Hvordan fikse spillkrasj og andre problemer på Windows 10 Creators Update

Windows 10 Creators Update gir spillerne en helt ny spillopplevelse. Microsofts nyeste OS introduserer spillmodus, en ny funksjon som forbedrer datamaskinens spillytelse. I andre ord kommer Windows 10 nå med sin egen innebygde gameplay-booster, og eliminerer behovet for tredjepartsprogrammer.

Når det gjelder spill, har mange Windows 10 Creators Update-spillere allerede bekreftet at dette operativsystemet øker spillet FPS med 4% i gjennomsnitt.

Dessverre har Windows 10 Creators Update-spillopplevelsen vært en ujevn tur for mange spillere. Mer spesifikt, spill ofte krasjer eller er berørt av ulike andre problemer på Windows 10 Creators Update.

Jeg har nettopp oppdatert til Windows 10 Creators Update (Versjon 1703, Build 15063), og Forza Horizon 3 laster ikke lenger. Når jeg starter spillet ser jeg Playground Games og Turn 10 Studios animasjoner, og så kommer jeg til skjermen som har lysbildefremvisning av biler og sier "Trykk Enter / A for Continue". Når jeg treffer for å fortsette, står det "Loading, Please Wait", og så skjer ingenting noen gang. [...] Spillet sier "Laster, vennligst vent" på ubestemt tid.

Det ser ut til at skyldige er Xbox Game DVR, et verktøy som gjør at spillerne kan spille inn og dele spillvideoer og skjermbilder. Opprettelsesoppdateringen aktiverer Xbox DVR som standard.

Windows 10 Creators Update-spillet krasjer [FIX]

  1. Åpne Xbox-appen. Appen er stiftet til Start-menyen som standard. Du kan også åpne den gjennom apper.
  2. Logg inn> gå til Innstillinger> velg GameDVR.
  3. Slå av "Spill spillklipp og skjermbilder med Game DVR" -alternativet.

Hvis deaktivere spill-DVR ikke løser disse problemene, oppdaterer du grafikkdriverne. Bruk koblingene nedenfor for å laste ned og installere de nyeste oppdateringene for grafikkdriveren:

  • NVIDIA videokort
  • AMD-skjermkort
  • Intel videokort