Fix: Bluestacks mislyktes å installere på Windows 10

Vi skrev allerede om en av de beste Android-emulatørene på Windows 10, kalt Bluestacks. Mens noen brukere rapporterer at Bluestacks sitter fast ved initialisering, klager noen på at Bluestacks ikke klarte å installere på PCen.

Bluestacks klarte ikke å installere, hvordan fikse det?

Innholdsfortegnelse:

  • Blustacks klarte ikke å installere
   1. Slett alle Bluestacks-oppføringer fra registret
   2. Sjekk om PCen oppfyller maskinvarekravene
   3. Oppdater grafikkortdriverne
   4. Kjør oppsettet i Kompatibilitetsmodus
   5. Prøv å starte Internett-tilkoblingen på nytt
   6. Kontroller at du har .NET Framework installert
   7. Installer nødvendige sertifikater
   8. Pass på at du ikke omdøper oppsettfilen
  • Fix - Bluestacks klarte ikke å installere apk
   1. Installer denne hurtigreparasjonen fra Bluestacks
   2. Bruk den roterte versjonen av Bluestacks
   3. Installer Bluestacks på nytt
   4. Flytt apk-filen til Bluestacks-mappen

Fix - Blustacks klarte ikke å installere

Løsning 1 - Slett alle Bluestacks-oppføringer fra registret

Å endre registret kan være potensielt farlig, derfor anbefaler vi deg å opprette en sikkerhetskopi av registeret dersom noe går galt. For å fikse problemet med manglende Bluestacks-installasjon gjør du følgende:

 1. Trykk Windows Key + R og skriv inn regedit. Trykk Enter eller klikk OK.

 2. Når Registerredigering åpnes, gå til Rediger og velg Finn fra menyen.

 3. Skriv inn Bluestacks og klikk på Finn neste knapp.

 4. Slett alle taster eller registerverdier som er knyttet til Bluestacks. Trykk F3 for å finne neste forekomst av Bluestacks og slette det. Gjenta dette trinnet til Bluestacks er helt fjernet fra registret.
 5. Når du fjerner alle Bluestacks-oppføringer, lukker du Registerredigering og prøver å installere Bluestacks på nytt.

Igjen må vi advare deg om at å slette verdier fra registeret kan være potensielt farlig, derfor bruk ekstra forsiktighet, og vær sikker på å eksportere registeret ditt slik at du har en sikkerhetskopi tilgjengelig. Noen brukere anbefaler bare å fjerne BlueStacks-nøkkelen fra registret for å løse dette problemet. Før du begynner, må du være sikker på at du avinstallerer Bluestacks. Hvis du blir bedt om å beholde appdataene, velger du Nei. Når Bluestacks er fjernet, åpner du Registerredigering og går til HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREBlueStacks- tasten i venstre rute. Høyreklikk på BlueStacks-tasten og velg Slett fra menyen. Etter å ha slettet BlueStacks-tasten, prøv å installere programmet på nytt.

Løsning 2 - Sjekk om PCen oppfyller maskinvarekravene

Bluestacks er et krevende program, og hvis din PC ikke oppfyller maskinvarekravene, kan det hende du har problemer med å installere Bluestacks. For å fikse dette problemet må du kontrollere om PCen oppfyller appens krav.

Hvis du oppfyller kravene, må du laste ned Bluestacks fra den offisielle nettsiden. Noen ganger kan det oppstå problemer hvis du laster ned dette programmet fra et tredjeparts nettsted, derfor anbefaler vi deg å laste ned Bluestacks bare fra den offisielle nettsiden.

Til slutt, sørg for at du ikke har noen eldre versjon av Bluestacks installert på PCen. Hvis du vil installere en nyere versjon, fjerner du alle tidligere Bluestacks-installasjoner og installerer appen på nytt.

Løsning 3 - Oppdater grafikkortdriverne

Brukerne rapporterte at Bluestacks installasjonsproblemer kan oppstå hvis grafikkortdriverne er utdaterte, derfor anbefales det at du oppdaterer dem. For å oppdatere driverne, besøk bare grafikkortprodusentens nettsted og last ned de nyeste driverne for enheten din. Etter å ha oppdatert driverne, prøv å installere Bluestacks igjen.

Oppdatering av drivere manuelt er veldig irriterende, så vi anbefaler at du laster ned dette driveroppdateringsverktøyet for å gjøre det automatisk. Dermed vil du forhindre filtap og til og med permanent skade på datamaskinen din.

