Full Fix: Kan ikke spille Sims 4 på Windows 10, 8.1 og 7

Windows 10 tilbyr alle slags forbedringer til brukerne, men til tross for forbedringene, er Windows 10 ikke et perfekt operativsystem, og det er noen problemer fra tid til annen. Et av disse problemene er relatert til et videospill som heter Sims 4, og brukere rapporterer at de ikke kan spille Sims 4 på Windows 10.

Hvordan håndtere problemer med Sims 4 i Windows 10

The Sims 4 er et flott spill, men mange brukere rapporterte at de ikke kan spille Sims 4 på sin PC. Når det gjelder The Sims 4, rapporterte brukerne følgende problemer:

 • Sims 4 Play-knapp gråte ut - Mange brukere rapporterte at de ikke kan spille Sims fordi spilleknappen er gråtonet. Dette kan være et irriterende problem, men du bør kunne fikse det med en av våre løsninger.
 • Sims 4 åpnes ikke i Origin - Hvis Sims 4 ikke kan starte i Origin, kan problemet være spillbufferen. Bare fjern Origin-hurtigbufferen og kontroller om det løser problemet.
 • Kan ikke spille Sims 4 på grunn av skjermkort - Hvis du ikke kan spille Sims 4 på grunn av skjermkortet ditt, må du sørge for at de nyeste driverne er installert. I tillegg må du være sikker på at du bruker det eneste dedikerte grafikkortet til å kjøre Sims 4.
 • Sims 4 svarer ikke, jobber, åpner, laster - Hvis Sims 4 ikke kjører på PCen, må du være sikker på at du har de nødvendige DirectX- og C ++-omfordelingene installert. Du kan installere disse komponentene fra Sims 4-installasjonsmappen.
 • Sims 4 krasjer, fryser - Et annet vanlig problem med The Sims 4 er hyppig krasj og frysing. Dette er sannsynligvis forårsaket av innstillingene dine, men etter å ha endret dem bør problemet løses.

Det er ikke noe mer frustrerende enn å kjøpe et videospill og ikke kunne spille det. Brukere rapporterer at Sims 4 slutter å fungere plutselig, og dette kan være ganske frustrerende, men det er få løsninger på dette problemet.

Løsning 1 - Slett lastCrash.txt og lastException.txt-filer fra mappen din Sims 4

Første ting vi skal prøve for å løse Sims 4-problemer i Windows 10, er å slette et par filer fra Sims 4, lagrer mappen. Bare følg trinnene ovenfor, for å slette disse filene:

 1. Gå til C: UsersYOUDocumentsElectronic ArtsThe Sims 4- mappen.
 2. Finn lastCrash.txt og lastException.txt- filer og slett dem.
 3. Når du har slettet disse filene, prøv å kjøre Sims 4 igjen.

Løsning 2 - Oppdater grafikkortdriverne

Hvis du ikke kan spille Sims 4 på PCen, kan problemet være relatert til grafikkortdriverne. Utdaterte drivere kan føre til at spillet ditt krasjer og opplever ulike problemer. For å fikse dette problemet må du være sikker på at du oppdaterer grafikkortdriverne. For å se hvordan du gjør det, kan du se vår guide om hvordan du oppdaterer grafikkortdrivere.

Siden oppdatering av drivere manuelt kan være en lang og kjedelig prosess, vil du kanskje bruke et verktøy som automatisk vil oppdatere alle driverne for deg. Vi anbefaler at du laster ned DriverFix for å gjøre det automatisk. Dette verktøyet hjelper deg å unngå permanent skade på PCen din ved å laste ned og installere feil driverversjoner.

 • Få nå DriverFix fra den offisielle nettsiden

Ansvarsfraskrivelse : Noen funksjoner i dette verktøyet er ikke gratis.

Løsning 3 - Flytt Sims 4-mappen

Denne løsningen er noe lik den forrige. Igjen, kanskje noe er galt med din Sims 4 lagrer mappe, så vi skal helt gjenskape denne mappen. For å gjøre nye Sims 4 lagrer mappe, gjør følgende

 1. Gå til C: UsersYOUDocumentsElectronic ArtsThe Sims 4- mappen.
 2. Høyreklikk mappen og velg Klipp ut .
 3. Gå nå til skrivebordet ditt, høyreklikk det og trykk Lim inn .

