Magic Jigsaw Puzzles for Windows 10, 8 gir tusenvis av puslespill

Magic Jigsaw Puzzles for Windows 10, 8 er et av de beste puslespillene for Windows 10, 8 brukere i Windows Store. Nå har den fått en fersk oppdatering som gjør appen raskere og mer stabil. Nedenfor er flere detaljer.

Her, på WindowsReport, elsker vi absolutt puslespill for Windows 10, 8 og har omtalt ganske mange av dem - Animerte puslespill, Picture Logic, PuzzleTouch og også en samling av de beste Windows RT-puslespillene.

Nå er det på tide å snakke om Magic Jigsaw Puzzles for Windows 10, 8, som nylig mottok en fersk oppdatering i Windows Store.

Magic Puzzles er en kontinuerlig oppdatert samling av originale puslespill for de sanne elskerne av brainstorming! Fargerike tema bilder, nye muligheter og hyggelig musikk vil hjelpe deg å glemme hverdagslige bekymringer og vil bringe en fascinerende tidsfordriv.

Utgivelsesnotatet sier at utvikleren har løst feilen med delvis eller helt forsvunnet puslespill. Men det ser ut som at appen også er raskere og mer stabil, da forbedringsforbedringer er satt på plass.

Magic Jigsaw Puzzles spill beskrivelse

Appen kommer med 5 vanskelighetsgrader, bestående av opptil 630 stykker og puslespillrotasjonen gir en større utfordring. Ifølge Magic Puzzles 'devs, har appen blitt lastet ned mer enn 50 millioner ganger. Magic Jigsaw Puzzles er et av de største puslespillet tilgjengelig på nettet.

Den har over 20.000 HD-bilder og bilder kuratert fra National Geographic, Cartoon Network og mange andre kilder. Du kan velge mellom ulike puslespillskategorier, inkludert: dyr, malerier, naturlandskap, portretter og mer. Videre tilbyr appen også gratis daglig oppdaterte puslespill gallerier.

Du kan også lage dine egne puslespill med bildene som er lagret på datamaskinen din, og deretter dele dine kreasjoner med vennene dine. Hvis du er en absolutt puslespill nybegynner, ikke bekymre deg for det, kan du raskt polere dine ferdigheter i Quick Puzzles modus.

Følg lenken nedenfor for å laste ned appen på din Windows 10, 8-enhet.

  • Last ned Magic Jigsaw Puzzles for Windows 10, 8

Redaktørens merknad: Dette innlegget ble opprinnelig publisert i desember 2013 og har siden oppdatert for friskhet og nøyaktighet.