Topp 7 antivirus med datarekonstruksjon for 2019

Data er en av topp prioritetene for enhver bedrift i dagens digitale tidsalder.

Når du mister dataene, enten på grunn av en harddiskkrasj, eller datamaskinene og / eller enhetene blir smittet med et virus eller skadelig programvare, kan dataene dine gå tapt på grunn av skade eller korrupsjon av filene dine.

I tilfelle du mister dataene dine, må du kanskje gjenopprette datamaskinene dine og gjenopprette dataene ved hjelp av sofistikert programvare, som også krever opplært arbeidskraft til å implementere.

En vellykket datagjenoppretting kan deaktivere korrupte filer mens du laster opp og installerer nødvendige programmer eller filer, og hjelper deg med å gjenvinne dataene dine etter skade eller tap.

I dette tilfellet trenger du et godt antivirus med datagjenoppretting for å pakke ut og installere data som er tapt gjennom skade eller ødelagte filer.

Her er vår liste over det beste antivirusprogrammet med datagjenoppretting for din Windows-enhet:

 • Bitdefender
 • Bullguard
 • Panda Security Pro
 • F-Secure
 • Norton
 • Trend Micro
 • AVG Antivirus

Beste antivirus med datagjenoppretting for Windows-PCer

1

Bitdefender (anbefalt)

Bitdefender beskytter alle endepunkter, og har et integrert sikkerhetssystem for bedriften, med forenklet sikkerhet for SMB og for tjenesteleverandører.

Med Bitdefender Rescue CD, et gratis verktøy som skanner datamaskinen din i et trygt miljø uten å måtte laste inn operativsystemet.

Skannemotorer registrerer og desinfiserer selv den nyeste malware med automatiske oppdateringer, og du kan sette opp dette enten på en CD / DVD eller på en USB-flash-stasjon.

For datagjenoppretting må du opprette en Bitdefender Rescue CD / DVD med et ISO-bilde som du kan laste ned, og et bildebrennende program.

- Få nå Bitdefender

 • LES OGSÅ: Slik laster du ned og installerer Bitdefender 2018 på Windows PC
2

BullGuard (syggested)

Hvis du støter på en harddiskkrasj eller mister dataene dine gjennom ødelagte filer, kan det være katastrofalt, spesielt hvis du ikke sikkerhetskopierer dataene dine regelmessig.

Du kan kanskje gjenopprette eller gjenopprette noen data, men noen kan ikke hentes, for eksempel bilder eller videoopptak som du ikke kan gjenoppta.

Hvis datamaskinen din krasjer eller filene dine er infisert med et virus eller skadelig programvare, kan du bruke BullGuard-antivirus med datagjenoppretting som det har online backup som lar deg få tilgang til filene dine fra hvilken som helst datamaskin og gjenopprette dem fra disse sikkerhetskildene.

BullGuard gir bransjeledende beskyttelse mot alle former for trusler og har en kraftig backup for å holde filene dine trygge i tilfelle systemkrasj eller datatap, blant mange andre sikkerhetsfunksjoner.

Dens design er effektiv og behagelig, med en enkel å navigere og bruke dashbordgrensesnitt, og tydelig merkede funksjoner og handlinger.

Du kan velge mellom BullGuard Premium beskyttelse, BullGuard Internet Security eller BullGuard antivirus.

- Last ned nå Bullguard (Gratis nedlasting)

 • LES OGSÅ: 5 beste lokale data backup programvare å bruke
3

Panda Internet Security Pro 2018

Dette antivirusprogrammet med datagjenoppretting kombinerer avansert beskyttelsesteknologi, og gjenkjenningsfunksjoner, slik at du ikke trenger å panikk når du mister data.

Panda backup og data recovery beskyttelse beskytter dataene dine, slik at du ikke vil miste en enkelt fil igjen, pluss at du vil gjenopprette dem raskt og enkelt.

Det er enkelt å bruke og vedlikeholde, redusere kostnadene og minimere ressursbruk, pluss at du får garantert tilgjengelighet og konstant systemovervåking.

 • Last ned nå Panda Antivirus Pro
4

F-Secure

F-Secure antivirus for bedriften lar deg gjøre forretninger med selvtillit.

Som et antivirusprogram med datagjenoppretting, bruker F-Secure rednings-CDen, en nedlastbar dataprogramvare som lar brukerne fikse oppstart av maskinvare som er skadet av overdreven skadelig programvare.

F-Secure Rescue-CDen utfører forskjellige typer reparasjoner, inkludert datagjenoppretting, pluss PhotoRec-verktøyet som gjenoppretter data som er tapt gjennom ødelagte filsystemer, eller data slettet ved et uhell.

Den har også TestDisk-verktøyet som lar deg gjenopprette tapte partisjoner.

F-Secure nærmer seg nettbasert sikkerhet med en kombinasjon av den nyeste menneskelige ekspertisen, og forbedrer kontinuerlig teknologien for å forutsi, forebygge, oppdage og reagere på trusler.

