Fiks: Kan ikke installere Asus Smart Gesture-driveren på Windows 10

Hvis du vil at den bærbare datamaskinen skal fungere skikkelig, må du ha riktig programvare installert. Når det gjelder programvare, rapporterte brukerne at de ikke kan installere Asus Smart Gesture-driveren på Windows 10, så la oss se hvordan du løser dette problemet.

Her er noen flere eksempler på dette problemet:

 • Asus Smart Gesture det er et problem med denne Windows-installeringspakken - Dette problemet vises når du ikke klarer å installere Asus Smart Gesture-drivere ved hjelp av det offisielle installasjonsprogrammet.
 • Asus Smart Gesture en annen installasjon pågår - Denne feilen forhindrer deg i å installere driverne, selv om en annen installasjon ikke er i gang.
 • Asus Smart Gesture-kildefilen ikke funnet - Et annet problem med installering av driveren, som vises når installatøren ikke kan finne kilden til driverfilen.
 • Kan ikke avinstallere Asus Smart Gesture - I tillegg til driverinstallasjonsproblemet kan Asus Smart Gesture også forårsake avinstalleringsproblemer til enkelte brukere.
 • Asus Smart Gesture-problem med Windows installer - Et annet problem som påvirker installasjonsprogrammet for Asus Smart Gesture-driver.
 • Asus Smart Gesture eksisterer den angitte kontoen allerede - Selv om dette problemet forteller deg at noe er galt med brukerkontoen din, kan det løses med en enkel oppdatering.

Kan ikke installere Asus Smart Gesture-driveren på Windows 10, hvordan fikse det?

Innholdsfortegnelse:

 1. Kjør driveroppsettfilen som administrator
 2. Last ned Touchpad Synaptics i stedet
 3. Fjern Asus Smart Gesture og installer driveren på nytt
 4. Reparere driveren og installer den nyere versjonen
 5. Tilbakestill Asus Smart Gesture innstillinger
 6. Last inn BIOS-standardinnstillinger
 7. Oppdater BIOS
 8. Tilbakestill Windows

Løsning 1 - Kjør driveroppsettfilen som administrator

Brukere rapporterte at de ikke kan installere Asus Smart Gesture-driveren på Windows 10, men du kan enkelt løse dette problemet ved å kjøre oppsettfilen som administrator. For å gjøre det, finn oppsettfilen, høyreklikk den og velg Kjør som administrator fra menyen.

Løsning 2 - Last ned Touchpad Synaptics i stedet

Hvis du ikke kan installere Asus Smart Gesture-driveren på Windows 10, foreslår brukere å installere Synaptics Touchpad-driveren i stedet. Ifølge dem, fungerer Touchpad Synaptics for Windows 8.1 perfekt på Windows 10, men sørg for å laste ned Windows 10-versjonen hvis den er tilgjengelig. Alternativt foreslår noen brukere å installere Sentelic-drivere i stedet.

Løsning 3 - Fjern Asus Smart Gesture og installer driveren på nytt

Ifølge brukerne, for å fikse dette problemet, må du manuelt fjerne Asus Smart Gesture-driveren. For å gjøre det, søk bare på datamaskinen din for Asus Smart Gesture og slett alle filer relatert til den. Husk at disse filene ikke vil forsvinne før du starter datamaskinen på nytt. Etter at du har startet på nytt, går du til Asus-webområdet og laster ned berøringsplattedriveren for den bærbare datamaskinen.

Etter at du har lastet ned filen, klikker du på Disable3fun.exe og trekker ut alle mapper. Når du er ferdig, kjør SetupTPdriver.msi og installer en ny driver. Start datamaskinen på nytt en gang til. Nå trenger du bare å åpne Enhetsbehandling og finne pekefeltet, høyreklikk det og velg alternativet for å Oppdater driveren. Windows 10 bør laste ned den nyeste versjonen av driveren for deg.

Hvis oppdatering av driveren manuelt fra Windows ikke fungerer, anbefaler vi sterkt at du gjør det automatisk ved hjelp av Tweakbit's Driver Updater- verktøy. Dette verktøyet er godkjent av Microsoft og Norton Antivirus. Etter flere tester konkluderte vårt team at dette er den beste automatiserte løsningen. Nedenfor finner du en rask guide til hvordan du gjør det.

