Full Fix: En annen installasjon pågår Office 365

Får du feilkode 0-1018 0 når du installerer Office 365? Det sier: " Vi beklager, men vi kunne ikke starte Office-installasjonen din. En annen installasjon pågår. "Dette skyldes vanligvis en annen Office-installasjon eller oppdateringsprosess i bakgrunnen eller eldre MS Office-installasjonsfiler som ikke er grundig fjernet fra Windows. Her er noen måter du kan fikse det, og få Office 365 oppe og kjører.

En annen installasjon pågår feil, hvordan fikseres den?

En annen installasjon pågår meldingen kan forhindre deg i å installere Office 365 på PCen. Dette kan være et stort problem, og når det gjelder installasjonsproblemer, er det noen problemer som brukere rapporterte:

 • Microsoft Office-feilkode 0-1018 (0) - Dette problemet kan oppstå hvis systemfilene dine er skadet, men for å fikse problemet, må du reparere installasjonen ved å utføre en SFC- og DISM-skanning.
 • Office 365 feilkode 0 - Denne feilen kan noen ganger oppstå på grunn av antivirusprogrammet ditt, og for å løse problemet må du midlertidig deaktivere antivirusprogrammet og kontrollere om det hjelper.
 • Kunne ikke starte Office-installasjonsfeilkoden 0-1018 (0) - En annen årsak til dette problemet kan være brannmuren, og hvis du ikke kan installere Office, må du passe på å deaktivere Windows-brannmuren midlertidig og kontrollere om det hjelper.
 • Feil 1500 En annen installasjon pågår Microsoft Office - Hvis du støter på denne feilmeldingen, må du passe på å deaktivere andre installasjoner som kan kjøre i bakgrunnen. Du kan enkelt gjøre det ved å bruke Oppgavebehandling.

Løsning 1 - Sjekk antivirusprogrammet ditt

I enkelte tilfeller kan det oppstå en annen installasjon på grunn av antivirusprogrammet ditt. Tredjeparts antivirus kan ofte forstyrre systemet ditt og forårsake at dette og andre problemer oppstår.

For å fikse problemet, anbefales det å midlertidig deaktivere visse antivirusfunksjoner eller antivirusprogrammet ditt helt og holdent. Hvis det ikke virker, ville ditt neste skritt være å helt fjerne tredjeparts antivirus fra PCen.

Windows 10 leveres med Windows Defender som fungerer som standard antivirus, så selv om du fjerner et tredjeparts antivirusprogram, bør du forbli beskyttet. Hvis du fjerner antivirusproblemet, løser du problemet, bør du vurdere å bytte til en ny antivirusløsning. Hvis du vil ha maksimal beskyttelse som ikke vil forstyrre systemet, bør du prøve BullGuard .

Løsning 2 - Sjekk etter en annen installasjonsprosess

Noen ganger kan det hende du har en annen installasjon som kjører i bakgrunnen, og det kan gi deg En annen installasjon er i gang under melding mens du installerer Office 365. For å fikse dette problemet må du stoppe installasjonen alene eller bruke Oppgavebehandling til å avslutte installasjonsprosess.

For å gjøre det, følg bare disse trinnene:

 1. Trykk Ctrl + Shift + Esc for å starte Oppgavebehandling .
 2. Når Oppgavebehandling åpnes, finn installasjonen som kjører i bakgrunnen. Kontorinstallasjonsprosesser er vanligvis IntergratedOffice.exe og Microsoft Click-to-Run .
 3. Høyreklikk installasjonsprosessen og velg Avslutt oppgave fra menyen.

Det er også verdt å nevne at Windows Installer og msiexec prosesser kan føre til at dette problemet vises, så hvis du ser dem kjører, må du passe på å deaktivere dem. Etter å ha avsluttet den problematiske prosessen, prøv å installere Office på nytt.

Løsning 3 - Løs feil 0-1018 0 Med System File Checker

I noen tilfeller kan installasjonen din bli ødelagt, og det kan føre til at en annen installasjon pågår for å vises. Hvis du støter på dette problemet mens du prøver å installere Office 365, kan du kanskje løse problemet ved å utføre en SFC-skanning. For å gjøre det, følg disse trinnene:

 1. Trykk Windows Nøkkel + X for å åpne Win + X-menyen. Alternativt kan du høyreklikke på Start-menyknappen. Velg Kommandoprompt (Admin) eller PowerShell (Admin) .

 2. Etter at Command Promp starter, skriver du inn sfc / scannow og trykker Enter for å kjøre den.

 3. SFC skal nå starte. Det er verdt å nevne at skanningen kan ta rundt 15 minutter, så ikke forstyrre den.

Når SFC-skanningen er ferdig, kontroller om problemet er løst. Flere brukere rapporterte at problemet kan fortsette selv etter at du har kjørt en SFC-skanning. Hvis det er tilfelle, må du kjøre DISM-skanning ved å gjøre følgende:

 1. Start Kommandoprompt som administrator.
 2. Skriv inn DISM / Online / Cleanup-Image / RestoreHealth- kommandoen og trykk Enter for å kjøre den.

