Vil du ha antivirus uten annonser? Prøv ett av disse programmene

Det er mange gode antivirusverktøy på markedet, men mange antivirusprogrammer kommer med annonser og nagging-skjermer. Nagging skjermer og annonser kan være ganske irriterende, og i dag skal vi vise deg det beste antivirusprogrammet uten å legge til.

Hva er det beste antivirus uten annonser?

Som du vet, er det både gratis og betalte antivirusløsninger, og for å kunne tilby sine tjenester gratis, kommer mange antivirusverktøy med annonser.

For eksempel vil enkelte applikasjonsverktøy komme med en skarp skjerm som ber deg om å oppgradere til Pro-versjonen for full beskyttelse.

Noen antivirusprogrammer vil endre standard søkemotor eller hjemmeside for å vise deg annonsene sine.

Til slutt vil enkelte antivirusverktøy tilby ulike tredjepartsprogrammer som verktøylinjer eller andre applikasjoner for å få inntekter.

Selv om de fleste av oss hater annonser, nagging skjermer og markedsført programvare, er dette den eneste måten for antivirusbedrifter å tjene penger, spesielt hvis de tilbyr sin programvare gratis.

Heldigvis kan du gjenopprette standard søkemotoren eller startsiden, og velger ikke å installere den markedsførte programvaren, men de fleste grunnleggende brukere vet ikke hvordan du gjør det. Hvis du ikke vil håndtere annonser i antivirusprogrammet ditt, foreslår vi at du prøver et av disse programmene.

 • Bitdefender
 • Emsisoft Anti-Malware
 • Panda Antivirus
 • Bullguard
 • Windows Defender
 • Kaspersky Antivirus
 • ESET Nod 32 Antivirus

Antivirusprogramvare uten annonser

1

Bitdefender (anbefalt)

Bitdefender er for tiden et av de beste antivirusverktøyene på markedet, og med rette. Denne applikasjonen tilbyr full systembeskyttelse og avansert trusselforsvar som vil holde PCen din trygg mot skadelig programvare.

I tillegg er det en flerlags ransomware-beskyttelse som beskytter deg mot skadelige brukere.

Når det gjelder skadelige brukere, har programmet innebygde anti-phishing og anti-fraud funksjoner som forhindrer hackere i å stjele din personlige informasjon på nettet.

En annen flott funksjon i dette verktøyet er dets sikre nettlesingsfunksjon som vil skanne alle nettsteder du besøker, og forhindre deg i å åpne skadelige lenker.

Bitdefender er fokusert på å beskytte personvernet til brukerne, og det tilbyr en funksjon for sosialnettverksbeskyttelse som beskytter deg mot skadelige brukere på sosiale nettverk.

Søknaden tilbyr også flere spesielle funksjoner, for eksempel en passordbehandling og file shredder. På toppen av alt det, har Bitdefender ingen annonser, så du trenger ikke å håndtere gnistrende meldinger.

Det er også verdt å nevne at det finnes flere versjoner av Bitdefender, men selv i den mest grunnleggende versjonen, tilbyr Bitdefender flott og rimelig beskyttelse som du kan installere på opptil 3 enheter.

Egenskaper:

 • Fullstendig databeskyttelse og avansert trusselbeskyttelse
 • Multi-layer ransomware beskyttelse
 • Anti-phishing og anti-svindel beskyttelse
 • Sikker nettlesing
 • Sosiale nettverk beskyttelse
 • Passordbehandling
 • Makuleringsmaskin

- Last ned Bitdefender Antivirus til en eksklusiv rabattpris

2

Emsisoft Anti-Malware (antydet)

En av de nye fremvoksende antivirusene du bør sjekke ut er Emsisoft Anti-malware. Med et nyutviklet grensesnitt, betydelige forbedringer og en god pris, står det definitivt ut i toppsikkerhetsprogramvaren.

Dette er et pålitelig verktøy som beskytter de viktigste delene av systemet ditt.

Et viktig aspekt å merke seg: Den er designet for å kjøre jevnt, selv på datamaskiner med lave spesifikasjoner. Den er svært kompatibel med Windows 10 som kjører på både x32 og x64-plattformer.

Gjennom de mest beryktede funksjonene vil vi telle dobbeltmotor skanner, 4-lags beskyttelse, rengjøring, restaureringsfunksjoner og brukervennlighet.

