Fix: OneDrive Crashes i Windows 10

Har du opplevd noen problemer med OneDrive i Windows 10 Technical Preview? Noen brukere av Microsoft-forum rapporterte at deres OneDrive stadig krasjer når de vil utføre visse operasjoner. Vel, vi har et par løsninger for deg, og vi håper de vil være nyttige.

Løsning 1: Installer de nyeste Windows-oppdateringene

Siden nye Windows 10-bygger kommer ut raskt, er det en sjanse for at du savnet noen Windows-oppdateringer som er avgjørende for det normale arbeidet i OneDrive-appen. For å sikre at alle oppdateringene dine oppdateres, gjør du følgende:

 1. Klikk på Start-knappen
 2. Velg alle programmer
 3. Klikk på Windows Update
 4. Se etter oppdateringer
 5. Hvis det oppdages noen oppdateringer, klikker du Installer oppdateringer
 6. Start datamaskinen på nytt

Løsning 2: Sjekk om det er konfliktprosesser

Kanskje noen prosesser som kjører på datamaskinen, forhindrer OneDrive i å fungere riktig, for å sjekke om du kjører noen av disse prosessene, gjør du følgende:

 1. Høyreklikk på statuslinjen i Windows
 2. Velg Start oppgavebehandling
 3. Kontroller at ingen av disse prosessene kjører under Prosesser-fanen, hvis noen av disse prosessene kjører, Slutt dem og prøv OneDrive på nytt:
  • groove.exe
  • msosync.exe
  • msouc.exe
  • winword.exe
  • Excel.exe |
  • Powerpnt.exe

Løsning 3: Fix urealistiske datoer

 1. Åpne Windows Utforsker
 2. Klikk på OneDrive på venstre side
 3. Høyreklikk på feltet Date i overskriften og sjekk dato tatt. Dato tatt vil bli lagt helt til høyre.
 4. Skriv inn bilder i søkeboksen øverst til høyre og trykk Enter (Pass på at Vis er Detaljer )
 5. Sorter etter dato tatt
 6. Se etter en dato som har et uvanlig tidsstempel som en ferdig i fremtiden. Hvis det er en, rediger til en mer realistisk dato

Hvis ingen av disse løsningene hjalp deg, vær så snill å huske på at Windows 10 og alle dets tilhørende funksjoner fortsatt er i testfasen, så det er mulig å få problemer med ulike programmer. Hvis du fortsatt står overfor dette problemet, vennligst vent på noen fremtidig bygning av Windows 10, inntil da kan du også rapportere problemet ditt i Windows Feedback app, men det er ikke alltid en god ide.