6 beste VPN for live TNT streaming [2018 List]

TNT er en populær satellitt-tv-kanal som drives av Turner Broadcasting System, et datterselskap av Time Warner. TNT er populært for kringkasting av NBA-spill og har en rekke programmer som gjør det svært sett i USA.

Hvis du er borte fra USA, vil du ikke kunne se TNT online, da den bare er tilgjengelig for innbyggere i USA. Derfor trenger du et VPN (Virtual Private Network), da det hjelper deg med å få tilgang til TNT-programmer fra alle steder over hele verden.

Denne VPN gjemmer posisjonen din og gjør TNT-servere til å tro at du får tilgang til innhold fra USA. Med dette kan du enkelt omgå geo restriksjonene. Windows Report team har samlet denne listen med den beste VPN-programvaren for TNT-streaming .

Se TNT hvor som helst i verden med disse VPN-verktøyene

1

CyberGhost (anbefalt)

CyberGhost er et populært VPN for TNT som tilbyr omfattende funksjoner. Brukere har tilgang til over 1100 servere plassert i 58 land. Siden TNT er en amerikansk basert tjeneste, har CyberGhost over 50 servere lokalisert i ulike områder i USA. Dette gjør at du kan velge den beste serveren i USA som du foretrekker.

Du trenger ikke å bekymre deg for tilkoblingspålitelighet da de eier sine servere, øker ytelsen. CyberGhost tar også sikkerheten din veldig alvorlig, da forbindelsene dine er sikret med en militær standard kryptering.

Det er tiltak for å hindre det som for eksempel DNA-lekkasjer og Killswitch. Din informasjon er ikke logget på sine servere ettersom de overholder en streng politikk for ikke-logger.

Videre tilbyr CyberGhost en 30-dagers pengene tilbake-garanti med sin grunnleggende plan som starter til en bra pris akkurat nå.

Hvorfor velge CyberGhost? Cyberghost for Windows
  • 256-biters AES-kryptering
  • Over 3000 servere over hele verden
  • Flott prisplan
  • Utmerket støtte
Få nå CyberGhost VPN
2

NordVPN (foreslått)

NordVPN er et av de anerkjente VPN-verktøyene som er tilgjengelige, da de tilbyr pålitelige og kvalitetsmessige tjenester. Du har tilgang til over 2500 servere som ligger i strategiske posisjoner rundt om i verden. Du får også trygg og sikker tilgang til TNT-server basert i USA.

Med NordVPN kan du enkelt omgå geo-blokkeringen av TNT og få full tilgang til innholdet. Omfattende sikkerhetstiltak leveres med dine tilkoblinger rutet gjennom deres servere som er kryptert med 256 bit kryptering. Dette sikrer at tilkoblingen din holdes trygg fra din ISP-deteksjon og regjeringssporere.

I tillegg gjør NordVPN også din IP-adresse uoppdaget av TNT-systemer med sin stealth-modus som gjør at du kan bla helt anonymt.

Men NordVPNs grunnplan starter med $ 12 per måned, som faktureres årlig, og du kan også betale i bitcoin for ekstra sikkerhet.

- Last ned nå NordVPN

3

Privat Internett-tilgang (PIA)

Privat Internett-tilgang er et av de beste VPN-verktøyene for TNT med ubegrenset båndbredde, billige priser og god fart. Privat Internett-tilgang som navnet antyder gir deg total personvern til en rimelig pris. Med over 1800 VPN-servere plassert strategisk i over 25 land, har du nok muligheter til å få tilgang til TNTs nettsted fra alle steder.

I tillegg gir denne VPNen deg tilgang til sine høyhastighets servere; Derfor trenger du ikke å bekymre deg for tilkoblingslag. PIA har også sikre tilkoblings- og killswitch-alternativer som gjør at du kan bla uten å avsløre din personlige identitet.

PIA har også mange abonnementsplaner med den billigste kostnaden $ 2, 33 per måned fakturert årlig.

Last ned privat internettilgang

4

Hotspot Shield

Hotspot Shield er et kjent VPN for TNT som tilbyr kvalitetsservice og god kundeservice. Du er utstyrt med over 1200 servere, noe som betyr ingen mangel på steder å koble til TNT-tjenesten.

I tillegg til streaming av media, er Hotspot Shield også effektivt for å omgå geoblokkene, og være trygg på å få tilgang til TNTs nettsted fra hvor som helst i verden. Deres servere er sikret med en 256-bits kryptering og tilby drepebryter og DNS-lekkasjesikringsfunksjoner.

Også, Hotspot Shield har både gratis og betalt abonnement. Du kan teste gratis tjenesten før ut det betalte abonnementet som koster rundt $ 6 i måneden som faktureres årlig.

Last ned Hotspot Shield

5

VyprVPN

VyprVPN har rykte for å tilby sikrede tjenester; De er et av de sikreste VPN-verktøyene for TNT. Så hvis du er fokusert på å være anonym, er VyprVPN den ideelle VPN-tjenesten for deg.

Selv om de tilbyr færre servere enn andre tjenester på denne listen, er deres servere plassert i regioner. TNT-nettstedet er tilgjengelig. Sikkerhet er en av VPN-styrken som må vurderes; VyprVPN overholder derfor en streng politikk for ikke-logger, og forbindelser er sikret med kryptering av militærkvalitet.

I tillegg forhindrer DNS-lekkasjerfunksjonen din IP-adresse fra å lekke til TNT-servere. Dette betyr at du kan se fullt innhold på TNT uten frykt for å bli blokkert.

VyprVPN tilbyr også abonnenter 7 dager gratis prøveversjon, hvorefter deres tjenester koster $ 5 per måned fakturert årlig.

Last ned VyprVPN

6

IPVanish

IPVanish er en populær VPN-tjeneste som brukes av millioner over hele verden for å få tilgang til TNT. Du kan få over 1200 servere lokalisert i 62 land; Dette gjør det mulig for flere alternativer da serverne ikke er plassert i få land.

I tillegg er deres servere kjent for sin hastighet; Dette oppnås ved at tjenestene rerouter dine tilkoblinger gjennom deres servere. Dette gir deg raske hastigheter og tilkoblingsytelse som er viktig for streamingprogrammer fra TNTs nettsted.

Din surfing er fullstendig sikret med den nyeste kill switch-teknologien som gjør at din IP-adresse og plasseringsinformasjon kan skjules fra din ISP. Du får også kryssplattformversjoner for VPN med så mange som fem samtidige tilkoblinger aktivert.

IPVanish kommer til en vennlig pris på $ 4, 9 månedlig som faktureres årlig med en 7-dagers tilbakebetalingsgaranti.

Last ned IPVanish

Disse VPNene som er oppført ovenfor, har blitt testet og vist seg å gi et bredt spekter av servere og har blitt testet og bevist å gi tilgang til TNTs nettstedinnhold. Kjenner du til noen VPN som burde ha gjort vår liste? Du er velkommen til å fortelle oss ved å kommentere nedenfor.