Anti-Ransomware-beskyttelseslaget kan forhindre ransomware-angrep ved å oppdage deres adferdsmønstre. Det betyr at filene dine er sikre og intakte fra disse angrepene som kan kryptere dem.

Du kan nyte dette anti-malware verktøyet uten annonser og til en veldig bra pris nå. Sjekk ut lenken under og gi den en tur.

 • Last ned nå Emsisoft Anti-Malware fra sitt offisielle nettsted
3

BullGuard Antivirus (antydet)

Et annet flott antivirusprogram som kommer uten annonser er BullGuard Antivirus. Dette verktøyet tilbyr trippelagret beskyttelse, og det kan gjenkjenne pålitelige nettsteder og applikasjoner. I tillegg skanner datamaskinen din i sanntid for skadelig programvare. Hvis skadelig programvare oppdages, flyttes den til karantene for å forhindre infeksjon.

Søknaden vil beskytte PCen mot phishing-angrep og forhindre hackere i å stjele dine personlige opplysninger, for eksempel påloggingsinformasjon eller banktjenester. I tillegg til phishing-beskyttelse, vil BullGuard også beskytte deg mot ransomware.

En annen flott funksjon av BullGuard er sårbarhetsskanneren. Takket være denne funksjonen, blir du varslet om du mangler sikkerhetsoppdateringer eller hvis du bruker et usikkert Wi-Fi-nettverk. Denne funksjonen forhindrer også nedlasting av programmer som er potensielt farlige. Til slutt vil funksjonen sjekke nettverks kryptering til enhver tid for å sikre at du er helt trygg på nettet.

For å gi deg best mulig ytelse, har programmet også en spillmodusfunksjon som optimaliserer ditt antivirusprogram og hindrer sikkerhetsvarsler fra å forstyrre spillesesjonene dine.

BullGuard Antivirus tilbyr gode sikkerhetsfunksjoner for en enkelt PC, men hvis du trenger avanserte funksjoner som brannmur og foreldrekontroll, kan du vurdere å kjøpe BullGuard Internet Security.

Egenskaper:

 • Antivirus, anti-spyware, anti-malware beskyttelse
 • Ransomware beskyttelse
 • Sikker surfing, anti-phishing
 • Sårbarhetsskanner
 • Game Booster

Internett Sikkerhetsversjon funksjoner:

 • brannmur
 • Foreldrekontroll

- Last ned nå Bullguard (Gratis nedlasting)

4

Panda Antivirus (antydet)

Et annet solid antivirusprogram som ikke kommer med annonser, er Panda Antivirus. Den grunnleggende versjonen gir beskyttelse for både Windows og Android-enheter.

Programmet leveres med en sanntidsbeskyttelse som automatisk setter karantene i en mistenkelig applikasjon for å beskytte PCen.

Dette antivirusprogrammet har også en toveis brannmur som beskytter Wi-Fi-nettverket mot inntrengere. I tillegg har dette verktøyet en innebygd beskyttelse mot online svindel, identitetstyveri og phishing-forsøk.

Panda Antivirus tilbyr Wi-Fi-nettverksbeskyttelse, og det vil også gi deg ulike tips om hvordan du forbedrer sikkerheten til nettverket ditt.

Hvis du vil ha bedre beskyttelse, tilbyr Internet Security-versjon beskyttelse for PC-, Mac-, Android- og iOS-enheter. I tillegg tilbyr denne versjonen foreldrekontroll, slik at du kan blokkere skadelige nettsteder på PCen din.

Det er også en Data Shield-funksjon som beskytter filene dine mot ondsinnede brukere og ransomware. En annen flott funksjon er data backup, slik at du enkelt kan gjenopprette filene dine hvis du ved et uhell sletter dem.

Hvis du vil ha full systembeskyttelse, er det en global beskyttelsesversjon. Denne versjonen har de samme funksjonene som forrige versjoner, men den tilbyr også noen unike funksjoner som passordbehandling, filkryptering og filtrimmer.

Panda Antivirus leveres uten annonser, og det er et flott antivirus generelt. Det finnes flere versjoner, og den mest grunnleggende versjonen er rimelig, og den gir solid beskyttelse.

