Full fix: YouTube-videoer vil ikke spille Windows 10

Vi ser på YouTube-videoer hver dag, men noen ganger kan YouTube-videoer ikke spille på Windows 10. Dette kan være et stort problem, men det finnes en måte å løse dette problemet på, og i dag skal vi vise deg hvordan.

Det er forskjellige YouTube-problemer du kan støte på, og når du snakker om problemer, er det noen problemer som brukere rapporterte:

 • Windows 10 YouTube-videoer som ikke spiller Chrome, fungerer ikke Chrome - Hvis dette problemet vises på Google Chrome, kan du prøve å deaktivere maskinvareaccelerasjon. Mange brukere rapporterte at dette virket for dem, så sørg for å prøve det ut.
 • YouTube-videoer vil ikke spille Firefox, på bærbar PC, på en hvilken som helst nettleser, Edge - Noen ganger kan dette problemet oppstå i en hvilken som helst nettleser på grunn av utvidelsene dine. Enkelte utvidelser kan forstyrre nettleseren din, så sørg for å finne og deaktivere dem.
 • YouTube-videoer vil ikke spille en feil, Chrome svart skjerm, men kan høre lyd - Dette problemet kan vises hvis driverne er utdaterte. For å fikse problemet, oppdater driverne til den nyeste versjonen og sjekk om dette løser problemet.
 • YouTube-videoer vil ikke laste inn, starte - Noen ganger vil YouTube-videoer ikke starte eller laste i det hele tatt. Dette kan være et stort problem, men forhåpentligvis vil du fikse det ved hjelp av en av våre løsninger.

YouTube-videoer vil ikke spille Windows 10

 1. Oppdater driverne
 2. Sjekk antivirusprogrammet ditt
 3. Deaktiver tilleggene
 4. Deaktiver maskinvareaccelerasjon
 5. Deaktiver avspillingsenheten
 6. Installer nettleseren din på nytt
 7. Sett inn lyddriverne på nytt
 8. Installer Media Feature Pack

Løsning 1 - Oppdater driverne

Hvis YouTube-videoer ikke vil spille på PCen, kan problemet være grafikkortdriverne dine. Flere brukere rapporterte at dette problemet skyldtes utdaterte drivere, og for å løse problemet må du bare oppdatere dem.

For å gjøre det, trenger du bare å finne en modell av grafikkortet ditt og finne riktig driver på produsentens nettsted. Når du laster ned driveren, installerer du den og sjekker om problemet fortsatt er der.

Nedlasting av drivere manuelt kan noen ganger være en kjedelig oppgave, spesielt hvis du ikke vet hvordan du finner og laster ned de nødvendige driverne. Du kan imidlertid alltid bruke tredjepartsverktøy, for eksempel TweakBit Driver Updater, for å laste ned de nyeste driverne. Dette verktøyet vil automatisk finne de riktige driverversjonene, slik at du er trygg på å laste ned og installere de feilene.

 • Få nå Tweakbit Driver Updater

Denne applikasjonen er ganske enkel å bruke, og ved å bruke den, bør du kunne oppdatere alle drivere med bare et par klikk.

Løsning 2 - Sjekk antivirusprogrammet ditt

I noen tilfeller kan dette problemet skyldes antivirusprogrammet ditt. Å ha et godt antivirus er viktig, men noen ganger kan antivirusprogrammet forstyrre systemet og forårsake ulike problemer. Hvis YouTube-videoer ikke vil spille på Windows 10, kan problemet være antivirusinnstillingene dine.

Flere brukere rapporterte problemer med ESET antivirus og SSL / TLS innstilling, men etter at deaktiverte denne funksjonen ble problemet løst. Selv om du ikke bruker ESET-antivirus, kan du prøve å deaktivere bestemte funksjoner og kontrollere om det hjelper.

Alternativt må du kanskje deaktivere hele antivirusprogrammet eller bare avinstallere det. Hvis du fjerner antivirusproblemet, løser du problemet, kanskje du bør vurdere å bytte til en annen antivirusprogramvare. Det finnes mange gode antivirusverktøy på markedet, men hvis du vil ha maksimal beskyttelse som ikke vil forstyrre systemet, foreslår vi at du prøver Bitdefender .

Bitdefender er nå verdens beste antivirusprogram med en mengde sikkerhetsfunksjoner. Real-time beskyttelse, VPN, optimalisering, skanning med flere lag og mange flere vil forvandle datamaskinen din til en ekte festning.

 • Last ned Bitdefender Antivirus 2019 til en spesiell 35% rabattpris

Løsning 3 - Deaktiver tilleggene

Mange brukere bruker ulike tilleggsprogrammer for å forbedre nettleserens funksjonalitet. Men noen ganger kan disse tilleggene forårsake problemer, men du kan fikse dem ved å deaktivere dem. For å finne ut hvilken addon som forårsaker et problem, må du gjøre følgende:

 1. Klikk på menyikonet øverst til høyre og velg Flere verktøy> Utvidelser .

 2. Nå bør du se en liste over utvidelsene dine. Klikk på den lille bryteren ved siden av utvidelsens navn for å deaktivere den. Gjenta dette for alle utvidelser på listen.