Løsning 4 - Kjør oppsettet i Kompatibilitetsmodus

En av de mulige løsningene er å kjøre Bluestacks-oppsettet i Kompatibilitetsmodus. For å gjøre det, følg disse trinnene:

 1. Høyreklikk Bluestacks installasjonsfil og velg Egenskaper fra menyen.

 2. Gå til kategorien Kompatibilitet og sjekk Kjør dette programmet i kompatibilitetsmodus for og velg en tidligere versjon av Windows fra menyen.

 3. Klikk på Bruk og OK for å lagre endringer.
 4. Prøv å installere Bluestacks igjen.

Løsning 5 - Prøv å starte Internett-tilkoblingen på nytt

Ifølge noen brukere kan du løse installasjonsproblemer ved å starte Internett-tilkoblingen på nytt. For å gjøre det, slår du av ruteren, vent i noen sekunder og slå den på igjen. Alternativt kan du bare koble fra Ethernet-kabelen og koble den til igjen, eller midlertidig deaktiver Internett-tilkoblingen.

Løsning 6 - Pass på at du har .NET Framework installert

Noen ganger kan du kanskje ikke installere Bluestacks fordi .NET Framework mangler fra PCen. For å fikse dette problemet må du laste ned .NET Framework og installere det på datamaskinen. Etter installasjon av nødvendige komponenter, bør Bluestacks-programvaren installeres uten problemer.

Løsning 7 - Installer nødvendige sertifikater

Hvis Bluestacks ikke vil installere på PCen, kan du løse dette problemet ved å installere de nødvendige sertifikatene. Du kan enkelt gjøre det ved å følge disse trinnene:

 1. Høyreklikk på Bluestacks installasjonsfil og velg Egenskaper. Gå til kategorien Digital Signatur .
 2. Velg den tilgjengelige signaturen og klikk på Detaljer- knappen.

 3. Vinduet Digital Signaturdetaljer åpnes. Klikk på Vis sertifikat- knappen.

 4. Klikk på Installer sertifikat- knappen.

 5. Velg Nåværende bruker og klikk Neste.

 6. Velg Velg automatisk sertifikatbutikken basert på type sertifikat, og klikk på Neste.
 7. Klikk Fullfør for å fullføre prosessen.

 8. Etter at sertifikatet er installert, prøv å installere Bluestacks igjen.

Løsning 8 - Pass på at du ikke omdøper oppsettfilen

Få brukere rapporterte at de endret navnet på Bluestacks-oppsettfilen, og tilsynelatende forårsaket dette at installasjonen skulle mislykkes. Derfor må du ikke endre navnet på oppsettfilen mens du laster ned det. Hvis du endret filnavnet, kan du bare omdøpe det tilbake til det opprinnelige navnet og oppsettet skal fungere uten problemer.

Fix - Bluestacks klarte ikke å installere apk

Løsning 1 - Installer denne hurtigreparasjonen fra Bluestacks

Brukere rapporterte dette problemet mens du installerte Showbox-appen på Bluestacks, og hvis du har dette problemet, må du laste ned PackageFileInvalidIssueResolver.apk. Etter å ha lastet ned denne filen, åpne den og installer den i Bluestacks. Etter at du har installert filen, bør du kunne installere programmer uten problemer.

Løsning 2 - Bruk den roterte versjonen av Bluestacks

Enkelte programmer, for eksempel Showbox-app, krever en roten Android-enhet for å installere, derfor trenger du også en rotfestet versjon av Bluestacks. Du kan laste ned den roterte versjonen av Bluestacks fra tredjeparts kilder.

Løsning 3 - Sett Bluestacks på nytt

Hvis Bluestacks ikke installerer apk, kan du løse dette problemet ved å installere Bluestacks på nytt. Avinstaller Bluestacks helt fra PCen, og last ned og installer den nyeste versjonen av appen. Etter at du har installert den nyeste versjonen, må alle problemer løses.

Løsning 4 - Flytt apk-filen til Bluestacks-mappen

En av de enkleste måtene å installere .apk filer på er å laste dem ned på PCen din og dobbeltklikke på dem. Denne metoden virker imidlertid ikke alltid, og noen ganger er det bedre å overføre .apk-filen til Bluestacks-lagringsmappen og installere .apk-filen direkte fra Bluestacks-appen.

Hvis du fortsatt har problemer på PCen din, eller hvis du bare vil unngå dem for fremtiden, anbefaler vi deg å laste ned dette verktøyet for å fikse ulike PC-problemer, for eksempel filtap, skadelig programvare og maskinvarefeil.

Bluestacks mislyktes med å installere feil kan være problematisk og forårsake mange problemer på PCen, men vi håper at du klarte å reparere dem ved å bruke en av våre løsninger.

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig utgitt i august 2016 og har siden blitt fullstendig oppgradert og oppdatert for friskhet, nøyaktighet og fullstendighet.