Egenskaper:

 • Antivirus og Wi-Fi beskyttelse
 • iPhone-stedstjenester
 • Antivirus for Android, tyveri for Android

Internett Sikkerhetsversjon funksjoner:

 • Foreldrekontroll
 • Dataskjold
 • File Backup
 • Mac Antivirus

Global Protection versjon funksjoner:

 • Passordbehandling
 • Filkryptering
 • File shredding

- Kjøp nå Panda Internet Security (få 50% på alle planer)

5

Windows Defender

Hvis du bruker Windows 10, kommer datamaskinen allerede med en innebygd antivirusprogramvare kalt Windows Defender. Siden dette antivirus er innebygd i Windows 10, kommer det ikke med noen annonser, og det er helt gratis å bruke.

På samme måte som andre antivirusverktøy på vår liste, tilbyr Windows Defender sanntidsbeskyttelse mot skadelig programvare og spionprogrammer, men det gir også grunnleggende beskyttelse mot ransomware.

Dette verktøyet bruker skybeskyttelsesbeskyttelse for å kunne levere de nyeste sikkerhetsdefinisjonene og holde alle dine Windows-enheter beskyttet.

Dette verktøyet fungerer best med Microsoft Edge, og takket være SmartScreen-funksjonen forblir PCen beskyttet mot ondsinnede nettsteder og nedlastinger. Windows Defender tilbyr også innebygd brannmur, slik at PCen din forblir beskyttet mot hackere og ondsinnet programvare.

En annen flott funksjon er foreldrekontroll som gjør at du enkelt kan forhindre at husholdningsmedlemmer besøker skadelige nettsteder. Denne applikasjonen har også Finn min enhetsfunksjon som kan hjelpe deg med å finne en stjålet Windows 10-enhet. Takket være denne funksjonen kan du låse, ringe eller slette data fra din Windows-enhet eksternt.

Windows Defender er kanskje ikke den beste sikkerhetsprogramvaren på listen vår, men det er et helt gratis antivirus uten annonser, og det krever ingen konfigurasjon for å kunne bruke den. Dette verktøyet gir kanskje ikke samme beskyttelse som de forrige oppføringene på vår liste, men det kommer uten annonser eller nagskjermer.

Egenskaper:

 • Kommer forhåndsinstallert med Windows 10
 • Krever ingen konfigurasjon eller installasjon
 • Real-time og ransomware beskyttelse
 • Foreldrekontroll
 • Finn enheten min
6

Kaspersky Antivirus

En annen solid antivirusprogramvare som ikke kommer med annonser, er Kaspersky Antivirus. Denne applikasjonen leveres med brukervennlig og vennlig grensesnitt, og tilbyr prisbelønt sikkerhet mot virus og spionprogrammer.

I tillegg beskytter den deg også mot farlige nettsteder og phishing-angrep.

Hvis du trenger mer beskyttelse, tilbyr Internet Security-versjon beskyttelse for både PC, Mac og mobile enheter.

I tillegg tilbyr det også personvernbeskyttelse og Safe Money-funksjoner som beskytter din sensitive informasjon under online-transaksjoner. Denne versjonen tilbyr også foreldrekontroll, slik at du enkelt kan blokkere skadelige nettsteder og regulere bruk av sosiale nettverk.

For optimal beskyttelse er det en total sikkerhetsfunksjon som gir ekstra sikkerhet for barn, samt en sikker passordbehandling som lagrer alle passordene dine og forhindrer hackere i å få tilgang til dem.

Denne funksjonen er tilgjengelig på Mac, PC og mobil, slik at du får tilgang til alle passordene dine fra ett enkelt program.

Til slutt tilbyr Total Security-versjonen File Backup-funksjonen, slik at du enkelt kan sikkerhetskopiere viktige filer. Hvis du vil beskytte filene dine mot uautorisert tilgang, er det også en filkrypteringsfunksjon som kan kryptere og beskytte filene dine.

Samlet sett er Kaspersky Antivirus en god sikkerhetsløsning, så sørg for å prøve den ut.