 1. Last ned og installer TweakBit Driver Updater .

 2. Når programmet er installert, begynner programmet automatisk å skanne PCen din for utdaterte drivere. Driver Updater vil sjekke de installerte driverversjonene dine mot sin sky database med de nyeste versjonene og anbefale riktige oppdateringer. Alt du trenger å gjøre er å vente på at skanningen skal fullføres.
 3. Ved fullføringen av skanningen får du en rapport om alle problemdriverne som er funnet på PCen. Gå gjennom listen og se om du vil oppdatere hver sjåfør individuelt eller alt på en gang. For å oppdatere en driver om gangen, klikk koblingen Oppdater driver, ved siden av drivernavnet. Eller bare klikk på "Oppdater alle" -knappen nederst for å installere alle anbefalte oppdateringer automatisk.

Merk: Noen drivere må installeres i flere trinn, slik at du må trykke "Oppdater" -knappen flere ganger til alle komponentene er installert.

Ansvarsfraskrivelse : Noen funksjoner i dette verktøyet er ikke gratis.

Løsning 4 - Reparer driveren og installer den nyere versjonen

For å fikse dette problemet må du reparere Smart Gesture-driveren du har installert på PCen. For å gjøre det, følg disse trinnene:

 1. Gå til Asus nettside og last ned den samme versjonen av Smart Gesture-driveren du har installert. Etter at du lastet ned driveren, kjør den og trekk ut installasjonsfilene.
 2. Åpne nå programmer og funksjoner . For å gjøre det, trykk Windows Key + S, skriv inn programmer og funksjoner, og velg Programmer og funksjoner fra listen.

 3. Liste over installert programvare vil vises. Velg Asus Smart Gesture-driveren og klikk på Reparer eller Endre .

 4. Finn driveroppsettfilen og velg den.

Etter at du har reparert driveren, bør du kunne avinstallere den og installere versjonen for Windows 10.

Løsning 5 - Tilbakestill Asus Smart Gesture-innstillinger

Det er en sjanse du ikke kan oppdatere fordi noe er galt med Asus Smart Gesture-innstillingene. Så vi skal tilbakestille innstillingene, og prøv å installere oppdateringer igjen.

Slik gjenoppretter du Asus Smart Gesture-innstillinger:

 1. Gå til Kontrollpanel
 2. Finn Asus Smart Gesture, og åpne den
 3. Klikk på Set all to default
 4. Start datamaskinen på nytt

Løsning 6 - Last inn BIOS-standardinnstillinger

Nå, la oss gå videre til BIOS-relaterte løsninger. Selv om det ikke er så ofte, kan BIOS-innstillingene faktisk blokkere visse oppdateringer fra installering. Så, det første vi skal gjøre nå, er laste BIOS-standardinnstillinger.

Siden denne prosessen ikke er identisk på alle datamaskiner, kan jeg ikke nøyaktig fortelle deg hvordan du skal utføre det. Alt i alt er poenget å legge inn BIOS (sannsynligvis ved å trykke på DEL på oppstart) og gå til alternativet for å legge inn BIOS-standardinnstillinger.

Hvis du ikke vet hvordan du gjør dette, må du gå til hovedkortet ditt for en mer detaljert forklaring.

Løsning 7 - Oppdater BIOS

Hvis tilbakestilling av BIOS-innstillingene ikke ble gjort, vil vi prøve et mer seriøst mål - oppdatering av BIOS. Det er en god sjanse for at du aldri har gjort dette i ditt liv før. Og det er greit, oppdatering av BIOS er ikke noe du gjør hver dag. Og det burde være slik. Bli oppdatert BIOS er ganske risikabelt.

En feil kan gjøre BIOS, og dermed datamaskinen din ubrukelig. Så, bør du virkelig nærme hele prosessen med ekstra forsiktighet. Jeg anbefaler at du leser vår artikkel om blinkende BIOS for litt ekstra info.

Og selv etter å ha lest artikkelen, bør du spørre noen andre om å oppdatere BIOS, hvis du ikke vet hva du gjør. Ha det fint.

Løsning 8 - Tilbakestill Windows

Hvis ingen av løsningene fra ovenfor klarte å løse problemet, er det eneste som gjenstår å tilbakestille Windows-operativsystemet.

Det er flere måter å tilbakestille Windows 10 på, men hvis du ikke er sikker på hvordan du skal utføre noe, forklares alt her.

Vi anbefaler også at du laster ned dette verktøyet for å fikse ulike PC-problemer, for eksempel filtap, skadelig programvare og maskinvarefeil.

Installere Asus Smart Gesture-driveren på Windows 10 kan noen ganger være problematisk, men forhåpentligvis klarte du å installere den etter å ha brukt en av våre løsninger.

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig utgitt i august 2016 og har siden blitt fullstendig oppgradert og oppdatert for friskhet, nøyaktighet og fullstendighet.