Hvorfor Windows 10 må være gratis for Windows 8, 8.1

Windows 8 er et konsept som ikke har vært likt av for mange Windows-kunder på lang tid, hovedsakelig fordi det tok bort noen funksjoner som de var så kjent med. Men Windows 10 sies å komme og fikse disse problemene, og her er hvorfor det må være gratis for Windows 8-eiere.

Windows 10 sies å være Microsofts operativsystem som Windows 8 skulle være. Etter at millioner klaget over fraværet av Start-menyen og ikke vedtatt Windows Store-ideen helt, hadde Microsoft utgitt Windows 8.1, og forsøkte å fikse noen av problemene.

Men selv det var ikke nok, til tross for de forskjellige desktop forbedringene som ble utgitt for mus og tastaturbrukere. Derfor rushed mange til å avinstallere Windows 8.1, noe som resulterte i mange problemer og problemer.

LES MER: Slik får du Windows 8.1, 10 gratis uten å bryte lovene

Men det største problemet for Microsoft er at Windows 7 og til og med Windows XP ikke har tatt det godt med Windows 8 eller Windows 8.1-konseptet. Og her er hvor Windows 10 går inn - ikke bare det prøver å bringe kjente skrivebordsfunksjoner, men det forener opplevelsen på tvers av Windows Phone, skrivebord, nettbrett og, hvorfor ikke, selv bærbare enheter.

Det ville imidlertid være en katastrofe hvis Microsoft tvunget Windows 8 eller 8.1 eiere til å betale for Windows 10. Tross alt kommer det ikke med banebrytende nye funksjoner. Og jeg tror at Windows 8-eiere bør belønnes for å omfavne den nye visjonen. Windows 10 er også Microsofts måte å si "beklager" til Windows XP, Vista og 7 brukere som ønsket å oppgradere til noe nytt.

Når det gjelder Windows 8-brukere, må Windows 10 bare være gratis for dem, det er egentlig ingen annen vei.

Windows 10: gratis eller ikke for 8, 8, 1 brukere? [2018 oppdatering]

Selv om mange Windows-brukere fortsatt tenker på om oppgradering til Windows 10 eller ikke, har jeg oppgradert. Å ha en betalt lisens på en Windows 8.1 bærbar PC, har jeg oppgradert til Windows 10 uten å betale en enkelt krone. Jeg har nettopp brukt lisensnøkkelen som jeg har hentet ut med Magical Jelly Bean KeyFinder, et flott verktøy for ikke å miste lisensnøkkelen.

Etter oppgraderingen jobbet min Windows 10 som en sjarm, og den fungerer fortsatt. Jeg foreslår at du sjekker lisensnøkkelen din hvis du har kjøpt Windows 8 eller 8.1. Hvis du har IKKE, og du har en gratis kopi eller en ikke-lisensiert kopi, så utarbeide lommeboken din fordi dette vil koste deg en Windows 10-lisens.