Egenskaper:

 • Beskyttelse mot virus, spionprogrammer og phishing-angrep
 • Høy ytelse
 • Enkel å bruke grensesnitt

Internett Sikkerhetsversjon funksjoner:

 • Beskyttelse for PC, Mac og mobil
 • Bedre personvern
 • Ekstra sikkerhet for online transaksjoner
 • Foreldrekontroll

Total sikkerhetsversjon:

 • Sikker barn ekstra sikkerhet
 • Passordbehandling
 • Filkryptering
 • Fil backup
 • Ransomware beskyttelse

Last ned Kaspersky Antivirus

7

ESET NOD32 Antivirus

Et annet flott antivirus uten annonser er NOD32 Antivirus. Dette verktøyet tilbyr antivirus og anti-spyware beskyttelse og vil beskytte deg mot ulike trusler som virus, rootkits, etc. Programmet har også anti-phishing-funksjoner som beskytter deg mot hackere som vil stjele din online-legitimasjon.

NOD32 Antivirus har også en ransomware-beskyttelse, samt en utnyttelsesblokkering som kan oppdage skadelig programvare som forsøker å unngå antivirusprogramvare. Det er også en UEFI-skannerfunksjon som beskytter deg mot skjult skadelig programvare som kan påvirke UEFI-en.

Dette verktøyet er lett på systemressurser, og du vil sannsynligvis ikke engang vite at det kjører. Selvfølgelig er det en Gamer Mode-funksjon som forhindrer deg i å se sikkerhetsvarsler under spilløkter.

Det er også verdt å nevne at dette verktøyet er ganske enkelt å bruke, så det er perfekt for førstegangsbrukere. Selvfølgelig er avanserte innstillinger også tilgjengelige for alle avanserte brukere som vil tilpasse sine sikkerhetsinnstillinger.

Hvis du trenger mer sikkerhet, tilbyr ESET Internet Security en innebygd brannmur og foreldrekontroll. Denne versjonen har også en Home Monitor-funksjon som skanner enhetene dine for sårbarheter. Hvis du ofte handler på nettet, vil du være glad for å vite at denne versjonen tilbyr bank- og betalingsbeskyttelse.

Det er også en webkamerabeskyttelsesfunksjon som forhindrer onde brukere å spionere på deg.

Det er verdt å nevne at denne versjonen også har en laptopbeskyttelsesfunksjon som lar deg spore din bærbare datamaskin basert på nærliggende Wi-Fi-nettverk.

Det er også en anti-tyveri optimalisering som kan hindre tyvene fra å endre systeminnstillingene. Til slutt er det en aktivitetsvaktfunksjon som lar deg ta skjermbilder og webkamerabilder eksternt.

Hvis du vil ha ultimate beskyttelse, er det en Smart Security Premium-versjon tilgjengelig. Denne versjonen inneholder datakryptering som vil beskytte uautoriserte brukere mot tilgang til filene dine.

I tillegg er det en innebygd passordbehandling som beskytter alle dine online passord fra skadelige brukere.

NOD32 Antivirus er en flott sikkerhetsprogramvare, og hvis du trenger profesjonell beskyttelse, må du vurdere dette verktøyet.

Egenskaper:

 • Antivirus, anti-spyware og anti-phishing beskyttelse
 • Gamer Mode
 • Exploit Blocker
 • UEFI-skanner
 • Ransomware skjold

Internett-sikkerhetsfunksjoner:

 • Bank- og betalingsbeskyttelse
 • Brannmur og anti-spam
 • Nettverksangrepbeskyttelse
 • Botnet og webkamera beskyttelse
 • Foreldrekontroll, hjemmeskjerm
 • Tyverisikring

Smart Security Premium-funksjoner:

 • Windows, MacOS, Linux og Android beskyttelse
 • Passordbehandling
 • Filkryptering

Last ned NOD32 Antivirus

Konklusjon

Som du kan se, er det mange gode antivirusverktøy som ikke har nagende skjermer eller annonser. I de fleste tilfeller vil gratis antivirusverktøy tilby annonser eller kampanjer for å tjene penger.

På den annen side, hvis du vil ha en solid beskyttelse uten annonser eller nagging skjermer, må du kjøpe en lisens.

Alle oppføringer på vår liste gir god beskyttelse, men hvis vi måtte velge en, ville vi velge Bitdefender siden den gir god beskyttelse i grunnversjonen.

Hvis du ikke er fan av Bitdefender, kan du prøve å prøve Panda Antivirus eller Emsisoft Anti-Malware, siden begge verktøyene tilbyr flotte funksjoner og beskyttelse uten annonser.