 3. Husk at DISM-skanning kan ta omtrent 20 minutter, så ikke forstyrre det.

Etter at DISM-skanningen er ferdig, kontroller om problemet fortsatt er der. Hvis problemet fortsatt er der, eller hvis du ikke kunne utføre en SFC-skanning før, må du sørge for å kjøre SFC-skanningen på nytt.

Løsning 4 - Register Office 365 DLL Dependencies

Office 365 kan mangle noen DLLer (dynamiske koblingsbibliotekfiler) som kreves for å starte. Du kan fikse det ved å registrere DLL-avhengigheter som følger.

 1. Trykk på Win-tasten + R-hurtigtasten for å åpne Kjør.
 2. Skriv deretter inn 'regsvr32 office start.dll' i tekstboksen Kjør som vist nedenfor.

 3. Nå kan du trykke på OK- knappen eller Enter for å registrere DLL-avhengighetene.

Løsning 5 - Avinstaller andre Office Versjoner

Noen ganger kan tidligere versjoner av Office forstyrre din nåværende installasjon og føre til at en annen installasjon pågår, som vises. Hvis det er tilfelle, må du finne og fjerne alle Office-installasjoner fra PCen.

Du kan gjøre det ved hjelp av den vanlige metoden, men denne metoden kan noen ganger forlate bestemte filer og registeroppføringer bak. Disse gjenværende filene kan forstyrre fremtidige Office-installasjoner, derfor anbefales det alltid å bruke avinstallasjonsprogramvare for å fjerne programmer fra PCen.

Hvis du ikke er kjent med det, er avinstalleringsprogramvaren et spesielt program som kan fjerne ethvert program fra PCen, men det vil også fjerne alle filer og registeroppføringer knyttet til det programmet.

Hvis du leter etter en enkel å bruke avinstallasjonsprogramvare, anbefaler vi at du prøver å utføre Revo Uninstaller . Når du fjerner alle tidligere versjoner av Office fra PCen, bør problemet løses helt.

Løsning 6 - Kjør Office 365 FIXIT Tool

 1. Det finnes også et Office 365 FIXIT-verktøy som helt fjerner MS Office installasjonsfiler. Du kan åpne det ved å trykke på Last ned- knappen på denne siden.
 2. Åpne deretter mappen du lagret Office 365 FIXIT-verktøyet til, og velg 015-ctrremove.diagcab for å åpne vinduet under.

 3. Klikk på Avansert, og merk av for Gjør reparasjoner automatisk .
 4. Trykk nå på Neste- knappen i vinduet.
 5. Deretter kan du velge et Apply this fix- alternativ. Feilsøkingsprogrammet vil da slette eksisterende MS Office-filer, noe som kan ta opptil 30 minutter.
 6. Når feilsøkingsprogrammet er ferdig, trykker du på Neste og Lukk .
 7. Trykk på Start- menyknappen og start Windows på nytt.

Løsning 7 - Deaktiver Windows-brannmur

Noen ganger En annen installasjon pågår, feil kan oppstå på grunn av Windows-brannmur. Office 365-installasjoner trenger å laste ned bestemte filer fra Internett, og hvis brannmuren blokkerer det, kan du støte på visse feilmeldinger.

For å fikse dette problemet anbefales det at du midlertidig deaktiverer brannmuren. For å gjøre det, følg bare disse enkle trinnene:

 1. Trykk Windows Key + S og skriv inn brannmur . Velg Windows Defender-brannmur fra listen.

 2. Vinduer Defender Firewall- vinduet åpnes nå. Velg Slå Windows Defender-brannmur på eller av fra menyen til venstre.

 3. Velg nå Slå av Windows Defender-brannmur (ikke anbefalt) for både private og offentlige nettverk. Når du er ferdig, klikker du OK for å lagre endringer.

Når du har deaktivert Windows-brannmur, kan du prøve å installere Office 365 igjen og kontrollere om problemet oppstår. Når du klarer å installere Office 365, slår du tilbake på brannmuren.

Løsning 8 - Installer de nyeste oppdateringene

Noen ganger kan denne feilmeldingen vises på grunn av visse feil på systemet. Men Microsoft jobber hardt for å fikse disse problemene, og den beste måten å fikse dem på er å installere de nyeste oppdateringene.

For det meste installerer Windows 10 de manglende oppdateringene automatisk, men noen ganger kan du hoppe over en oppdatering eller to. Du kan imidlertid alltid se etter oppdateringer manuelt ved å gjøre følgende:

 1. Åpne Innstillinger-appen . Du kan gjøre det øyeblikkelig ved å bruke Windows Key + I snarvei.
 2. Når Innstillinger app åpnes, må du navigere til Oppdater og Sikkerhets seksjon.

 3. Klikk på Søk etter oppdateringer .

Windows vil nå se etter tilgjengelige oppdateringer. Hvis noen oppdateringer er tilgjengelige, blir de lastet ned automatisk i bakgrunnen og installert så snart du starter datamaskinen på nytt. Når systemet ditt er oppdatert, sjekk om problemet fortsatt er der.

Nå bør du kunne installere Office 365 på Windows 10 med disse feilene. Microsoft Support and Recovery Assistant-verktøyet for Office 365 og Outlook, som dette Windows-rapportposten inneholder ytterligere detaljer for, kan også være nyttig for å fikse feil 0-1018 0 og andre ting.