Verden av Tanks kommer til Project Scorpio kjører på innfødt 4K

World of Tanks er en fri-å-spille følelse som nytes av millioner av spillere på ulike plattformer som inneholder spill med et stort utvalg av tanker og strategien de lager.

Hvor kan fans av titlene finne den ultimate, endelige opplevelsen av World of Tanks? Svaret synes å være den eneste Project Scorpio.

Wargaming for å støtte Project Scorpio

Med tillegg av World of Tanks kan potensielle kjøp av Project Scorpio nå legge til et annet bekreftet spill som kommer til konsollen. Kreativ direktør for tankerverden TJ Wrangler sa i en nylig Q & A-sesong at utvikler Wargaming vil støtte Project Scorpio, med mange av spillene som allerede kjører på full 4K-oppløsning.

Flere spill som tilbyr innfødt 4K-støtte for Project Scorpio

Verden av Tanks blir nå med i Middle Earth: Shadow of War som et annet bekreftet tredjeparts spill for Project Scorpio. Andre titler som tilbyr innbydende 4K-støtte sammen med 60FPS mens de kjører på Project Scorpio inkluderer The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition, Red Dead Redemption 2 og Star Wars: Battlefront II.

World of Tanks har kjempebra kampkjøretøy

I tilfelle du ikke har spilt World of Tanks, ble dette massivt multiplayer online spillet utviklet av Wargaming og har tidlig i midten av det 20. århundre era kampbiler. Spillet er bygget på en freemium forretningsmodell hvor spillet er gratis å spille, men premium-funksjoner er tilgjengelig til en pris.

Hvis du er i kjøretøy kampspill, ikke se lenger: World of Tanks er det perfekte spillet for deg. Prøv det ut i dag!