppgaver som video maskering. Live forhåndsvisninger, histogramvisninger, lydblanding, fartskontroll, legge til video, bilder, lyd, effekter, etc. er noen av de viktigste funksjonene.

Pris: gratis

Filmora, av iSkysoft, er en eksepsjonell videoredigeringsprogramvare som er spesielt nyttig for spillere. Den leveres med både de tradisjonelle og banebrytende redigeringsverktøyene. Programvaren er svært populær for sin kraftige videoredigerer som gjør at brukerne kan tilpasse spillvideoer.

Programmet hjelper brukerne til å lage noen av tankene som blåses opp med det spesielle filtre, effekter og design. Videre har den også standardmaler, overganger, fantastiske lydeffekter og mye mer. I tillegg fungerer det med ulike filformater og gir forsikring for å generere premium gaming videoinnhold.

Pris: gratis prøveversjon tilgjengelig; Pro-versjonen starter fra $ 39, 99 / år

 • Få nå Filmora fra iSkySoft
3

Windows Movie Maker

Windows Movie Maker er en effektiv videoredigeringsprogramvare som lar brukere lage filmer fra musikk, bilder, videoklipp. Det tilbyr noen elementære funksjoner som video trimning, sette inn bakgrunnsmusikk eller tekst bildetekst, og også mer avanserte som bildefilter og overgangseffekter.

Det er den enkleste, men likevel kraftige og kostnadseffektive filmprodusenten og videoredigeringsappen tilgjengelig. Noen av de viktigste funksjonene er:

 • Opprette filmer fra bilder og videoklipp
 • Alternativer å trimme, rotere, bli med videoklipp
 • legge til og redigere bakgrunnsmusikk ved hjelp av integrerte musikkspor
 • Støtte de fleste av de store medieformatene som mp4, wmv, mkv, mov, avi, mpeg, mpg, mts, jpg, png, gif, mp3, m4a og wav.
 • Gjør animert panzoom for stillbilde
 • Et bredt utvalg av bildeforbedringsfiltre
 • Over 30 Overgangseffekter for bilder og videoer, og trendy skrifter for bildetekster
 • Tilbyr HD videokvalitet

Hvis du legger til tittelbilder, teksttekst på bilder, lydklippsklipping eller fading-in / out-effekter, er noen av de andre viktige funksjonene.

Pris: gratis

4

Shotcut

For de som leter etter den beste spillredigeringsprogramvaren, tilbyr Shotcut alle funksjonene til en utmerket app. Den kan skryte av et polert og tilpassbart grensesnitt som er perfekt for både første timere og fagfolk.

Hva mer? Brukere kan til og med eksportere spillvideoene i 4K. Takket være de dockbare og dekkbare panelene som resulterer i et responsivt brukergrensesnitt.

Fra dynamiske videofilter som fargeklassifisering, diffusjon, etc. til sporet komposisjonsmodusene som HSL Hue, Overlay, forskjell, etc., har programvaren mye å tilby. Brukere kan også utnytte de forskjellige lydfiltrene som Downmix, Pan, Delay, etc. for forbedret effekt.

Pris: gratis og åpen kildekode.

5

AVS Video Editor

AVS videoredigerer gjør alt som andre spillredigerer gjør, for eksempel redigering og oppretting av videoer med visuelle og lydeffekter. Men det adskiller seg fra andre i sine rike funksjoner og videokvalitet. Den har et enkelt og responsivt grensesnitt som lar brukerne lage videoer uten problemer.

Det er et ikke-lineært verktøy, hvor scenene kommer i lineær rekkefølge og i en bestemt rekkefølge. Programmet tillater objekter i fokus å være posisjon hvor som helst på tidslinjen og har en hvilken som helst størrelse. Videre kommer det også med lyd og video konvertering verktøy som hjelper konvertere filer til forskjellige formater.

Hva mer? Det gjør det også mulig for brukere å brenne og lage DVDer med videoene ved hjelp av et integrert diskbrennerverktøy, enkelt.

Visuelle og lydeffekter, maskering, subpixel-nøyaktighet eller blandemodus er noen av de viktige funksjonene.

Pris: gratis

Konklusjon

Dette er noen av de beste spillredigeringsprogramvarene som ikke bare er enkle å bruke, men gir også god ytelse. Redigering er avgjørende, og ingen vil kompromittere med den endelige videokvaliteten. Så velg videoredigeringsprogrammet som kan forbedre kvaliteten på spillvideoinnholdet ditt.

RELATERTE POSTER:

 • 7 beste spillopptaksprogramvare for low-end-PCer
 • 4 beste programvare for å stabilisere rystet opptak med
 • 5 beste spillprogrammeringsprogramvare for å lage fantastiske spill