WWE 2K16 kommer på Windows-PCer via Steam for $ 50

2K har nettopp annonsert at et av de mest populære kampspillene i verden, WWE 2K16, nettopp har kommet på Windows-PCer etter at de først ble tilbudt konsoller. Spillet er tilgjengelig for kjøp på Steam, og koster $ 49, 99.

Som WWE sier på deres offisielle hjemmeside, WWE 2k16 for PC bringer alle aspekter og funksjoner som er tilstede i konsollets kolleger. Det inkluderer den største spillbare listen i historien til franchisen, samt noen andre interessante tillegg, som muligheten til å spille sammen med Arnold Schwarzenegger som Terminator.

"Vi ser alltid ut til å utvide WWE 2Ks tilbud på flere plattformer og ble oppmuntret av fjorårets PC-franchise debut, " sa Greg Thomas, president ved Visual Concepts . "WWE 2K16s kraftige funksjoner og gratis nedlastbart innhold er en flott kombinasjon for PC-plattformen og hjelper oss med å nå enda flere WWE 2K-fans over hele verden."

Spillet vil inneholde nye signaturbevegelser for noen brytere, samt Legends (Big Boss Man, Dusty Rhodes, Lita, Mr. Perfect, "Rowdy" Roddy Piper og Trish Stratus) og Future Stars (Samoa Joe, Diego, Fernando, Blake og Murphy) pakker. Også alt tidligere utgitt DLC-innhold vil bli inkludert i spillet.

"Jeg er litt av en WWE-historiker selv, og en av de tingene jeg er mest spent på, er å kunne spille som WWEs fortid, nåtid og fremtid", sa WWE Superstar Seth Rollins . "Hvert år gir WWE 2K-franchisen et utvalg av det gjennom nedlastbare innholdet, enten det er gode WWE Legends og rivaliser fra fortiden eller de siste tilleggene til NXT-listen. Hvis du kjøper WWE 2K16 på PC skjønt, får du alt det fantastiske DLC-innholdet inkludert gratis. Ja, du leser det riktig: DLC er gratis. "

WWE 2K16 er det tredje spillet i franchisen under 2K-banneret, med sin popularitet som har opplevd en spike siden 2K Sports la sin logo på boksen. Men hele franchisen består av mer enn 20 kamper, noe som gjør WWE til en av de mest suksessrike kampanjespillene franchisene noensinne.

Vil du kjøpe dette spillet til PCen din? Hva er din favorittbriller av all tid? Fortell oss i kommentarene nedenfor!