WWE 2K17 PC problemer: Spillet fryser, krasjer, Karriere modus vil ikke starte

PC-spillere kan til slutt avsløre sine kampkunnskaper i brutale, realistiske brytekamper: WWE 2K17 er nå tilgjengelig på PC, som gir ultraautentisk spill og den største rosteren med verdensberømte WWE og NXT Superstars og Legends.

WWE 2K17 PC Standard Edition har også Goldberg Pack med WCW Goldberg i svarte strømpebukser sammen med svarte og hvite strømpebukser, samt to spillbare arenaer.

Samtidig bringer WWE 2K17 også en rekke tekniske problemer som begrenser spillopplevelsen. I denne artikkelen kommer vi til å liste opp de mest oppdagede WWE 2K17-problemene, samt deres tilsvarende løsninger hvis de er tilgjengelige.

WWE 2K17 PC bugs

Spillet starter ikke

Når spillere treffer spilleknappen, skjer ingenting. Ingen feilmelding vises på skjermen for å gi mer informasjon om hvorfor spillet ikke starter.

Jeg trykker på spill, men ingenting skjer. Det var det samme problemet for wwe 2k15 også. Steam show Jeg spiller spillet i 3 sekunder da nothins. Ikke engang en feilmelding eller noe. Hva kan være galt?

WWE 2K17 lav FPS

Mange spillere rapporterer også at WWE 2K17 er påvirket av lave FPS-problemer, selv på high-end datamaskiner. Hvis du senker innstillingene, løser dette problemet ikke, og det ser ut til at det kreves en hurtigreparasjon for å lappe rammedråper.

Noen andre som arbeider med en stor FPS-dråpe når du starter kampene? Jeg var bra på 2k16, men jeg kan knapt spille 2k17 ved hjelp av en rigg med mer enn nok prosessorkraft.

WWE 2K17 fryser

Spillerne rapporterer at WWE 2K17 tilfeldigvis fryser med GPU-bruk som faller til 5%. På en eller annen måte slutter GPU å fokusere på spillet, noe som resulterer i alvorlig hitching. Hvis du opplever dette problemet, må du kontrollere at spillet har administratorrettigheter, få spillet av den eksterne stasjonen, og kontroller systemet for feil.

Rammehastigheten går silkeaktig, men spillet vil tilfeldig hekte eller fryse i spillet eller i menyene. Under disse stuttere GPU bruk vil synke fra ~ 25% til 5%. Dette skjer med en hvilken som helst kombinasjon av GSYNC På eller Av, samt VSYNC På eller Av. Jeg har også prøvd med FXAA Off og MSAA Off, og innstillingen er helt oppe (MSAA 8x og FXAA On).

WWE 2K17 krasjer

WWE 2K17 påvirkes også av tilfeldige krasjer. Spillere rapporterer at spillet krasjer før de går inn i kamper så vel som i kampene.

Å ha det samme problemet jeg har high end rig krasjet 4 ganger nå på mindre enn en time.

Karrieremodus er utilgjengelig

Noen spillere kan ikke starte karriermodus, selv om alle de andre modiene er tilgjengelige. Når de prøver å åpne karrieremodus, skjer ingenting.

Jeg har et problem hvor jeg kan kjøre en hvilken som helst modus bortsett fra karriere, noen andre har dette problemet?

Dette er de vanligste WWE 2K17 bugs rapportert av spillere. Hvis du har kommet over ulike løsninger for å fikse dem, kan du liste opp feilsøkingstrinnene i kommentarseksjonen nedenfor.