En enkel guide for raskt å fikse ødelagte Minecraft Worlds

Å fikse ødelagte biter eller hele verdener i Minecraft er ikke nødvendigvis en vanskelig ting å gjøre. Disse korrupsjonene skjer sjelden på vaniljeversjonen av spillet, men mods har en tendens til å bryte spillet fra tid til annen.

Hvis du er på mottakersiden av dette, er vi sikker på at du har lyst til å gjenopprette den ødelagte verden i stedet for å starte fra bunnen av. Det er flere måter å fikse ødelagte Minecraft-verdener, og vi har gitt dere de to nedenfor.

Hvordan fikse ødelagt Minecraft verden i noen få enkle trinn

 1. Opprett en ny verden og hente data
 2. Prøv med Region Fixer

Løsning 1 - Opprett en ny verden

Det første du kan gjøre hvis Minecraft-verdenen blir skadet, er å skape en ny verden og bruke noen av datafilene til å hente så mye av den gamle verden som mulig. Husk at dette gjelder bare for verden, da alle dine eiendeler og slitasje ikke kan gjenvinnes. Det du trenger å gjøre er å sikkerhetskopiere den ødelagte lagre filen og bruke noen av dens datafiler til å gjenopprette den til en ny

Følg disse trinnene for å gjenopprette ødelagt Minecraft-verden:

  1. I Windows Search-linjen kopierer du inn følgende linje og trykker på Enter:
   • % appdata% \. minecraft \ sparer
  2. For resten av opplæringen, kaller vi den ødelagte verden Verden C. Kopier mappen World C, endre den til World C og lagre den i S aves- mappen.
  3. Start Minecraft og opprett den ødelagte verden som en ny verden. Navngi den Tom, lagre den og lukk Minecraft.
  4. Gå tilbake til Lagre mappe (% appdata% \ minecraft \ sparer), og du bør se en nylig opprettet Blank verden.
  5. Kopier følgende filer fra den tomme mappen for å sikkerhetskopiere verden C:
   • level.dat
   • level.dat_mcr (ikke alltid tilstede)
   • level.dat_old
   • session.lock
  6. Start Minecraft og last World C.

Løsning 2 - Prøv med Region Fixer

Hvis du har en eldre sikkerhetskopiering av din verden, kan du bruke Region Fixer til å gjenopprette den eller fjerne alt fra serveren lokalt. Korrupte verdener vil føre til at serveren din krasjer, og det er det siste vi ønsker. Det du trenger å gjøre er å laste ned sikkerhetskopien og serververdenen. Nå kan du bruke en eldre backup for å gjenopprette verden i stedet for å starte fra bunnen av.

Slik bruker du Region Fixer:

  1. Fra Multicraft-kontrollpanelet i spillet velger du Fil og deretter Sikkerhetskopiering . Lagre verden og avslutt spillet.
  2. Last ned Minecraft server verden til din PC.
  3. Last ned Region Fixer fra Gitbub, og hent det ut.
  4. Åpne kommandoprompt i vinduet for ekstraherte Region Fixer (Skift + Høyreklikk) og skriv inn følgende kommandoer:
   • cd
   • egionfixer.exe -p 4 -delete-corrupted
  5. Ikke glem å bytte ut " full katalogvei " med banen til å trekke ut Region Fixer og " full katalogbane til verdensmappe " med banen til World-mappen .
  6. Last opp verden din igjen med et FTP-verktøy og se etter endringer.

Med det sagt kan vi konkludere med denne artikkelen. Ikke glem å dele alternative løsninger eller spørsmål i kommentarfeltet nedenfor. Hvis du fortsatt står fast med en feil, bør du vurdere å legge inn forespørselen din på det offisielle forumet eller kontakte brukerstøtten.