Xbox One-brukere kan nå angi Cortana påminnelser og alarmer for deres spill økter

Xbox One-konsollen mottok nylig en stor oppdatering som avslører det første settet med Windows 10 Creators Update-funksjoner. Microsoft planlegger å forbedre Xbox One-spillopplevelsen ved å legge til en rekke nye funksjoner som forbedrer plattformens ytelse sammen med det sosiale samspillet mellom spillere. Dette gir en bedre Xbox One-opplevelse siden du kan starte favoritten din spill og koble med vennene dine raskere enn noen gang før.

Cortana advarer deg nå om de kommende spillene dine

Cortana skal spille en viktig rolle i fremtiden til Xbox One. Microsofts personlige assistent vil sørge for at du ikke går glipp av noen av dine spill økter, og slik kan spillerne nå planlegge sine spill økter ved å sette spillpåminnelser og alarmer.

Den gode nyheten er at Xbox Insiders vil få muligheten til å teste enda flere av Cortanas nye funksjoner i de kommende ukene.

Det er en rekke nye Cortana-oppdateringer for å gjøre Xbox One smartere. I denne oppdateringen kan du angi påminnelser og alarmer, slik at du ikke savner spilløkter. I de kommende ukene vil vi slippe ut flere Cortana-oppdateringer for å forbedre spillopplevelsen enda mer, så vel som fortsatte ytelses- og pålitelighetsoppdateringer.

Bruk en enkel kommando som "Hei, Cortana, minne meg om å starte Resident Evil 7 på 8 pm", og du vil aldri gå glipp av en kamp med venner igjen.

Redmond-giganten lover å bringe hundrevis av Xbox One-forbedringer til bordet. Hvis du er nysgjerrig på å teste dem ut før Microsoft ruller dem til allmennheten, kan du registrere deg i Xbox Insider Program. Den nyeste Xbox One-bygningen er for øyeblikket bare tilgjengelig for et lite undersett av spillere, og resten av Xbox Insider Programmet vil motta disse funksjonene i de kommende ukene.