Windows 10-brukere kan nå spille The Sims 4 gratis

Selv om det er mange populære videospillfranchiser der ute, har få resonert med et slikt verdensomspennende som, for så lang tid, som The Sims .

Uansett om du er en prøvd og sann gamer, eller du aldri har rørt en datamaskin uten å sjekke e-posten din, er det en ganske stor sjanse for at du i hvert fall vet hva The Sims er.

Spillet handler om å skape et fiktivt tegn som må gå gjennom alle de forskjellige stadiene av livet. Spillere kan kle dem, kjøpe dem hus og eiendommer, få dem til jobb og sende dem til jobb, og nesten alt annet de kan tenke på.

En av grunnene til at serien er så populær, er fordi det er et aktivt svar på det gamle spørsmålet " Hva vil du være når du vokser opp?

Mange barn fikk en mulighet til aktivt å sette det spørsmålet på prøve, ettersom deres Sim ble det de ville gjerne gjøre når de vokser opp.

Du kan nå spille The Sims 4 gratis

Mens de fleste som kjenner og elsker franchisen, allerede har spilt utallige timer på The Sims 4, er det fortsatt der ute som kanskje ikke har hatt mulighet til å gjøre det.

Tross alt, noen har reelle arbeidsplasser å gå til før de kan ta vare på sine fiktive jobber og familier. Til slutt, de som vil ha en sprekk på The Sims 4 uten å betale, kan sjekke ut gratis prøveversjon som nå er tilgjengelig på EA Access.

Gratis prøveversjon for The Sims 4 har blitt lovet en stund nå, men det er endelig her.

Hva er EA-tilgang?

EA Access er en serviceplattform lansert av spillselskapet EA (som også publiserer The Sims). På denne plattformen får brukerne til å prøve ut alle de forskjellige spillene EA legger ut en uke før de offisielt slipper offentlig.

Medlemmer betaler månedlig abonnementsavgift og får spille en haug med spill som en fordel. En av spillene de kan spille er The Sims 4. Mens brukere kan få alle slags rabatter for EA-titler, er noen, som The Sims 4, også tilgjengelige for å prøve gratis. Så, det er ikke helt gratis alternativ, men en måte å bruke "EArly" Access-funksjonene. EA hadde mottatt en offentlig tilbakeslag for hvordan det tjene penger på spillene sine, og vite at de tjener mest penger på tilleggs-og DLC-pakker til The Sims 4, vi er sikker på at de blir bra med det.

Det er flott at en kjent franchise har gjort veien til plattformen. Dette gir foreldre den perfekte unnskyldningen for å introdusere barna sine til The Sims uten å betale først, så det er en flott mulighet.