Slik endrer du størrelsen på ikke-resizable Windows i Windows 10, 8.1

I de fleste tilfeller har du funksjonen i Windows 10 eller Windows 8.1 operativsystemer for å endre størrelse på et vindu ved å velge mellom enten en ny app du har installert eller kanskje et vindu i en nettleser du bruker. Dessverre er det noen tilfeller der du sannsynligvis snublet over i Windows 10 eller 8.1 når du ikke kan endre størrelsen på et vindu, skjer dette vanligvis med popup-vinduene som vises enten fra feil eller varsler.

Vi har tilgjengelig et gratis program kalt "ResizeEnable" og heldigvis for oss var denne appen laget for tidligere versjoner av Windows som Windows 7 eller Windows Vista, men det fungerer fortsatt like bra i Windows 10 eller Windows 8.1. Les nedenfor detaljert utklaringen om hvordan du installerer denne appen i Windows 10, 8.1 operativsystemet og hvordan du bruker det riktig.

Kan du endre størrelsen på ikke-omstillbare vinduer i Windows 10 og Windows 8.1?

Denne appen er ganske enkel å bruke, og i utgangspunktet er alt det som gjør det mulig å endre størrelsen på et vindu som normalt ikke kan resiseres i Windows-operativsystemet.

For å installere denne appen på Windows 10, 8.1 operativsystemet, følg linken som er oppført nedenfor:

Last ned her ResizeEnable app for Windows 8 og Windows 8.1 enheter

Etter at du har sluttet å klikke på lenken ovenfor, vil du bli ledet av Windows med en melding som du må velge ved å venstre-klikke på det andre alternativet "Lagre som". Etter at du har valgt riktig alternativ, må du venstre klikke på knappen "OK" som ligger på undersiden av vinduet.

Merknad 1 : Kjørbarheten skal lastes ned til Windows 10 eller Windows 8.1-enheten.

Merknad 2 : Det anbefales å laste ned kjørbar til skrivebordet for enkel tilgang.

Etter at nedlastingen er ferdig, dobbeltklikk dobbeltklikk på ikonet, og det vil starte installeringen av denne appen. Også når installasjonen er ferdig, vil det etterlate et ikon til systemstatusfeltet ditt som vil løpe i løpet av bruken av Windows 10 eller 8.1-enheten, og det vil tillate deg å endre størrelsen på noen av vinduene du har i systemet og dermed gjøre det bedre for deg å se dem.

I mange tilfeller vil du kanskje endre størrelsen på ikke bare feilmeldingsvinduer, men også noen elementer på skrivebordet ditt. Å tilpasse slike ting som oppgavelinjer og menyer kan øke produktiviteten. For alle dere interessert, her er en metode for å endre størrelsen på Start-menyen i Windows. Du kan finne flere tips og triks om hvordan du tilpasser skrivebordet ditt ved å søke i nettstedets søkelinje.

Så du kan se at bare ved å laste ned denne appen, er du nå i stand til å endre størrelsen på alle dine vinduer etter ønske og gjøre bruk av Windows 8-systemet litt enklere fra nå av. Skriv til oss under dine meninger om dette emnet, og hvis denne appen fungerte for operativsystemet ditt.