Hvordan løse hyppige Outward-spillproblemer og gjenoppta spilling

Outward, den nyeste verdensomspennende RPG med en blanding av overlevelseselementer, har vært ute i noen dager. Og som vi vet, er ingen lansering virkelig uten hikke med brukere som rapporterer ulike problemer med spillet.

Men vi har opprettet en liste over reparasjoner til vanlige feil funnet i hele spillet. Så la oss komme i gang med vår liste.

Løsninger for å fikse utadrettede feil

 1. Spill krasjer
 2. Split-skjermen virker ikke
 3. Vis feil
 4. Ramme faller
 5. Svart skjermfiks
 6. Ingen lydproblemer

1. Spillkrasj

Hater vi ikke alle det når dette skjer? Årsakene til at et spill krasjer kan skyldes at de ikke oppfyller de minste systemkravene, utdaterte grafikkdriverne eller til og med ødelagte spillfiler.

For å fikse Outward fra krasj foreslår vi først at du høyreklikker på din Utgående snarvei eller exe. fil og kjør spillet i Windows Compatibility Mode.

For det andre, hvis det ikke fungerte, åpner du Nvidia-kontrollpanelet og velger Administrer 3D-innstillinger, og velg Utover fra programinnstillingene og neste sett skal du angi strømstyring til foretrukket maksimal effekt .

2. Split skjermen virker ikke

For å løse dette problemet foreslår vi at du og dine andre eventyrere driver spillet på administratorrettigheter . Hvis ingenting annet fungerer, bruk bare Steam overlay og hodet på over til vennelisten din, klikk på den andre spilleren og bli med i spillet.

Dette fungerer best hvis ingen av spillerne flytter på det tidspunktet som de blir med i et spill.

3. Fest visningsfeil

Høyreklikk på skrivebordet og klikk på Visningsinnstillinger, nå skal du velge Avanserte innstillinger, neste klikk på Juster oppløsning .

Velg hvilken som passer til skjermen, med tanke på oppdateringshastigheten på skjermen. Du kan også deaktivere V-synk i din spill-meny.

4. Rammehastigheten faller

For det første skal du åpne Nvidia-kontrollpanelet, og velge 3D-innstillinger, og deretter slå av Dynamisk Super Sampling .

Når du arbeider med FPS-dråper, prøv å senke bildekvaliteten, endre grafikkvaliteten til middels fra høy. Dette hjelper med konsistente rammer når du kanskje opplever dråper.

5. Svarte skjermproblemer

For å sikre at dette virker, må du først prøve å kjøre spillet i Windowed Mode, eller senke oppløsningen til 1080p. Hvis dette ikke virket, klikker du på Bekreft eller Reparer utover i Steam-klienten eller Epic Launcher.

Alternativt kan du bare avinstallere og installere spillet på nytt hvis du har ødelagt filer i Steam-katalogen.

For ytterligere løsninger på hvordan du løser problemer med svart skjerm i spill, kan du bruke guiden nedenfor:

 • Hvordan løser jeg en svart skjerm med markør i Windows 10? [2019 oppdatering]
 • Fiks svart skjerm av død på bærbare datamaskiner på bare 2 minutter
 • Slik reparerer du Surface Pro 4 Black Screen of Death-feil

6. Ingen lyd

For denne løsningen skal du klikke på høyttalerikonet nederst til høyre på skjermen eller verktøylinjen for skjulte ikoner, og klikk på Lyder .

Nå går du videre til avspillingsdelen og deaktiverer alle lydenheter med unntak av den interne høyttaleren eller høyttaleren du ønsker at du vil bruke.

Vær også oppmerksom på at endring av lyd fra surroundlyd til stereo kan gjøre trikset også.

Tips for jevn spill økter på PC

 • Vita alltid spillet ditt gjennom Windows-brannmuren, eller hvilken som helst antivirusprogramvare som kan forhindre at spillet går i delt skjermmodus.
 • Hold grafikkdriverne oppdaterte, og noen viktige komponenter på maskinen din.
 • Når du har et nytt lansert spill, er det best å kjøre spillet på anbefalte innstillinger til fremtidige oppdateringer blir utgitt.
 • Husk alltid minimumskravene når du kjører et spill, disse er spesifikasjoner for Outward:
  • OS: Windows 7 (64 Bit) / 8 (64 Bit) / 10 (64 Bit);
  • Prosessor: Intel Core i5-750 eller tilsvarende;
  • Minne: 4 GB RAM;
  • Grafikk: Nvidia GTS 450 eller tilsvarende;
  • Lagring: 15 GB ledig plass.