Denne mappen inneholder alle dine lagrede spill, og etter at du har flyttet det, vil spillet gjenskape det etter at du har startet det på nytt. Dessverre, ved å gjøre dette, vil du slette alle dine lagrede spill og spill fremgang, men problemet vil bli løst. Men hvis problemet fortsatt eksisterer, lagrer mappen 4 ikke mappen, det er ikke et problem, slik at du kan erstatte nyopprettede Sims 4-mappen med den fra skrivebordet, for å få spillet fremover.

Løsning 4 - Slå av proxy-servere

 1. I søkefeltet skriv inn inetcpl.cpl . Velg inetcpl.cpl fra listen over resultater.

 2. Dialogboksen Internett-alternativer skal åpnes, og nå må du gå til Tilkoblinger- fanen. Trykk LAN-innstillinger- knappen i Innstillinger for lokalnettverk (LAN) .

 3. Fjern merket for Bruk en proxy-server for ditt LAN (Disse innstillingene gjelder ikke for oppringing eller VPN-tilkoblinger) . Klikk på Bruk og OK for å lagre endringene.

Etter å ha gjort disse endringene, sjekk om problemet med Sims 4 fortsatt forekommer

Løsning 5 - Ekskluder spillmappen fra ditt Antivirus

Dette er noen ganger et problem med antivirusprogramvare, så den beste løsningen er å legge til installasjonsmappen til Sims 4 til ekskluderingslisten. Dette er forskjellig for hver antivirusprogramvare, så du må finne ut hvordan du gjør det for ditt antivirusprogram.

I tillegg kan du midlertidig slå av antivirusprogramvaren din. Dette er kanskje ikke den beste løsningen for noen brukere, spesielt hvis du er svært bekymret for din sikkerhet. I noen tilfeller må du kanskje bytte til en annen antivirusløsning for å løse problemet. Hvis du leter etter et nytt antivirus, anbefaler vi sterkt at du prøver Bitdefender, BullGuard eller Panda Antivirus .

Løsning 6 - Tilbakestill spillalternativene

For å gjøre dette må du gjøre følgende:

 1. Start opprinnelse .
 2. Klikk på ikonet.
 3. Velg Spillalternativer> Bærermodus .

Løsning 7 - Ekskluder spillfiler fra forebygging av dataforebygging

Data Execution Prevention forstyrrer noen ganger annen programvare, så det kan være best for deg å deaktivere det for Sims 4.

 1. Trykk Windows Key + S og skriv inn systeminnstillinger . Velg Vis avanserte systeminnstillinger fra listen.

 2. Klikk på Innstillinger- knappen i avspillingsdelen .

 3. Klikk på kategorien Data Utførelsesforebygging . Velg Slå på DEP for alle programmer og tjenester, unntatt de jeg velger alternativ, og klikk deretter Legg til- knappen.

 4. Legg til alle .exe-filer fra C: Programfiler (x86) Electronic ArtsThe Sims 4GameBin .
 5. Klikk på OK for å lagre endringene.

Etter å ha gjort disse endringene, bør Sims 4 begynne å fungere igjen.

Løsning 8 - Endre prosessaffinitet

 1. Pass på at Sims 4 kjører. Du kan trykke Alt-Tab for å bytte fra spillet tilbake til skrivebordet.
 2. Trykk Ctrl + Shift + Esc for å starte Oppgavebehandling .
 3. Valgfritt: Når Oppgavebehandling åpnes, klikker du på Flere detaljer- ikonet hvis du ikke har alle alternativene vist.
 4. Gå til Detaljer- fanen. Finn Sims 4-prosessen, høyreklikk den og velg Sett tilhørighet .

 5. Process Affinity Dial-boksen skal åpnes, og du må velge bare én CPU. Klikk på OK og lukk oppgavebehandleren.

Hvis denne løsningen fungerer, må du gjenta det hver gang du starter Sims 4.