 3. Etter at du deaktiverer alle utvidelser, start Chrome på nytt og kontroller om problemet fortsatt er der.

Sjekk om problemet fortsatt er der. Hvis problemet ikke vises, kan du prøve å aktivere utvidelser en etter en til du klarer å gjenopprette problemet. Når du har funnet den problematiske utvidelsen, fjern den og kontroller om problemet er løst.

Husk at denne løsningen kan være litt annerledes avhengig av nettleseren du bruker, men du bør kunne deaktivere utvidelser ved å utføre lignende trinn.

Løsning 4 - Deaktiver maskinvareaccelerasjon

Hvis YouTube-videoer ikke vil spille på Windows 10, kan problemet være maskinvareakselerasjon. Dette er en nyttig funksjon som gjør det mulig å få bedre ytelse ved å bruke GPUen din for gjengivelse. Dessverre kan denne funksjonen også forårsake ulike problemer, men du kan fikse dem ved å deaktivere denne funksjonen:

 1. Klikk på menyknappen øverst til høyre og velg Innstillinger fra menyen.

 2. Når fanen Innstillinger åpnes, bla helt ned og klikk på Avansert .

 3. Finn System- delen, og fjern merket for Bruk maskinvareakselerasjon når det er tilgjengelig .

Når du har deaktivert denne funksjonen, må du kontrollere om problemet fortsatt er der. Husk at disse instruksjonene bare fungerer i Chrome. Andre nettlesere har også maskinvareaccelerasjon, og du bør kunne slå den av ved hjelp av lignende metoder.

Løsning 5 - Deaktiver avspillingsenheten

Ifølge brukerne kan noen ganger ikke YouTube-videoer spilles på grunn av feil med avspillingsenheten din. Disse feilene kan oppstå av ulike årsaker, men du kan fikse dem ved å deaktivere avspillingsenheten din. Dette er ganske enkelt å gjøre, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Høyreklikk volumikonet i oppgavelinjen og velg Lyder fra menyen.

 2. Naviger til kategorien Avspilling og finn standard lydenheter. Høyreklikk på det og velg Deaktiver fra menyen.

 3. Vent noen øyeblikk, høyreklikk standard lydenheten igjen, og velg Aktiver fra menyen.

Etter å ha gjort det, sjekk om problemet fortsatt er der. Flere brukere rapporterte at deaktivere standardavspillingsenheten løst problemet for dem, så sørg for å prøve det.

Løsning 6 - Installer nettleseren din på nytt

Hvis YouTube-videoer ikke vil spille på PCen, kan det hende at problemet skyldes nettleseren din. Noen ganger kan det være noen feil i nettleseren din, og en måte å løse problemet på er å installere den på nytt.

Det finnes flere metoder du kan bruke til å installere nettleseren på nytt, og den beste måten å gjøre det er å bruke avinstalleringsprogramvare som Revo Uninstaller . Hvis du ikke er kjent, vil avinstalleringsprogrammet fjerne det valgte programmet fra PCen, men det vil også fjerne alle filer og registeroppføringer som er tilknyttet det.

 • Få Revo Unistaller Pro-versjonen

Som et resultat vil det være som om søknaden aldri ble installert på PCen. Når du har fjernet nettleseren, laster du ned den nyeste versjonen og installerer den. Etter å ha gjort det, sjekk om problemet fortsatt er der.

Løsning 7 - Sett inn lyddriverne på nytt

Ifølge brukerne kan dette problemet noen ganger oppstå på grunn av lyddriverne dine. Driverne dine kan noen ganger bli ødelagt, og det vil føre til at dette og mange andre problemer oppstår. Flere brukere hevder at de løste problemet ved å installere lyddriverne på nytt.

Dette er ganske enkelt å gjøre, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Trykk Windows Nøkkel + X for å åpne Win + X-menyen. Velg nå Enhetsbehandling fra listen over resultater.

 2. Finn lyddriveren, høyreklikk den og velg Avinstaller enhet .

 3. Når bekreftelsesdialogboksen vises, merk av Fjern driverprogramvare for denne enheten, hvis tilgjengelig. Klikk nå Avinstaller .

 4. Når driveren er avinstallert, klikker du på Skann for maskinvareendringsikon og den nye driveren skal installeres automatisk.

Når standarddriveren er installert, kontroller om problemet fortsatt er der. Flere brukere rapporterte at denne metoden fungerte for dem, så sørg for å prøve det ut.

Løsning 8 - Installer Media Feature Pack

Noen ganger kan dette problemet vises hvis du ikke har de nødvendige mediekomponentene installert. Faktisk rapporterte flere brukere at YouTube-videoer ikke vil spille på grunn av manglende mediekomponenter.

Europeiske og koreanske versjoner av Windows 10 har ikke Media Feature Pack tilgjengelig, og det kan føre til ulike multimedieproblemer. Du kan imidlertid alltid laste ned de nødvendige filene manuelt. For å gjøre det, laster du ned Media Feature Pack fra Microsofts nettsted og installerer det.

Når Media Feature Pack er installert, kontroller om problemet fortsatt er der.

Hvis YouTube-videoer ikke vil spilles på PCen, kan problemet være driveren eller maskinvareaccelerasjonen. Hvis dette ikke løser problemet, kan du prøve å prøve en annen løsning fra denne artikkelen.