"Skriv til disk: Access Denied" -feil med uTorrent [Fix]

Peer-to-peer-fildeling er en utmerket måte å laste ned noen filer enkelt og raskt. Og det mest brukte peer-to-peer-programmet i verden er uTorrent.

Nå, dette enkle og lette programmet lar deg laste ned torrenter og regulere alt du trenger, fra filprioritet til foretrukket lagringsplass eller båndbreddeflytting. Det er gratis å bruke, det installeres på kort tid, og bruken er så enkel som den kommer. Men ikke i Windows 10. Microsoft bestemte seg plutselig for å ta noen tillatelser fra uTorrent, og mange brukere opplevde feilen " Skriv til disk: Access Denied ".

På grunn av den feilen ble enkelte brukeres nedlastinger stoppet eller avbrutt. Mens andre ikke kunne starte nedlastingsøkten i det hele tatt.

Hvordan løser jeg "Feil på disk: Tilgang nektet" på uTorrent

Som du sikkert vet, oppretter uTorrent et unntak for Windows-brannmur, så dette problemet er ikke akkurat relatert til det. Så, hva forårsaker denne feilen? Svaret er tillatelser. Heldigvis kan dette løses enkelt ved å kjøre programmet som administrator.

Følg instruksjonene nedenfor for å overvinne den nevnte feilen i løpet av noen få enkle trinn:

  1. Høyreklikk på uTorrent-snarveien på skrivebordet.
  2. Åpne kategorien Kompatibilitet.
  3. Merk av for "Kjør som administrator".
  4. Bekreft valg og se etter endringer.

Hvis det ikke er nok og problemet er vedvarende, kan du prøve noen alternative trinn.

  • Sjekk hdd helse
  • Sjekk brannmur.
  • Deaktiver Antivirus eller gjør et unntak for uTorrent.
  • Pass på at nedlastingsstedet ditt er riktig satt.
  • Slett oppdateringsfiler. Du kan gjøre det ved å navigere til C: \ UsersAppDataRoaminguTorrent, og slette updates.dat.

Disse trinnene skal hjelpe deg med å løse problemet ved hånden. Hvis du fortsatt ikke klarer å håndtere "Skriv til disk: Access nektet" -feil på uTorrent, må du sørge for å installere klienten på nytt og gi den en ny gang.

Det burde gjøre det. Har du spørsmål eller forslag, ser du frem til å høre fra deg. Kommentar-delen er like nedenfor.

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig utgitt i juni 2017 og har siden blitt fullstendig oppgradert og oppdatert for friskhet, nøyaktighet og fullstendighet.