Fiks: Windows 10 oppdateringsfeil 0x80070652

I tillegg til overflod av de nye funksjonene, har Windows 10 også noen særegne problemer som sjelden ble sett i de tidligere systemutgavene.

En av de problematiske segmentene av Windows 10 er oppdateringsfeilene som noen ganger er vanskelig å takle. For å gjøre ting enda vanskeligere, er det ingen måte å ignorere oppdateringer, slik det var tilfellet i noen andre Windows-versjoner. I hvert fall ikke uten noe arbeid. Ikke ta feil, det anbefales at du installerer oppdateringer, men hva om noen irriterende feil forhindrer deg i å gjøre det?

Akkurat som feilen, vil vi prøve og adressere i dag. Denne feilen går etter koden 0x80070652, og hvis du har møtt den, bør du definitivt sjekke løsninger som vi har gitt nedenfor.

Slik løser du oppdateringsfeil for Windows 10 med koden 0x80070652

Start PCen på nytt og kjør Windows Feilsøkingsverktøy

Det første åpenbare skrittet er PC-omstart. Ved flere anledninger løst ubehagelige brukere opp oppdateringsproblemer ved en enkel omstart. Omstart kan fjerne tilførselen som følge av noen av systemets funksjoner, som tredjepartsprogrammer eller oppdateringstjenester.

En annen ting du bør gjøre så snart som mulig, er skjult under den oppussede feilsøkingsmenyen som fulgte med opphavsmannens oppdatering. Vi har nå feilsøkingsverktøyene som dekker de fleste systemfeilene på ett sted. Du kan bruke feilsøkingsprogrammet for Windows Update på denne måten:

 1. Trykk på Windows + I for å åpne appen Innstillinger.
 2. Åpne oppdatering og sikkerhet.
 3. Klikk på Feilsøking under venstre rute.

 4. Klikk på Windows Update og Kjør feilsøkingsprogrammet.

Avinstaller nyeste oppdateringer og prøv igjen

Med Windows 10 fikk vi oss en hel masse obligatoriske oppdateringer installert på (nesten) daglig. Og det er ganske vanskelig å forhindre at de vises, nesten umulig. Men du kan i det minste avinstallere dem hvis noe går galt og se etter oppdateringer på nytt.

Følg instruksjonene og håper det beste:

 1. Åpne Innstillinger-appen.
 2. Åpne oppdatering og sikkerhet.
 3. Klikk Windows Update i venstre rute.
 4. Klikk på Avanserte alternativer.
 5. Velg Vis oppdateringsloggen.
 6. Klikk på Avinstaller oppdateringer.

 7. Velg den siste oppdateringen som sannsynligvis forårsaket problemet, og avinstaller det.
 8. Sjekk etter oppdateringer igjen og pass opp for eventuelle forstyrrelser som kan ødelegge oppdateringen under prosessen.

Hvis problemet ditt blir dypere enn dette, vil du sannsynligvis sjekke de resterende løsningene.

Kjør batch scriptet

Det er ikke uvanlig for Windows-oppdateringstjenestene å ikke reagere. Men heldigvis er det en måte å tilbakestille dem på. Nå kan du gjøre det manuelt ved å tilbakestille bestemte oppdateringstjenester eller bruke det forhåndsdefinerte batch-skriptet som kan gjøre det for deg. Du kan bruke batchfilen i noen enkle trinn, og det er slik:

 1. Last ned skriptfilen herfra.
 2. Høyreklikk på filen og kjør den som administrator.
 3. Når prosessen er ferdig, start datamaskinen på nytt og sjekk for oppdateringer en gang til.

Hvis du vil lage skriptet på egen hånd, kan du se de komplette instruksjonene i denne artikkelen.

Installer oppdateringsfilen manuelt

Hvis du har et problem med en stor oppdatering (build), må du kanskje gjenopprette systemet for å starte fra starten. Heldigvis er det ikke tilfelle med de små sikkerhetsoppdateringene eller kumulative oppdateringene. Du kan laste ned dem fra Microsofts offisielle nettsted og installere dem manuelt. Følg disse instruksjonene for å installere oppdateringsfilen manuelt:

 1. Gå til Microsoft Update-katalognettstedet.
 2. Skriv nummeret til KB i søkefeltet.
 3. Last ned filen og kjør den.
 4. Når installasjonen er ferdig, start datamaskinen på nytt.

På slutten, hvis alle disse trinnene ikke var nok til å overvinne feilen, kan du bruke det siste trinnet for å tvinge oppdateringene.

Bruk Media Creation-verktøyet til å installere oppdateringer

Media Creation Tool ble introdusert med Windows 10 for å forbedre den digitale leveransen av systemet sterkt. Og det er mer enn et velkomment verktøy for mange oppgraderings- / installasjonsprosedyrer. I tillegg kan du bruke den til å tvinge oppdateringene og overgå problemene som følger med standardover-oppdateringssystemet.

Slik kan du bruke den til å laste ned og installere oppdateringer manuelt:

 1. Last ned Media Creation Tool her.
 2. Bare i tilfelle, backup data og lisensnøkkel.
 3. Start skrivebordsklienten og klikk Oppgrader denne PCen nå.
 4. Verktøyet bør oppnå og installere tilgjengelige oppdateringer.
 5. Deretter starter datamaskinen på nytt, og du er god til å gå.

Det burde pakke det opp. Disse metodene kan brukes til et stort utvalg av oppdateringsproblemer, men vi anbefaler deg å sjekke vårt nettsted for detaljerte forklaringer og løsninger for en rekke karakteristiske feil.

I tillegg må du sørge for å dele dine erfaringer og forslag i kommentarfeltet nedenfor.