Windows trenger navnet på TAP-Win32-adapteren [Fix]

Før vi begynner å fikse Windows trenger TAP-Win32-adapterens navnfeil, la oss forklare kort hva TAP-enheten er. Disse enhetene er virtuelle nettverkskjerneinnretninger som støttes helt av programvare, og som sådan ikke sikkerhetskopiert av maskinvarenettverksadaptere.

De er designet med kjerne-støtte på lavt nivå for Ethernet-tunneling. Det viktigste ved TAP-enheter er at de er hovedkravet for at VPN-en skal fungere skikkelig.

Det kan også hende at TAP-Win32-adapteren ikke kan brukes av VPN-programvaren du bruker for øyeblikket. Og derfor er meldingen Det er ingen Tap-Win32-adaptere på dette systemet .

Du bør alltid huske at det ikke er nødvendig å installere disse enhetene separat, da VPN-installatøren inneholder den og installerer den automatisk sammen med VPN-programvaren.

Hvordan kan jeg fikse at Windows trenger TAP-Win32-adapterens navnfeil?

  1. Opprett en TAP-adapter manuelt
  2. Manuell konfigurasjon
  3. Installer VPN-programvaren på nytt

1. Opprett en TAP-adapter manuelt

Hvis det ikke finnes TAP-Windows-adaptere på systemet, kan vi prøve å opprette en ny. Opprett en TAP Windows-adapter ved å gå til Start> Alle programmer> TAP Windows> Verktøy> Legg til en ny TAP Windows virtuell Ethernet-adapter .

For å laste ned TAP-Windows driverfilen, besøk deres offisielle nettside.

2. Manuell konfigurasjon

La oss si at du har din TAP-enhet installert, men den fungerer fortsatt ikke. Bare gå til Kontrollpanel> Nettverk og Internett> Nettverks- og delingssenter> Nettverksstatus og oppgaver .

Du bør se en TAP Windows-adapter med et navn som Local Area Connection 2 . Høyreklikk på det og endre navn på dette til noe kortere for å få tilgang til det, og husk å nevne det uten innebygde mellomrom som PC-TAP. Neste vil du høyreklikke på det igjen, og velg Egenskaper og velg Internet Protocol . Nå er du helt klar.

Tips

For å hjelpe deg i søkene dine finner du TAP-filene i C: Program FilesTAP-Windows- mappen.

3. Installer VPN-programvaren på nytt

Hvis ingen av de ovennevnte reparasjonene fungerte for deg, og du møter andre problemer med å kjøre VPN-programvaren, kan en enklere løsning gjøre trikset.

Vi foreslår at du åpner kontrollpanelet og derfra kan du bestemme neste tiltak. Ved å velge å reparere eller avinstallere og installere VPN-programvaren på nytt og se om det endrer noe.

Hvis du vil avinstallere, deaktivere eller oppdatere TAP-Windows, naviger til Enhetsbehandling, og klikk på utvide nettverksadaptere- delen. Der vil du se din TAP-Windows Adapter.

Under reparasjons- / installasjonsprosessen blir TAP-driverne installert. Når prosessen er ferdig, må du huske å starte maskinen på nytt for å bruke endringer. Hvis du fortsatt har dette problemet, bør du vurdere å bytte til en pålitelig VPN-klient som CyberGhost VPN og kontrollere om det løser problemet.

  • Kjøp nå Cyber ​​Ghost VPN (77% flash salg)

Vi håper disse løsningene kunne løse Windows trenger TAP-Win32-adapterens navnfeil på PCen.