Windows 10-feil når du prøver å åpne hjelpefil [FIXED]

Det har vært tilfeller av feil å beskjære opp når du prøver å åpne hjelp i Windows 10. Det samme kan også mene om Windows 8, som også hadde et lignende problem, selv om mange beklagede at det samme var tilbake på Windows 10 også.

Når det er sagt, er det alltid lett å få ting til å fungere igjen, og alt dette kan oppnås ved hjelp av noen enkle trinn.

Slik løser du feil ved åpning av hjelpefil i Windows 10

Feilen kan løses ved å kjøre System File Checker, men det anbefales at du kjører Inboks Deployment Image Servicing og Management DISM før System File Checker kjøres. Slik gjør du det.

Løsning 1: Kjør Deployment Image Servicing and Management (DISM)

  • For å gjøre dette, åpne ledeteksten som igjen kan gjøres på flere måter. HøyreklikkStart og velg Kjør . I dialogboksen Kjør skriver du cmd og trykker Enter for å starte Windows-kommandoprompten . Eller du kan også bare skrive cmd i søkefeltet i Cortana og trykke på Enter . Fra søkeresultatet, høyreklikk på Kommandoprompt og velg Kjør som administrator .
  • I kommandoprompten, skriv exe / Online / Cleanup-bilde / Restorehealth .

  • Det kan ta noen minutter for operasjonen å fullføre. Når det gjelder selve kommandoen, bruker den Windows Update-funksjonen til å finne filer som mangler i systemet. Som sådan vil kommandoen bare fungere hvis Windows Update-klienten er i perfekt rekkefølge.

Men hvis det ikke er tilfelle, vil du kreve en Windows 10 installasjonsdisk for å reparere anomalier på systemet ditt. Her er kommandoen for å gjøre det samme:

DISM.exe / Online / Cleanup-Image / RestoreHealth / Source: C: RepairSourceWindows / LimitAccess

Her erstattes delen C: RepairSourceWindows / LimitAccess med den faktiske stasjonsplasseringen til Windows-installasjonen på PCen.

Løsning 2: Utfør System File Checker-skanning

For å gjøre dette, skriv sfc / scannow i ledeteksten .

Dette vil starte en skanning av alle systemfiler på din PC, inkludert de beskyttede filene også. Deretter vil de ødelagte filene bli erstattet automatisk med en bufret kopi som er tilgjengelig i den komprimerte mappen på % WinDir% System32dllcache .

Også poenget å merke seg her er at SFC-skanningen kan ta flere minutter å fullføre. Vent til prosessen er fullført før du lukker kommandoprompt. Også, når skanningen er over, får du se en av de følgende meldingene.

  • Windows Ressursbeskyttelse fant ingen integritetsbrudd.

I dette tilfellet vil du vite at skanningen er fullført, og at systemet ikke har noen filavvik som korrupte eller manglende filer.

  • Windows Resource Protection kunne ikke utføre den forespurte operasjonen.

Dette igjen er et annet problem, men kan løses enkelt ved å utføre SFC-skanningen i sikker modus . Du må også sørge for at PendingDeletes og PendingRenames-mappene eksisterer under % WinDir% WinSxSTemp for at operasjonen skal kunne fullføres.

  • Windows Ressursbeskyttelse fant korrupte filer og reparerte dem.

Detaljer er inkludert i CBS.Log% WinDir% LogsCBSCBS.log .

Dette peker også på at skanningen er vellykket mens du kan se på tilleggsinformasjonen hvis du ønsker det. Kan være nyttig for nerdene.

  • Windows Resource Protection fant korrupte filer, men klarte ikke å fikse noen av dem.

Detaljer er inkludert i CBS.Log% WinDir% LogsCBSCBS.log .

Dette igjen er noe som er best i nektene, da det ville kreve å reparere de ødelagte filene manuelt. Du kan starte med å finne de ødelagte filene ved å gå gjennom detaljene i System File Checker-prosessen. Deretter må du erstatte det samme ved hjelp av en annen kopi av filen du er sikker på, er feilfri.

Det er alt. Dette bør bidra til å håndtere feilen du møter når du åpner hjelp i Windows 10.

Også, her er noen ekstra ressurser verdt å sjekke.

  • FIX: Vi trenger din hjelp for å fullføre tilføyelsen av en funksjon
  • Slik aktiverer eller deaktiverer du Windows 10 Feilrapporteringstjeneste
  • File Association Helper: Hva du trenger å vite om det og hvordan du fjerner det