WWE 2K17 problemer på Xbox One: lav FPS rate, spill fryser og mer

WWE 2K17 er nå tilgjengelig for nedlasting på Xbox One-konsollen. Som tittelen antyder, er dette spillet den 17. inngangen i WWE 2K-franchisen, og har imponerende grafikk, ultraautentisk spill og en massiv liste over WWE og NXTs populære Superstars og Legends.

Du kan nå leve den mest autentiske WWE gameplay noensinne, men først må du overvinne en rekke irriterende problemer som kan påvirke spillopplevelsen din. WWE 2K17 har bare vært tilgjengelig i noen timer, men mange spillere rapporterer allerede ulike problemer som spill fryser, karaktertilpasningsfeil eller lave FPS-hastighetsproblemer.

Den gode nyheten er at noen av problemene som påvirker WWE 2K17 kan løses ved å installere spillets daglige patch. Selve spillet er 46 GB og lappen er 11 GB. Imidlertid er det for øyeblikket ingen informasjon om innholdet i oppdateringen, så vi vet egentlig ikke hvilke problemer det adresserer.

Liste over WWE 2K17 problemer på Xbox One

Problemene som er oppført nedenfor, representerer de vanligste problemene som spillerne opplever, etter å ha installert oppdateringen. Med andre ord, kan du likevel støte på noen av disse problemene, selv etter at du har installert WWE 2K17 dag-en-oppdateringen.

  • FPS-frekvensen faller noen ganger, og begrenser spillopplevelsen

[...] framerate på Xbox One er abysmal. Det er fps-dråper i replays og under break outs og til og med spillingen i seg selv ikke føles så væskelig som 2k16 gjorde.

  • Tegntilpasningsalternativene gjelder ikke riktig: For eksempel, når du bruker tatoveringer på innsiden av armen, vises de på beinet og ned på siden av kroppen
  • Spillet fryser og tvinger deg til å avslutte kampen

Når Shinsuke Nakamura går til hans bakken Kinshasa (står ved motstanderens føtter) fryser han på plass mens motstanderen holder seg nede og tvinger deg til å starte eller avslutte kampen. Jeg fant dette ut i løpet av en kamp etter at jeg hadde slått Chad Gable.

  • WWE 2K17 krasjer på bestemte øyeblikk:

I MyCareer krasjer spillet hver gang jeg prøver å starte min MITB-kamp. Jeg har måttet begynne i en ny karriere med en ny karakter. Jeg kommer til å anta at det ikke er noe som kan gjøres for å komme forbi krasj i min andre MyCareer-lagre.

  • Den øverste taufinisheringsfunksjonen er ofte utilgjengelig, tauet begynner å riste og spillere kan ikke fullføre handlingen
  • Lyd mangler noen ganger i etterforstyrrelser, og det er også mange lydavvik.

Som du kan se, er noen av problemene mindre, mens andre hindrer deg i å spille spillet. Den gode nyheten er at 2K var rask til å reagere og allerede rullet ut en dag-en lapp. Selv om denne første oppdateringen ikke løste alle problemene, viser det seg at WWE 2K17s utviklere gjør sitt beste for å forbedre spilleropplevelsen.

Har du allerede lastet ned WWE 2K17 på Xbox One-konsollen din? Hvordan har din erfaring vært så langt?