Løsning: Lysstyrkealternativet er ikke tilgjengelig i Windows 10, 8.1, 8

For mange brukere av Windows 10, 8, er lysstyrkealternativet ikke lenger tilgjengelig i Windows 10, Windows 8 eller Windows 8.1, og dette forårsaker mye frustrasjon blant brukerne. Les nedenfor hvordan du kan fikse dette.

Hvis du er en ny Windows 10, 8 eller Windows 8.1-bruker, virker alt sannsynligvis helt annerledes og nytt for deg. Men alt er like enkelt som før, så vær ikke rasende. Lysstyrkealternativet er selvsagt tilgjengelig i Windows 10, 8 eller Windows 8.1, og er faktisk veldig enkelt å finne.

For å finne lysstyrkealternativet, trykk bare på windows logo + w for å åpne Search Charm og bare skriv inn "lysstyrke" og velg innstillingene derfra. Men hvis problemet ditt er relatert til å trykke på en tast på tastaturet eller din bærbare datamaskin, som brukeren nedenfor antyder, må du prøve andre feilrettinger.

i noen tid har lysstyrkeknappen når du trykker på innstillinger i sidelinjen utilgjengelig før jeg installerte Windows 8.1, med hurtigtastene på det trådløse tastaturet som følger med alt-i-ett-Toshiba-maskinen, som ikke virker. Lysstyrken fungerer først når jeg opprinnelig fikk datamaskinen, men ikke nå. er det på grunn av en oppdatering

Det du kan prøve er å aktivere adaptiv lysstyrke ved å følge disse trinnene:

  • Fra Kontrollpanel, skriv inn Kontrollpanel og velg Kontrollpanel.
  • Angi Vis ved: rullegardin til Kategori
  • Velg Maskinvare og lyd.
  • Velg Strømalternativer.
  • Velg koblingen Endre planinnstillingene på din nåværende strømplan

  • Velg Endre avanserte strøminnstillinger
  • Utvid skjerm
  • Utvid Aktiver adaptiv lysstyrke
  • Endre innstillingen til På og velg OK

- LES OGSÅ: Slik deaktiverer du Windows Defender's maksimal lysstyrkevarsel

HP-brukere kan fortsette og oppdatere sine Windows 10, 8.1-systemer med MyDisplay, ettersom denne forkjølingen løser sine problemer. Hvis du kjører på Nvidia, kan du prøve å laste ned de nyeste driverne som kan løse problemet. Vi anbefaler også dette tredjepartsverktøyet (100% trygt og testet av oss) for automatisk å laste ned alle driverne som er utdaterte. Hvis det fortsatt varer, la du kommentere, og vi ser sammen til en potensiell løsning.

Lysstyrkerelaterte reparasjoner i Windows 10, 8.1 og 8

Hovedproblemet som en Windows-bruker kan ha, er å oppgradere til den nyeste versjonen og ikke finne lysstyrkealternativet. For de av dere som sliter med det, er det den riktige løsningen for deg. Du finner alle mulige løsninger for å løse dette problemet.

Hvis du har et Windows 10 v1803 OS, kan du ha lysstyrken satt til maksimum. Mange brukere rapporterte denne feilen fra forskjellige bærbare datamaskiner og PC-konfigurasjoner. Forhåpentligvis er det alltid en løsning, og det er alt klart til å bli brukt av de som har lysstyrken til maksimal uten å bli satt av deg. Du finner det i denne artikkelen.