Løsning 9 - Endre kommandolinjeparametrene

 1. Start opprinnelsen .
 2. Gå til My Games- delen og høyreklikk Sims 4 .
 3. Velg Egenskaper .
 4. Finn kommandolinjen Arguments tekstboksen og skriv inn -w und .
 5. Klikk på Bruk for å lagre endringene dine.

Løsning 10 - Endre grafiske innstillinger

Dette gjelder bare Intel-grafikkort, hvis du ikke bruker Intel-grafikk, kan du hoppe over denne løsningen.

 1. På kontrollpanelet Søk bar og velg Kontrollpanel fra listen.

 2. Kontrollpanelvinduet åpnes. Nå i adresselinjen skriver du KontrollpanelAlle kontrollpanelelementer og trykker på Enter .

 3. Nå skal alle kontrollpanelelementer vises. Finn Intel Graphics and Media og klikk på den.
 4. Et nytt vindu åpnes, klikker på Avanserte innstillinger og deretter 3D .
 5. Endre innstillingene for 3D-kvalitet .
 6. Deretter klikker du på Strøm, og endrer strøminnstillingen til maksimal ytelse .
 7. Klikk på Bruk for å lagre endringene.

Etter å ha gjort disse endringene, kontroller om problemet er løst.

Løsning 11 - Start spillet i kompatibilitetsmodus

Sims 4 bør være kompatibel med Windows 10, men det er kanskje noen deler av programvaren som er i konflikt med operativsystemet. For å sjekke det, start spillet i kompatibilitetsmodus, og se om det starter og fungerer normalt:

 1. Høyreklikk på snarveien Sims 4 og velg Egenskaper fra menyen.

 2. Gå til kategorien Kompatibilitet . Sjekk Kjør dette programmet i kompatibilitetsmodus for og Kjør dette programmet som administrator. Klikk på Bruk og deretter OK .

Etter å ha gjort det, bør Sims 4 kjøre i Kompatibilitetsmodus og med alle nødvendige privilegier uten problemer.

Løsning 12 - Installer Microsoft Crystal Reports omfordelbar

Sims 4 er avhengig av Microsoft Crystal Reports Redistributable, så du må kanskje installere den på nytt.

 1. I søkelinjen skriver du vcredist_x64 eller vcredist_x86 avhengig av hvilken versjon av Windows du bruker. Åpne filen fra resultatene.
 2. Følg instruksjonene for å installere Microsoft Visual Crystal Reports

Løsning 13 - Fjern opprinnelsesbufferen

Mange brukere rapporterte at de ikke kan spille Sims 4 på grunn av ødelagt Origin-cache. Du kan imidlertid enkelt fikse dette problemet ved å fjerne opprinnelsesbufferen. For å gjøre det, følg bare disse enkle trinnene:

 1. Åpne File Explorer.
 2. Nå må du avsløre skjulte filer og mapper. For å gjøre det, klikker du bare kategorien Vis i Filutforsker og merker Skjulte elementer .
 3. Gå nå til C: ProgramDataOrigin og slett alle filer og kataloger bortsett fra LocalContent .
 4. Gå nå til C: UsersAppDataLocal- katalogen, finn Origin- mappe og slett alle filer fra den. Til slutt naviger til C: Brukere AppDataRoaming- katalogen, finn Origin- mappe og fjern alle filer og kataloger fra den.

Når du har fjernet opprinnelsesbufferen, kan du prøve å kjøre spillet og sjekke om det fungerer.

Løsning 14 - Flytt modene dine til en annen katalog

Mange brukere bruker ulike mods mens du spiller Sims, men noen ganger kan disse modsene føre til problemer med Sims 4. Hvis du ikke kan spille Sims 4, må du flytte hele modkatalogen til skrivebordet. Opprett nå en ny mods-mappe for Sims 4, og flytt mods en etter en eller i grupper fra skrivebordet til den nye mods-katalogen.

Ved å gjøre det, bør du kunne finne den problematiske moden som hindrer deg i å kjøre spillet.

Det ville være alt, som du kan se, vi tilbød deg en stor liste over løsninger, som vi håper at minst en av dem vil være nyttig. Hvis du har kommentarer eller spørsmål, bare nå for kommentarseksjonen nedenfor.