Få F-Secure

 • LES OGSÅ: Her er 5 beste verktøy for å gjenopprette slettede bilder fra PCen
5

Norton

Norton (ved Symantec) er en enkel å bruke, rask å installere sikkerhetsantivirus med uovertruffen ytelse og garantert beskyttelse gir den beste beskyttelsen for enhver måte du velger å koble til.

Med Norton Security Premium (med sikkerhetskopiering) og Nortons online sikkerhetskopiering kan du sikre at alle dataene dine er beskyttet mot korrupsjon eller skade, samt en jevn datagjenoppretting for å gjenopprette alt eller det meste av det som ble berørt.

Norton leverer også en komplett virus- og malwarebeskyttelse for din datamaskin og enheter, identitet og personvern, beskyttelse mot Internett-trusler, fleksibel nettverkssikkerhet for å endre dine behov, og online-støtte fra Norton-teknikere.

Få Norton Security

6

AVG Antivirus

Et annet antivirusprogram med datagjenoppretting som du kanskje vil prøve, er AVG Antivirus. Dette antivirusprogrammet kommer i flere forskjellige versjoner, og den gratis versjonen gir grunnleggende beskyttelse mot virus, spionprogrammer, ransomware og annen malware.

I tillegg vil denne versjonen blokkere usikre koblinger, nedlastinger og e-postvedlegg, slik at PCen din alltid forblir trygg. En annen funksjon som du kanskje finner nyttig er muligheten til å skanne PCen din for ytelsesproblemer.

Hvis du trenger mer sikkerhet, er det en AVG Internet Security-versjon som tilbyr de samme funksjonene som forrige versjon, men den har også avansert ransomware-beskyttelse, slik at filene dine alltid forblir sikre. En annen flott funksjon er den innebygde brannmuren, slik at du enkelt kan kontrollere hvilke applikasjoner som har tilgang til Internett.

Det er verdt å nevne at denne versjonen har anti-phishing-beskyttelse, slik at PCen forblir trygg fra ondsinnede nettsteder som prøver å stjele dataene dine. En annen funksjon som du kan finne nyttig, er beskyttelse mot webkamera, slik at du enkelt kan stoppe ondsinnede brukere fra å få tilgang til webkameraet ditt uten kunnskap.

Til slutt er det den ultimate versjonen tilgjengelig. Denne versjonen har noen avanserte funksjoner som Data Safe som vil sikre at filene dine kun er tilgjengelige av autoriserte personer. Startup Optimizer er også tilgjengelig, og lar deg blokkere alle uønskede programmer fra start med PCen.

Det er verdt å nevne at denne versjonen har en App Lock-funksjon, slik at du kan forhindre at andre brukere kjører bestemte programmer. Funksjonene Anti-Theft og Device Lock er også tilgjengelige, slik at du sørger for at enheten din alltid forblir beskyttet.

Samlet gir AVG Antivirus noen fantastiske funksjoner, og hvis du leter etter et nytt antivirus, bør du kanskje vurdere å prøve AVG Antivirus.

Oversikt:

 • Malware, spyware og ransomware beskyttelse
 • Beskyttelse mot ondsinnede koblinger, nedlastinger og vedlegg i e-post
 • Innebygd brannmur
 • Anti-phishing-beskyttelse
 • Webkamera beskyttelse
 • App Lock, Enhetslås funksjoner
 • Tyverisikring

Last ned AVG Antivirus nå

7

Trend Micro

For bekymringsfri datasikkerhet er Trend Micro ditt beste antivirusprogram med datagjenoppretting.

Det er enkelt, enkelt å sette opp, pluss er klarert av mer enn en halv million bedrifter verden over, med 30 års sikkerhetskompetanse.

Trend Micro gir døgnrisiko og beskyttelse for dataene dine, med en all-in-one cloud-løsning som gir sluttpunkt, websikkerhet og e-postbeskyttelse i en problemfri pakke med automatiske oppdateringer, null vedlikehold og lave månedlige kostnader. .

Gjennom Full Disk Encryption Recovery-verktøyet kan en oppstartbar disk som brukes til å reparere en enhet hvis den ikke kan starte opp, skanne og reparere problemer som forhindrer å logge inn, og gjenopprette data, selv fra en kryptert disk.

Når en full disk krypteringsenhet er fullstendig kryptert, kan det hende du må utføre systemgjenopprettingshandlinger, som i tilfelle et ødelagt Windows-miljø.

For å utføre denne handlingen må du dekryptere stasjonen først. Dataåtervinningsmetoder er imidlertid tilgjengelige for Endpoint-krypteringsadministratorer og autentiseringskontoer for å gjenopprette data når fulldiskkrypteringsenheten ikke fungerer som den skal.

Få Trend Micro

Har du brukt noen av disse antivirusene med datagjenoppretting? Hvis så, del din erfaring med oss, eller gi oss beskjed om din favoritt som ikke gjorde listen ved å slippe en kommentar i delen nedenfor.